Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Skorki, ze sie wtrące. Nie zrozumcie mnie złe ale po co te kłótnie? A nawet jesli nie umiecie odpuścić to przyjdźcie na priv. Po co psuć atmosferę forum. Psotka Ciebie nie znam wiec nie mogę sie za bardzo wypowiedzieć ale znam trochę Nieukowa z innego wątku i wiem, ze ona nie miała na myśli agresywnego zachowania wymierzonego w Ciebie... Ale nie opowiadając sie za żadna ze stron, poprostu uważam, ze może lepiej byłoby, gdybyście spór rozwiązały na priv.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 16:33
Nieukowa, Krysti lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Skorki, ze sie wtrące. Nie zrozumcie mnie zle ale po co te kłótnie? A nawet jesli nie umiecie odpuścić to przyjdźcie na priv. Po co psuć atmosferę forum. Psotka Ciebie nie znam wiec nie mogę sie za bardzo wypowiedzieć ale znam trochę Nieukowa z innego wątku i wiem, ze ona nie miała na myśli agresywnego zachowania wymierzonego w Ciebie... Ale nie opowiadając sie za żadna ze stron, poprostu uważam, ze może lepiej byłoby, gdybyście spór rozwiązały na priv.
-
LaRa wrote:wróciłam ze spacerku i naszła mnie ochota na placki ziemniaczane, nie pozostaje mi nic innego jak sie zabrac za obieranie i tarcie ziemniaków
omnomnom
-
Dobra, pax
Psotko naprawde ogromnie Cie przepraszam za zly dobor slow, nie chcialam zeby to tak wyszlo. Co wiecej, podpisalabym sie pod twoja opinia odnosnie forum w ogolnosci. Ja juz sie boje ze mi ortografia siada
Pozdrawiam z nalesnikarmi. Mniam!LaRa, Krysti lubią tę wiadomość
-
a ja właśnie wypiłam kawę, jak to dobrze wypić po dwóch miesiącach abstynencji..
mama moja dziś przyszalała i nakupiła jakichś rzeczy dla małej, a jak miała być wnuk to była smutna, że chłopaka ciężko wychować i są trudni..
może mówiła tak z uwagi na swoje doświadczenia z moim bratem...
ale dobrze, niech się kobita cieszy, ciężkie ma życie, to wnuczka jej może rozweseli
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Dobra, pax
Psotko naprawde ogromnie Cie przepraszam za zly dobor slow, nie chcialam zeby to tak wyszlo. Co wiecej, podpisalabym sie pod twoja opinia odnosnie forum w ogolnosci. Ja juz sie boje ze mi ortografia siada
Pozdrawiam z nalesnikarmi. Mniam!
Spoko
Ja tez robie bledy orto ale "chcem" mnie na kwietniowkach kompletnie rozwalilo
Ok, ide robic zielony tajskie cury. Ostatnim razem juz kiedy prawie danie bylo gotowe to rozbilam kawalek szklanego dzbanka tryliony kawaleczkow szkla wyladowaly na patelni... Wiec podejscie nr 2Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Spoko
Ja tez robie bledy orto ale "chcem" mnie na kwietniowkach kompletnie rozwalilo
)
Nikt nigdy wcześniej Cię u Nas nie uraził, doradzałyśmy i wspierałyśmy w trudnych chwilach,znosiłyśmy Twą wyższość nad innymi i ciągłe wytykanie wszystkim drobiazgów typu błędy ortograficzne lub co wolno w ciąży a czego nie wolno bo Bóg wie co się stanie itp. bzdury wyczytane z internetu, nie polubiłaś dziewczyn bo Ci nie przytakiwały na każdym kroku i tyle w temacie, obecne koleżanki jak nie będą z Tobą współgrały zapewne również obsmarujesz w innym miejscu.
Mimo wszystko życzę powodzenia na każdej płaszczyźnie życia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 18:28
Amy, Rudzia, Angela89, Fasia, hwesta, Lwica, Krysti, ziolko, liloe, Ewelcia, mimka84, Ola89, Robotka1, kluska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka " nie chcem,ale muszem" napisać
.Z całym szacunkiem,ale język polski i cała ortografia i stylistyka jest trudna,ludzie mają szereg dysfunkcji typu: dysortografia,dysleksja,dyskalkulia itd. Jestem pewna,że każda z nas chciałaby z lekkością pisać poprawnie ortograficznie,ale nie siedzimy tu ze słownikami ortograficznymi lub poprawnej polszczyzny. Uważam,że przekaz "chcę" i "chcem" jest identyczny,nie zmienia sensu wypowiedzi. I to jest ważne. Odniosę się jeszcze do tematyki rozmów na kwietniowkach: faktycznie,tematyka jest bardzo lekja,żartobliwa często i może komuś nie odpowiadać- tak jak Psotce. Większość jest zadowolona z naszego wątku i z przyjemnością tam zagląda. Nie jest to ładne zachowanie,odnoszenie się do nas w innym wątku,nie czujemy się z tym dobrze. Pozdrawiam serdecznie.
Rudzia, Amy, Angela89, Fasia, Lwica, Krysti, ziolko, liloe, Ewelcia, mimka84, Hela85, Ola89, Robotka1, kluska lubią tę wiadomość
-
Super dziewczyny ze się dogadalyscie
Ja dziś wróciłam do domu (a goszcze wciąż mamę) a na stole obiad - rybka z ziemniakami i surówka z kiszonej mmmniam iii na deser - krążki czy jak kto woli oponki boszzze juz mnie po tym tyg spodnie cisną...Malenq, Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Zieeeeeew..... o masakra jaki dziś ciężki dzionek...
Konwalianka - właśnie doczytałam na ovu o Twojej cholestazie. Dobrze, ze zareagowałaś poprawnie i położyłaś się pod kropluwy. Ja np latem też miałam, ale wariatka przechodziłam to, to myślałam że mi skóra naciąga i swędzi dlatego. Dużo latem piłam i jakoś przeszło, ale opiernicz dostałam taki od gina później że heja. Serio, nie wiedziałam, że mam lekarzowi mówić że mnie cycki swędzą itp. A tu dziewczyny jednak trzeba nawet z takimi (błahostkami jak dla mnie) do lekarza pędzić. W każdym razie było, teraz dbam o nawodnienie i jestem pod kontrolą bo to lubi nawracać.
Wydaje mi się, ze przez to iż od dziecka na coś choruję, i to zazwyczaj na dziwne i utajone choroby najzwyczajniej w świecie olewam wszelkie objawy... Teraz się zastanawiam co za matka ze mnie będzie
Jak boli to sie zęby w mojej opinii zaciska i tyle. I takie tamprzez takie głupie podejście już 2 razy ledwo mnie odratowano na stole operacyjnym. Nawet z zapaleniem otrzewnej łaziłam. Chyba mi dziecko odbiorą
-
Kotka, każda z nas tutaj, tam i wszędzie jest inna. Gdzie spotykają się 2 osoby lub więcej, tam zawsze będą konflikty. Nawet wśród najlepszych przyjaciół. Z resztą, sama wiesz. Czasem nam potrzeba odrobiny oddechu od czyjegoś towarzystwa. Czasem z perspektywy jutra problem wygląd zupełnie inaczej. Dziś się pokłócimy, a jutro wyściskamy. Takie my już babki jesteśmy
a z ciążowymi hormonami to już całkiem. Zrób sobie przerwę, zaglądaj, pisz... Kiedy i w jakim temacie Ci wygodniej
Na pewno nie denerwuj się i stresuj niepotrzebnie.
A odrobina dystansu do internetu zawsze się przyda. Buziaki -
hwesta wrote:PsotkaKotka " nie chcem,ale muszem" napisać
.Z całym szacunkiem,ale język polski i cała ortografia i stylistyka jest trudna,ludzie mają szereg dysfunkcji typu: dysortografia,dysleksja,dyskalkulia itd. Jestem pewna,że każda z nas chciałaby z lekkością pisać poprawnie ortograficznie,ale nie siedzimy tu ze słownikami ortograficznymi lub poprawnej polszczyzny. Uważam,że przekaz "chcę" i "chcem" jest identyczny,nie zmienia sensu wypowiedzi. I to jest ważne. Odniosę się jeszcze do tematyki rozmów na kwietniowkach: faktycznie,tematyka jest bardzo lekja,żartobliwa często i może komuś nie odpowiadać- tak jak Psotce. Większość jest zadowolona z naszego wątku i z przyjemnością tam zagląda. Nie jest to ładne zachowanie,odnoszenie się do nas w innym wątku,nie czujemy się z tym dobrze. Pozdrawiam serdecznie.
Oj ja akurat wiem cos na temat dysleksji i w zadnym wypadku nie podwazam jej istnienia. Wiem, sa ludzie ktorzy wierza, ze ortografii da sie nauczyc jak sie czlowiek postara ale tak nie jest do konca.
Co do watku.. wiesz wlasnie dlatego zeby nie robic wam przykrosci nie pisalam tego tam bo po co? Bo mailam napsiac, ze mnie nudzi jak piszecie tysiac stron o wozkach. A piszcie sobie, przeciez po to jest forum.
-
Yasmin mam tak samo nie wiem od czego to zalezy a moj brat odwrotnie jak tylko cos zaboli od razu do lekarza;)
Pytałaś o ksiażki moge polecic Służące Kathryn Stockett i Zanim się pojawiłeś Jojo Moyes:)Teraz czytam Życie po śmierci Damien Echols i Ani śladu Elizabeth Emmy Healey;)Nie wiem czy bedzie ci sie podobac ale mozesz przeczytac opis i zobaczysz;)Yasmin lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Lili83 wrote:Yasmin mam tak samo nie wiem od czego to zalezy a moj brat odwrotnie jak tylko cos zaboli od razu do lekarza;)
Pytałaś o ksiażki moge polecic Służące Kathryn Stockett i Zanim się pojawiłeś Jojo Moyes:)Teraz czytam Życie po śmierci Damien Echols i Ani śladu Elizabeth Emmy Healey;)Nie wiem czy bedzie ci sie podobac ale mozesz przeczytac opis i zobaczysz;)dzięki
Ja teraz czytam "Minimalizm po polsku" ale to typ poradnika jest. Takie lekkie i cieniutkie.
-
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:Oj Psotka nie ładnie, zgrywasz Panią z uczelni itp. farmazony co to nie ja, pozjadałam wszystkie rozumy, nie znosisz sprzeciwu, wyszło szydło... a raczej dwulicowa osóbka, nigdy bym nie pomyślała, nie "sra się tam gdzie się je"
Nikt nigdy wcześniej Cię u Nas nie uraził, doradzałyśmy i wspierałyśmy w trudnych chwilach,znosiłyśmy Twą wyższość nad innymi i ciągłe wytykanie wszystkim drobiazgów typu błędy ortograficzne lub co wolno w ciąży a czego nie wolno bo Bóg wie co się stanie itp. bzdury wyczytane z internetu, nie polubiłaś dziewczyn bo Ci nie przytakiwały na każdym kroku i tyle w temacie, obecne koleżanki jak nie będą z Tobą współgrały zapewne również obsmarujesz w innym miejscu.
Mimo wszystko życzę powodzenia na każdej płaszczyźnie życia.
Wyzszosc? Nie wiem o czym mowisz. Ortograf wytknelam chyba raz a maksymalnei dwa i to w bardzo normalny sposob. Ja si enei obrazam jak mi ktos normalnie napisze: sluchaj ale to slowo pisze sie tak a nie tak. Nie wiem w czym problem.
A odnosnie mojego punktu widzenia pewnych spraw. Ty akurat zdaje sie bardziej podzielalas moje zdanie. Zreszta nikomu nei napisalam ze jest glupi czy uparty bo nie robi tak jak ja. A zauwaz, ze po czasie niektore dziewczyny nawet zaczely zwracac uwage wlasnie na sklad uzywanych kosmetykow. Ktoras nawet kupila alun. Czy w tym jest cos zlego? I mowiac, ze nie bardzo tam czuje sie wpasowana nie mialam na mysli tego ze ktos nie podziela mojego zdania. Poprostu, bardzo duzo tam piszecie, ja nie nadazam i tez nie do konca sie tam przez to odnajduje. -
Yasmin wrote:Kotka, każda z nas tutaj, tam i wszędzie jest inna. Gdzie spotykają się 2 osoby lub więcej, tam zawsze będą konflikty. Nawet wśród najlepszych przyjaciół. Z resztą, sama wiesz. Czasem nam potrzeba odrobiny oddechu od czyjegoś towarzystwa. Czasem z perspektywy jutra problem wygląd zupełnie inaczej. Dziś się pokłócimy, a jutro wyściskamy. Takie my już babki jesteśmy
a z ciążowymi hormonami to już całkiem. Zrób sobie przerwę, zaglądaj, pisz... Kiedy i w jakim temacie Ci wygodniej
Na pewno nie denerwuj się i stresuj niepotrzebnie.
A odrobina dystansu do internetu zawsze się przyda. Buziaki
To fakt. Z czasem punkt widzenia pewnych spraw sie zmienia. Wystarczy nawet godzinka. Zreszta nei warzto sie chyba denerwowoac forum
Yasmin lubi tę wiadomość