X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skorki, ze sie wtrące. Nie zrozumcie mnie złe ale po co te kłótnie? A nawet jesli nie umiecie odpuścić to przyjdźcie na priv. Po co psuć atmosferę forum. Psotka Ciebie nie znam wiec nie mogę sie za bardzo wypowiedzieć ale znam trochę Nieukowa z innego wątku i wiem, ze ona nie miała na myśli agresywnego zachowania wymierzonego w Ciebie... Ale nie opowiadając sie za żadna ze stron, poprostu uważam, ze może lepiej byłoby, gdybyście spór rozwiązały na priv.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 16:33

Nieukowa, Krysti lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Skorki, ze sie wtrące. Nie zrozumcie mnie zle ale po co te kłótnie? A nawet jesli nie umiecie odpuścić to przyjdźcie na priv. Po co psuć atmosferę forum. Psotka Ciebie nie znam wiec nie mogę sie za bardzo wypowiedzieć ale znam trochę Nieukowa z innego wątku i wiem, ze ona nie miała na myśli agresywnego zachowania wymierzonego w Ciebie... Ale nie opowiadając sie za żadna ze stron, poprostu uważam, ze może lepiej byłoby, gdybyście spór rozwiązały na priv.

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    wróciłam ze spacerku i naszła mnie ochota na placki ziemniaczane, nie pozostaje mi nic innego jak sie zabrac za obieranie i tarcie ziemniaków :) omnomnom
    Lara ales mi ochotę narobiła.... Ja mam taka maszynkę, ze sama ziemniaki trze... Wpadnij na kawkę to Ci pozycze;-)

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na herbatke chetnie, kawka beeeeeee
    własnie sie posilam placuszkami :)
    chce któras?????

Pati Belgia lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, pax ;)
    Psotko naprawde ogromnie Cie przepraszam za zly dobor slow, nie chcialam zeby to tak wyszlo. Co wiecej, podpisalabym sie pod twoja opinia odnosnie forum w ogolnosci. Ja juz sie boje ze mi ortografia siada ;)

Pozdrawiam z nalesnikarmi. Mniam!

LaRa, Krysti lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    na herbatke chetnie, kawka beeeeeee
    własnie sie posilam placuszkami :)
    chce któras?????
    Ja ja !!!!:-)

LaRa lubi tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja właśnie wypiłam kawę, jak to dobrze wypić po dwóch miesiącach abstynencji..
    mama moja dziś przyszalała i nakupiła jakichś rzeczy dla małej, a jak miała być wnuk to była smutna, że chłopaka ciężko wychować i są trudni..
    może mówiła tak z uwagi na swoje doświadczenia z moim bratem...

ale dobrze, niech się kobita cieszy, ciężkie ma życie, to wnuczka jej może rozweseli ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Dobra, pax ;)
    Psotko naprawde ogromnie Cie przepraszam za zly dobor slow, nie chcialam zeby to tak wyszlo. Co wiecej, podpisalabym sie pod twoja opinia odnosnie forum w ogolnosci. Ja juz sie boje ze mi ortografia siada ;)

Pozdrawiam z nalesnikarmi. Mniam!

Spoko ;)
    Ja tez robie bledy orto ale "chcem" mnie na kwietniowkach kompletnie rozwalilo ;D

Ok, ide robic zielony tajskie cury. Ostatnim razem juz kiedy prawie danie bylo gotowe to rozbilam kawalek szklanego dzbanka tryliony kawaleczkow szkla wyladowaly na patelni... Wiec podejscie nr 2 ;)

Nieukowa lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIĘKUJĘ ślicznie MIKOŁAJCE - prezent uroczy, śliczny i aż się popłakałam :)
    zdjątko wstawię jutro:)

Pati Belgia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Spoko ;)
    Ja tez robie bledy orto ale "chcem" mnie na kwietniowkach kompletnie rozwalilo ;D

)
    Oj Psotka nie ładnie, zgrywasz Panią z uczelni itp. farmazony co to nie ja, pozjadałam wszystkie rozumy, nie znosisz sprzeciwu, wyszło szydło... a raczej dwulicowa osóbka, nigdy bym nie pomyślała, nie "sra się tam gdzie się je"

Nikt nigdy wcześniej Cię u Nas nie uraził, doradzałyśmy i wspierałyśmy w trudnych chwilach,znosiłyśmy Twą wyższość nad innymi i ciągłe wytykanie wszystkim drobiazgów typu błędy ortograficzne lub co wolno w ciąży a czego nie wolno bo Bóg wie co się stanie itp. bzdury wyczytane z internetu, nie polubiłaś dziewczyn bo Ci nie przytakiwały na każdym kroku i tyle w temacie, obecne koleżanki jak nie będą z Tobą współgrały zapewne również obsmarujesz w innym miejscu.

Mimo wszystko życzę powodzenia na każdej płaszczyźnie życia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 18:28

Amy, Rudzia, Angela89, Fasia, hwesta, Lwica, Krysti, ziolko, liloe, Ewelcia, mimka84, Ola89, Robotka1, kluska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka " nie chcem,ale muszem" napisać ;).Z całym szacunkiem,ale język polski i cała ortografia i stylistyka jest trudna,ludzie mają szereg dysfunkcji typu: dysortografia,dysleksja,dyskalkulia itd. Jestem pewna,że każda z nas chciałaby z lekkością pisać poprawnie ortograficznie,ale nie siedzimy tu ze słownikami ortograficznymi lub poprawnej polszczyzny. Uważam,że przekaz "chcę" i "chcem" jest identyczny,nie zmienia sensu wypowiedzi. I to jest ważne. Odniosę się jeszcze do tematyki rozmów na kwietniowkach: faktycznie,tematyka jest bardzo lekja,żartobliwa często i może komuś nie odpowiadać- tak jak Psotce. Większość jest zadowolona z naszego wątku i z przyjemnością tam zagląda. Nie jest to ładne zachowanie,odnoszenie się do nas w innym wątku,nie czujemy się z tym dobrze. Pozdrawiam serdecznie.

Rudzia, Amy, Angela89, Fasia, Lwica, Krysti, ziolko, liloe, Ewelcia, mimka84, Hela85, Ola89, Robotka1, kluska lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super dziewczyny ze się dogadalyscie :)
    Ja dziś wróciłam do domu (a goszcze wciąż mamę) a na stole obiad - rybka z ziemniakami i surówka z kiszonej mmmniam iii na deser - krążki czy jak kto woli oponki boszzze juz mnie po tym tyg spodnie cisną...:(

Malenq, Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zieeeeeew..... o masakra jaki dziś ciężki dzionek...

Konwalianka - właśnie doczytałam na ovu o Twojej cholestazie. Dobrze, ze zareagowałaś poprawnie i położyłaś się pod kropluwy. Ja np latem też miałam, ale wariatka przechodziłam to, to myślałam że mi skóra naciąga i swędzi dlatego. Dużo latem piłam i jakoś przeszło, ale opiernicz dostałam taki od gina później że heja. Serio, nie wiedziałam, że mam lekarzowi mówić że mnie cycki swędzą itp. A tu dziewczyny jednak trzeba nawet z takimi (błahostkami jak dla mnie) do lekarza pędzić. W każdym razie było, teraz dbam o nawodnienie i jestem pod kontrolą bo to lubi nawracać.

Wydaje mi się, ze przez to iż od dziecka na coś choruję, i to zazwyczaj na dziwne i utajone choroby najzwyczajniej w świecie olewam wszelkie objawy... Teraz się zastanawiam co za matka ze mnie będzie :/
    Jak boli to sie zęby w mojej opinii zaciska i tyle. I takie tam :/ przez takie głupie podejście już 2 razy ledwo mnie odratowano na stole operacyjnym. Nawet z zapaleniem otrzewnej łaziłam. Chyba mi dziecko odbiorą :(

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka, każda z nas tutaj, tam i wszędzie jest inna. Gdzie spotykają się 2 osoby lub więcej, tam zawsze będą konflikty. Nawet wśród najlepszych przyjaciół. Z resztą, sama wiesz. Czasem nam potrzeba odrobiny oddechu od czyjegoś towarzystwa. Czasem z perspektywy jutra problem wygląd zupełnie inaczej. Dziś się pokłócimy, a jutro wyściskamy. Takie my już babki jesteśmy :) a z ciążowymi hormonami to już całkiem. Zrób sobie przerwę, zaglądaj, pisz... Kiedy i w jakim temacie Ci wygodniej :) Na pewno nie denerwuj się i stresuj niepotrzebnie.
    A odrobina dystansu do internetu zawsze się przyda. Buziaki

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    PsotkaKotka " nie chcem,ale muszem" napisać ;).Z całym szacunkiem,ale język polski i cała ortografia i stylistyka jest trudna,ludzie mają szereg dysfunkcji typu: dysortografia,dysleksja,dyskalkulia itd. Jestem pewna,że każda z nas chciałaby z lekkością pisać poprawnie ortograficznie,ale nie siedzimy tu ze słownikami ortograficznymi lub poprawnej polszczyzny. Uważam,że przekaz "chcę" i "chcem" jest identyczny,nie zmienia sensu wypowiedzi. I to jest ważne. Odniosę się jeszcze do tematyki rozmów na kwietniowkach: faktycznie,tematyka jest bardzo lekja,żartobliwa często i może komuś nie odpowiadać- tak jak Psotce. Większość jest zadowolona z naszego wątku i z przyjemnością tam zagląda. Nie jest to ładne zachowanie,odnoszenie się do nas w innym wątku,nie czujemy się z tym dobrze. Pozdrawiam serdecznie.

Oj ja akurat wiem cos na temat dysleksji i w zadnym wypadku nie podwazam jej istnienia. Wiem, sa ludzie ktorzy wierza, ze ortografii da sie nauczyc jak sie czlowiek postara ale tak nie jest do konca.
    Co do watku.. wiesz wlasnie dlatego zeby nie robic wam przykrosci nie pisalam tego tam bo po co? Bo mailam napsiac, ze mnie nudzi jak piszecie tysiac stron o wozkach :D. A piszcie sobie, przeciez po to jest forum.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin mam tak samo nie wiem od czego to zalezy a moj brat odwrotnie jak tylko cos zaboli od razu do lekarza;)

Pytałaś o ksiażki moge polecic Służące Kathryn Stockett i Zanim się pojawiłeś Jojo Moyes:)Teraz czytam Życie po śmierci Damien Echols i Ani śladu Elizabeth Emmy Healey;)Nie wiem czy bedzie ci sie podobac ale mozesz przeczytac opis i zobaczysz;)

Yasmin lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:
    Yasmin mam tak samo nie wiem od czego to zalezy a moj brat odwrotnie jak tylko cos zaboli od razu do lekarza;)

Pytałaś o ksiażki moge polecic Służące Kathryn Stockett i Zanim się pojawiłeś Jojo Moyes:)Teraz czytam Życie po śmierci Damien Echols i Ani śladu Elizabeth Emmy Healey;)Nie wiem czy bedzie ci sie podobac ale mozesz przeczytac opis i zobaczysz;)
    ooo kochana, już notuję :D dzięki

Ja teraz czytam "Minimalizm po polsku" ale to typ poradnika jest. Takie lekkie i cieniutkie.

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka jestem pewna,że znajdziesz forum zgodne z Twoimi zainteresowaniami,Internet to otchłań, każdy dla siebie znajdzie coś dobrego

Hela85 lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Oj Psotka nie ładnie, zgrywasz Panią z uczelni itp. farmazony co to nie ja, pozjadałam wszystkie rozumy, nie znosisz sprzeciwu, wyszło szydło... a raczej dwulicowa osóbka, nigdy bym nie pomyślała, nie "sra się tam gdzie się je"

Nikt nigdy wcześniej Cię u Nas nie uraził, doradzałyśmy i wspierałyśmy w trudnych chwilach,znosiłyśmy Twą wyższość nad innymi i ciągłe wytykanie wszystkim drobiazgów typu błędy ortograficzne lub co wolno w ciąży a czego nie wolno bo Bóg wie co się stanie itp. bzdury wyczytane z internetu, nie polubiłaś dziewczyn bo Ci nie przytakiwały na każdym kroku i tyle w temacie, obecne koleżanki jak nie będą z Tobą współgrały zapewne również obsmarujesz w innym miejscu.

Mimo wszystko życzę powodzenia na każdej płaszczyźnie życia.

Wyzszosc? Nie wiem o czym mowisz. Ortograf wytknelam chyba raz a maksymalnei dwa i to w bardzo normalny sposob. Ja si enei obrazam jak mi ktos normalnie napisze: sluchaj ale to slowo pisze sie tak a nie tak. Nie wiem w czym problem.
    A odnosnie mojego punktu widzenia pewnych spraw. Ty akurat zdaje sie bardziej podzielalas moje zdanie. Zreszta nikomu nei napisalam ze jest glupi czy uparty bo nie robi tak jak ja. A zauwaz, ze po czasie niektore dziewczyny nawet zaczely zwracac uwage wlasnie na sklad uzywanych kosmetykow. Ktoras nawet kupila alun. Czy w tym jest cos zlego? I mowiac, ze nie bardzo tam czuje sie wpasowana nie mialam na mysli tego ze ktos nie podziela mojego zdania. Poprostu, bardzo duzo tam piszecie, ja nie nadazam i tez nie do konca sie tam przez to odnajduje.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    Kotka, każda z nas tutaj, tam i wszędzie jest inna. Gdzie spotykają się 2 osoby lub więcej, tam zawsze będą konflikty. Nawet wśród najlepszych przyjaciół. Z resztą, sama wiesz. Czasem nam potrzeba odrobiny oddechu od czyjegoś towarzystwa. Czasem z perspektywy jutra problem wygląd zupełnie inaczej. Dziś się pokłócimy, a jutro wyściskamy. Takie my już babki jesteśmy :) a z ciążowymi hormonami to już całkiem. Zrób sobie przerwę, zaglądaj, pisz... Kiedy i w jakim temacie Ci wygodniej :) Na pewno nie denerwuj się i stresuj niepotrzebnie.
    A odrobina dystansu do internetu zawsze się przyda. Buziaki

To fakt. Z czasem punkt widzenia pewnych spraw sie zmienia. Wystarczy nawet godzinka :P. Zreszta nei warzto sie chyba denerwowoac forum :D

Yasmin lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 223 224 225 226 227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ