Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa wrote:Ale jakie gorące kąpiele? W brzuchu mamy jest 37 stopni, tyle samo ma woda na basenie
Gorące prysznice i sauna to trochę co innego
I nie, nie denerwuję się, po prostu wyrażam swoje zdanie
Cześć Pati, cześc Smoku, cześć Zgredka, miłego członka -
Dziewczynki dajcie spokój
Nie denerwujcie się bo złość piękności szkodzi
A wiecie i hormony swoje robią więc tylko luuuuuuz
A ja obiad mam co najmniej na dwa dni, mamusia mi wczoraj krupniku nagotowała, a że to moja ulubiona zupa jestem wniebowziętaPati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja czesto pisze oschle w relacjach netowych i wielu z moich znajomych nie lubi ze mna na necie rozmawiac.. czasem sie smieje, ze musze uzywac emotkow, to bedzie jasne wszystko. A swoja droga jak to sie rozumienie zmienia, zebym usmieszkow musiala uzywac, co by ludzie rozumieli, ze zartuje.
(o prosze). A kiedys ludzie listy pisali i sie rozumieli.
U nas dzis spoko ruchow jeszcze nie odczulam, a wczoraj jak juz lezalam to tak mnie stuknieto, ze az sie wzdrygnelam (bo to takie dziwne) ..
i znowu w robocie nudaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Smoku: jak to od czerwca :ooo, ale chyba cos innego to sie robi co? Zreszta nie bede wscibska
.
A ja wlasnie uwielbiam cieple kapiele odkad w ciazy, a wczesniej tylko prysznic. Inna rzecz, ze poza mdlosciami przez pierwsze 3 miechy u mnie ciaza przebiega bardzo dobrze (zreszta mdlosci to tez ponoc dobry, a nie zly objaw).
Ja wczoraj odebralam nowa dostawe 4 pajacy - rozowych - mialam chyba przeczucie, ze jednak facio okaze sie byc babolinaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Ja czesto pisze oschle w relacjach netowych i wielu z moich znajomych nie lubi ze mna na necie rozmawiac.. czasem sie smieje, ze musze uzywac emotkow, to bedzie jasne wszystko. A swoja droga jak to sie rozumienie zmienia, zebym usmieszkow musiala uzywac, co by ludzie rozumieli, ze zartuje.
(o prosze). A kiedys ludzie listy pisali i sie rozumieli.
U nas dzis spoko ruchow jeszcze nie odczulam, a wczoraj jak juz lezalam to tak mnie stuknieto, ze az sie wzdrygnelam (bo to takie dziwne) ..
i znowu w robocie nudamoże i początkowo to dziwne ale i bardzo przyjemne
MI tylko to stukanie zostałoale nie ma co narzekać będzie gut
-
Moj tez sie nazywa witaminer - trza brac dwie jedna rozowa druga jak omega taki przezroczysty zolty.
a ostatnio sie okazalo na wizycie ze powinnam brac mg 2x2 a ja bralam 2x1 i nie dziwne, ze stope od skurczy wyginalo mi w te i wewteWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:34
-
zgredka wrote:Smoku: jak to od czerwca :ooo, ale chyba cos innego to sie robi co? Zreszta nie bede wscibska
.
A ja wlasnie uwielbiam cieple kapiele odkad w ciazy, a wczesniej tylko prysznic. Inna rzecz, ze poza mdlosciami przez pierwsze 3 miechy u mnie ciaza przebiega bardzo dobrze (zreszta mdlosci to tez ponoc dobry, a nie zly objaw).
Ja wczoraj odebralam nowa dostawe 4 pajacy - rozowych - mialam chyba przeczucie, ze jednak facio okaze sie byc babolinano jakaś nadpobudliwa chyba jestem
-
Czyli z orgazmu nici? Oj Ty biedulo, a to przeciez dodatkowe endorfiny takze dla malucha
/
Widze na grudniowej liscie ze stosunek dziewczynek do chlopcow jest 6:7 jak dodamy moja, i ile jej siuras znowu nie wyrosnie, bedzie remisSmoczyca1, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Czyli z orgazmu nici? Oj Ty biedulo, a to przeciez dodatkowe endorfiny takze dla malucha
/
Widze na grudniowej liscie ze stosunek dziewczynek do chlopcow jest 6:7 jak dodamy moja, i ile jej siuras znowu nie wyrosnie, bedzie remis
a ja myślałam, że to już pewna Twoja mała :)a co niech będzie remis przynajmniej -
dzień dobry, u nas we wro -6 ale słoneczko - jest fajowo:)
poza tym mnie muli ale zagryzam ciachem i jakoś leci:)
ja biorę Femibion -bratowa też mi polecała do tego jeszcze magnez, który musze zakupić i tyle.
A w sprawie sportów też się mocno zastanawiam bo chciałabym po I trymestrze coś się zacząć ruszać ale chyba wybiorę się na jogę bo teraz wolę się wolniej poruszać... basen też fajna opcja ale powiem szczerze że jestem ekstremalnie leniwa nie chce mi się bo trzeba sie suszyć i uważać żeby nie przeziębić...uwielbiam za to biegać ale to chyba w ciąży przesada zwłaszcza że wcześniej biegałam dość nieregularnie więc organizm nie miał czasu się przygotować...więc z biegania zostają mi spacery z psem:)Maniek