X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalia hej hej....

wróciłam z lab.....
    noc okropna...nie śpię od 2:48....
    nastawiłam obiad i zalegam.......po wczorajszym badaniu szyjka boli.....

ech....'wczoraj dzień skończyłam z 4,5l wody wypitej, więcej nie weszło....

a LOKOMOTYWĄ SAPIĄCĄ jestem JA :P :P :P

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    konwalia hej hej....

wróciłam z lab.....
    noc okropna...nie śpię od 2:48....
    nastawiłam obiad i zalegam.......po wczorajszym badaniu szyjka boli.....

ech....'wczoraj dzień skończyłam z 4,5l wody wypitej, więcej nie weszło....

a LOKOMOTYWĄ SAPIĄCĄ jestem JA :P :P :P
    witaj kochana sexy sapiąca lokomotywo :) i trzymaj się dzielnie :)
    Kanwalia witaj :) co jest? :/

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :P

e793a950fbede225med.jpg

Malenq, justta, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    :P

e793a950fbede225med.jpg
    ha ha ha boskie :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia skarbie już na 30stkach pisałam........3maj się dzielnie, modlę się by maleństwo tak wcześnie nie pchało się na świat...jejku.............. nie spodziewałam się takich wieści :( uważaj na siebie, nie przemęczaj się tak....i tak jak ja zaopatrz się w hektolitry wody...........

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka baaaaaaardzo mocno tulam i trzymam kciuki żeby wszystko było ok z Tobą i maleństwem!!!! Jestem z Tobą myślami, trzymaj się dzielnie <3

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takie samo wrażenie, że flaczeję :P
    Najgorsze jest to, że nie mam czasu nic ze sobą zrobić... basen to tak na siłę wtłaczam sobie w plan tygodnia popołudniu - bo albo ginekolog, albo mam zajęcia z angielskiego, albo przyjaciele chcą się z nami spotkać. W weekend mam podyplomówkę, więc jeszcze w tygodniu trzeba sprzątanie generalne zrobić. Plus ugotować obiad, zakupy zrobić... normalnie jestem na niedoczasie.
    W tym tygodniu chociaż o tyle dobrze, że dostałam większego powera więc nie chodzę spać codziennie zaraz po powrocie z pracy :)

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Nenaa co u ciebie, widzę nowy awatar świateczny ;-) jak remoncik?
    Końca nie widać Justyś...burdello i tyle, ogólnie humor nie dopisuje, stres i nerwy. Nie wyrobię się z niczym chyba i to mnie gnębi. Proszę to Moje Dziecko, żeby siedziało tam gdzie siedzi jak najdłużej.
    Spokojne coś od rana, właśnie próbuję obudzić pieronka, mówię Synu wstawaj, za robotę się bierz, ale cisza...i kolejny stres.

Konwalianka...trzymajcie się dzielnie z Maleństwem <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 11:07

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenuś :* jak matka tak szaleje, to syna buja i usypia...więc się nie dziw :P
    nie stresuj się skarbie....
    skończysz remont i będzie supcio:)
    buziaki i nie przemęczaj się

Nenaaa lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam, ze powoli wycofuje sie z forum. chodzi mi przede wszystkim o watek mojego terminu. Nienadazam, nieogarniam, nie potrafie sie wpasowac. Nie interesuje mnie w wiekszosci co te laski tam wypisuja. Trace tylko na to czas. Mam tego czasu sporo teraz ale i tak uwazam, ze to jego marnotrawstwo. Nie znam tych dziewczyn, pewnie w rzeczywistosci nie zaprzyjaznilabym sie z nimi. Zaczynaja mnie denerwowac tez takie moze glupie szczwgoly, ale jak nieustannie ktos uzywa slowa "bynajmniej" jako "przynajmniej" to mnie to doprowadza do szalu, juz nie wspomne o tych ktore pisza "chcem" albo "leje jak scebra". Wiem, wiem czepiam sie...ale to sprawia, ze nie biore ich komenatrzy nawet na powaznie.
    Jednak przede wszystkim chodzi o to, ze to wszystko jest takie nierealne, a mimo to czasem czlowiek sie przejmuje. Moze jestem akurat nadwrazliwa i zbyt nerwowa. Czare goryczy przepelnil wczorajszy komentarz Nieukowej. Ja zawsze sie staram pisac w miare kulturalnie i bardzo nei lubie agresji w internecie. Szerokim lukiem omijam takei fora jak wizaz czy kafeteria. Stwierdzam dlatego, ze skoro w ciazy mam sie nei denerwowac i wchlaniac tylko pozytywne emocje to chyba powinnam ograniczyc internet a zwlaszcza aktywnosc na forum. Nie wiem tylko jak to bedzie kiedy od stycznia bede musiala siedziec w domu :/.
    Poki co sprobuje sie zajmowac czyms innym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 11:42

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, jakoś się trzymam, choć ryczec mi się chce..

Malenq tak.. Mam przykaz wypić 6l dziennie, marnie to widzę, bo po 3 mam mdłości na jej widok..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Beszka fajnie że dostałaś taką wyprawę. Życzę udanej podróży do Pl.

Zgredka ja mam witaminy LadyVit czy jakoś tak, drogie są, ale po nich mnie nie naciąga na wymioty.

Potem nadrobię resztę bo za moment ma do mnie przyjś na wizytę domową pani położna. :) Bardzo się cieszę z tej wizyty. :)

• zgredka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka: ja jak tylko pojawil sie ten watek, wycofalam sie z majowego. Czasem cos podczytam, ale i tak nikt mnis tam juz nie kojarzy, nie jestem zzyta, to co sobie glowe bede zawracac. Zreszta tam same stresy, dziwne porady i ogolna panika i palpitacja serca, nie ma co sie stresowac bez sensu

Krokodylica lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalio 6 litrów - bardzo dużo, no ale jak trzeba to trzeba nie ma co...trzymam za Ciebie kciuki mocno.

Psotka hmm ja Ciebie troche rozumiem bo doświadczyłam tego samego...nie miałam nic złego na myśli a posypała się lawina....i jakoś też się trochę z forum wycofałam bo to miejsce które ma dawać pozytywne emocje a nie odwrotnie. Niemniej jednak jeśli zmienisz zdanie to oczywiście zaglądaj, powiedz co u Ciebie i maleństwa. A może poprostu zostań na tym wątku?
    Co do postu Nieukowej, wg mnie nie był obraźliwy bo nie chodziło o to żeby Tobie dowalić...a zaprzeczyć tym wszystkim zakazom, nakazom i żyć wg własnych zasad.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, słuchaj tam uwaznie, co połozna mówi, a pozniej podziel sie tym z nami :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia nio ja też mam przykaz 6l, a po 3l "myślę że się utopię".... fujjjjjjjjjjj

Kotka hormony i oczekiwania robią swoje....masz rację, jak irytujesz się to odpuść sobie, zajmij się czymś co lubisz robić....:)

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Kotka: ja jak tylko pojawil sie ten watek, wycofalam sie z majowego. Czasem cos podczytam, ale i tak nikt mnis tam juz nie kojarzy, nie jestem zzyta, to co sobie glowe bede zawracac. Zreszta tam same stresy, dziwne porady i ogolna panika i palpitacja serca, nie ma co sie stresowac bez sensu

Mnie tam jedna laska zaciekawila bo jest weganka (juz od 3 pokolen) i fajne rady dawala. Ale tak poza tym to stwierdzam, ze malo mnie obchodzi zycie innych i ze akurat ktos idzie pod prysznic, ze ktos akuart pije kawe itp. Nie mowie tego zlosliwie, sa ludzie ktorzy lubia o tym pisac i tac ktorzy lubia to czytac. Ja musze ise natrudzic zeby z tego chaosu wylowic cos sensownego :D.
    18+ byly jednak lepsze dla mnie bo jednak to co pisze 20+ troche sie rozni. Jak ktos ma lat 25 to inaczej podchodzi do zycia i ciazy niz ktos kto jest juz po 30tce.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Konwalio 6 litrów - bardzo dużo, no ale jak trzeba to trzeba nie ma co...trzymam za Ciebie kciuki mocno.

Psotka hmm ja Ciebie troche rozumiem bo doświadczyłam tego samego...nie miałam nic złego na myśli a posypała się lawina....i jakoś też się trochę z forum wycofałam bo to miejsce które ma dawać pozytywne emocje a nie odwrotnie. Niemniej jednak jeśli zmienisz zdanie to oczywiście zaglądaj, powiedz co u Ciebie i maleństwa. A może poprostu zostań na tym wątku?
    Co do postu Nieukowej, wg mnie nie był obraźliwy bo nie chodziło o to żeby Tobie dowalić...a zaprzeczyć tym wszystkim zakazom, nakazom i żyć wg własnych zasad.

Moze tak bylo, ale ja to odebralam raczej jako skeirowane dokladnie do mnie i to w bardzo niemily sposob.
    Tak czy siak, to nie jedyna wlasnie przyczyna. Moze bede wlasnie czasem zagladac, na kwietniowki pewnei bede tez zagladac ale wyrywkowo i nie bede nic pisac. Bo kogo tam niby obchodzi ile wazy moje dzieciatko?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny tyle wody? Ja to nawet litra nie pije - wody, bo wszystkich przyjmowanych plynow wyjdzie z 1.5 litra - czy to zle? W sensie, ze moga byc tego negatywne skutki?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka, nas obchodzi ile wazy Twoje dzieciatko :)

na kwietniówki zajrzałam raz i wiecej nigdy, nie potrzebuje dodatkowych stresów i nakrecania, ze moze i mi przydazy sie cos złego :/ bez sensu....

Edit: jak na razie wypiłam 0,5 l wody, wow!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 13:42

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 221 222 223 224 225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ