X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Ale jakie gorące kąpiele? W brzuchu mamy jest 37 stopni, tyle samo ma woda na basenie :) Gorące prysznice i sauna to trochę co innego :D
    I nie, nie denerwuję się, po prostu wyrażam swoje zdanie :)

Cześć Pati, cześc Smoku, cześć Zgredka, miłego członka :D
    Hej, czlonku;-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa ja swojego czlonka od owulacji nie widzialam. Narazie ostry zakaz mamy;-)

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki dajcie spokój :) Nie denerwujcie się bo złość piękności szkodzi ;) A wiecie i hormony swoje robią więc tylko luuuuuuz :D
    A ja obiad mam co najmniej na dwa dni, mamusia mi wczoraj krupniku nagotowała, a że to moja ulubiona zupa jestem wniebowzięta :D

Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Nieukowa ja swojego czlonka od owulacji nie widzialam. Narazie ostry zakaz mamy;-)
    Pati ja od czerwca poszczę :( i nadal zakaz mamy ...

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czesto pisze oschle w relacjach netowych i wielu z moich znajomych nie lubi ze mna na necie rozmawiac.. czasem sie smieje, ze musze uzywac emotkow, to bedzie jasne wszystko. A swoja droga jak to sie rozumienie zmienia, zebym usmieszkow musiala uzywac, co by ludzie rozumieli, ze zartuje. :) (o prosze). A kiedys ludzie listy pisali i sie rozumieli.

U nas dzis spoko ruchow jeszcze nie odczulam, a wczoraj jak juz lezalam to tak mnie stuknieto, ze az sie wzdrygnelam (bo to takie dziwne) ..
    i znowu w robocie nuda :/

Krokodylica lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Pati ja od czerwca poszczę :( i nadal zakaz mamy ...
    Smoczku wiem co czujesz bo ja przez pierwsza ciaze nie moglam do samego porodu.... ale dasz rade...

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku: jak to od czerwca :ooo, ale chyba cos innego to sie robi co? Zreszta nie bede wscibska :).

A ja wlasnie uwielbiam cieple kapiele odkad w ciazy, a wczesniej tylko prysznic. Inna rzecz, ze poza mdlosciami przez pierwsze 3 miechy u mnie ciaza przebiega bardzo dobrze (zreszta mdlosci to tez ponoc dobry, a nie zly objaw).

Ja wczoraj odebralam nowa dostawe 4 pajacy - rozowych - mialam chyba przeczucie, ze jednak facio okaze sie byc babolina

Krokodylica lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Ja czesto pisze oschle w relacjach netowych i wielu z moich znajomych nie lubi ze mna na necie rozmawiac.. czasem sie smieje, ze musze uzywac emotkow, to bedzie jasne wszystko. A swoja droga jak to sie rozumienie zmienia, zebym usmieszkow musiala uzywac, co by ludzie rozumieli, ze zartuje. :) (o prosze). A kiedys ludzie listy pisali i sie rozumieli.

U nas dzis spoko ruchow jeszcze nie odczulam, a wczoraj jak juz lezalam to tak mnie stuknieto, ze az sie wzdrygnelam (bo to takie dziwne) ..
    i znowu w robocie nuda :/
    I będzie stukać coraz bardziej ;) może i początkowo to dziwne ale i bardzo przyjemne :)
    MI tylko to stukanie zostało ;D ale nie ma co narzekać będzie gut :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka pytałaś o witaminy prenat. : ja biore Vita-miner Prenatal (takie rózowe)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez sie nazywa witaminer - trza brac dwie jedna rozowa druga jak omega taki przezroczysty zolty.
    a ostatnio sie okazalo na wizycie ze powinnam brac mg 2x2 a ja bralam 2x1 i nie dziwne, ze stope od skurczy wyginalo mi w te i wewte

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:34

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Smoku: jak to od czerwca :ooo, ale chyba cos innego to sie robi co? Zreszta nie bede wscibska :).

A ja wlasnie uwielbiam cieple kapiele odkad w ciazy, a wczesniej tylko prysznic. Inna rzecz, ze poza mdlosciami przez pierwsze 3 miechy u mnie ciaza przebiega bardzo dobrze (zreszta mdlosci to tez ponoc dobry, a nie zly objaw).

Ja wczoraj odebralam nowa dostawe 4 pajacy - rozowych - mialam chyba przeczucie, ze jednak facio okaze sie byc babolina
    nooooo niewiele mi tego innego zostaje, poza przytulasami i delikatnymi pieszczotami jeśli można tak powiedzieć bo każde myzianie w okolicy brzuszo-podbrzusznej ;)może powodować napinanie się brzucha - macicy :/ no jakaś nadpobudliwa chyba jestem ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli z orgazmu nici? Oj Ty biedulo, a to przeciez dodatkowe endorfiny takze dla malucha ://

Widze na grudniowej liscie ze stosunek dziewczynek do chlopcow jest 6:7 jak dodamy moja, i ile jej siuras znowu nie wyrosnie, bedzie remis :)

Smoczyca1, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Czyli z orgazmu nici? Oj Ty biedulo, a to przeciez dodatkowe endorfiny takze dla malucha ://

Widze na grudniowej liscie ze stosunek dziewczynek do chlopcow jest 6:7 jak dodamy moja, i ile jej siuras znowu nie wyrosnie, bedzie remis :)
    no niestety, ubolewamy nad tym z mężem strasznie, ale co zrobić :/
    a ja myślałam, że to już pewna Twoja mała :)a co niech będzie remis przynajmniej ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

U nas dziś niezmiernie ruchliwie :)

Malenq - jak tam nocka????

Lara śniłaś mi sie dziś. Całą noc kupowałyśmy coś na allegro razem, żeby mieć to w jednej przesyłce :P

LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry, u nas we wro -6 ale słoneczko - jest fajowo:)
    poza tym mnie muli ale zagryzam ciachem i jakoś leci:)

ja biorę Femibion -bratowa też mi polecała do tego jeszcze magnez, który musze zakupić i tyle.

A w sprawie sportów też się mocno zastanawiam bo chciałabym po I trymestrze coś się zacząć ruszać ale chyba wybiorę się na jogę bo teraz wolę się wolniej poruszać... basen też fajna opcja ale powiem szczerze że jestem ekstremalnie leniwa nie chce mi się bo trzeba sie suszyć i uważać żeby nie przeziębić...uwielbiam za to biegać ale to chyba w ciąży przesada zwłaszcza że wcześniej biegałam dość nieregularnie więc organizm nie miał czasu się przygotować...więc z biegania zostają mi spacery z psem:)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na ostatniej wizycie, jak ginka powiedziała ze na 90% dziewczynka, powiedziała tez ze super bo teraz wysyp chłopaków jest, to jakas dziewczynka sie przyda :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaprzestałam treningów i wszystkich występów (również wokalnych) od razu. Z resztą z takim ciśnieniem to mogłabym co najwyżej na siedząco i rękami machnąć od czasu do czasu. Nawet trenować dzieci nie byłam w stanie :)

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh zakupoholiczki ;D
    A Malenq na ovu coś mówiła że źle spała i poleciała do laboratorium :(

Yasmin lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem jak Wy potraficie ogarnąć te 2 wątki. Ja wymiękłam już dawno :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:59

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doooobraaa... dziewczyny z genetyki przysłały mi smsa że wygląda im to na chłopaka. Ale napisały, żebym się nie nakręcała bo to tak na 75% :) Zawsze lepiej niż 50% :D

Yasmin, LaRa, MANIEK, Malenq, Pati Belgia lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
‹‹ 219 220 221 222 223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ