X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. ja zwracam ogromną uwagę na składy kosmetyków od 3 lat. Diametralnie polepszyła mi się cera i stan włosów. Moje dziecię też będzie używało "przesianych" pod lupą składów.

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    ooo kochana, już notuję :D dzięki

Ja teraz czytam "Minimalizm po polsku" ale to typ poradnika jest. Takie lekkie i cieniutkie.[/QUOTE

Ciekawe bardzo ciekawe Yas:)wybieram sie na swieta do Polski to kupie;)dzieki

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Zreszta nei warzto sie chyba denerwowoac forum :D
    ooooo to to to :)

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PSOTKA skoro nasze forum Ci nie odpowiadało to wystarczyło przestać tam wchodzić, a nie obrabiać nam dupę gdzieś indziej. Tak się po prostu nie robi..

Hela85, KasiaKwiatek, Krysti, Ewelcia, mimka84, Amy, Ola89, kluska lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Wyzszosc? Nie wiem o czym mowisz. Ortograf wytknelam chyba raz a maksymalnei dwa i to w bardzo normalny sposob. Ja si enei obrazam jak mi ktos normalnie napisze: sluchaj ale to slowo pisze sie tak a nie tak. Nie wiem w czym problem.
    A odnosnie mojego punktu widzenia pewnych spraw. Ty akurat zdaje sie bardziej podzielalas moje zdanie. Zreszta nikomu nei napisalam ze jest glupi czy uparty bo nie robi tak jak ja. A zauwaz, ze po czasie niektore dziewczyny nawet zaczely zwracac uwage wlasnie na sklad uzywanych kosmetykow. Ktoras nawet kupila alun. Czy w tym jest cos zlego? I mowiac, ze nie bardzo tam czuje sie wpasowana nie mialam na mysli tego ze ktos nie podziela mojego zdania. Poprostu, bardzo duzo tam piszecie, ja nie nadazam i tez nie do konca sie tam przez to odnajduje.
    nie będę z Tobą wchodziła w dyskuje bo już dobrze wiemy jak się zwracałaś do innych,a moje podejście do życia to moja sprawa, nie wciskam nikomu na siłę mych poglądów, jak mnie ktoś zapyta to podzielę się i szanuje różnorodność a obgadywanie forumowych koleżanek które były Tobie zawsze życzliwe jest dla mnie ciosem poniżej jakichkolwiek norm kulturowych i zasad dobrego wychowania(patrz m.in. strona 223 tutejszego forum), to że mnie to osobiście nie dotyczyło nie znaczy że mnie nie dotknęło

Fasia, Amy, Krysti, liloe, mimka84, Robotka1, kluska lubią tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:
    Yasmin wrote:
    ooo kochana, już notuję :D dzięki

Ja teraz czytam "Minimalizm po polsku" ale to typ poradnika jest. Takie lekkie i cieniutkie.

Ciekawe bardzo ciekawe Yas:)wybieram sie na swieta do Polski to kupie;)dzieki
    Wiesz.... naprawdę warta przeczytania książka. Ja nigdy sie nie stosuję w 100% do porad w takich książkach, ale otwiera mi to oczy na wiele spraw. Ja zawsze byłam typem chomika... o matko, czego ja nie znalazłam w swoich zbiorach teraz przy odgracaniu pokoju dla Kingi :D Normalnie muzeum i archiwum. Posiadania dużego lokum i zagonionego życia dla mnie jest niebezpieczne ;) żałuję, ze dopiero teraz tę ksiażkę wzięłam w ręce. Ale jakoś tak intuicyjnie zastosowałam się do rad autorki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 19:26

Lili83 lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej widze ze tu znowu gorąco laski nie kłóccie sie :)

byłam u gina dostałam duphason na 20dni a w czwartek ide po kolejne L4 oszczędzać i i odpoczywać

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedro a czemu duphaston?co sie dzieje?

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka zachowanie żenujące i tym co napisałaś jakby nie było za plecami, podając nazwę wątku, który komentujesz...poniżej krytyki. Jeśli już coś Ci nie odpowiadało wystarczyło się wycofać, nikt Cię śledzić ani szukać na siłę nie będzie :)
    Zacytowanie słownictwa, błędów jakie by nie były oraz podanie osób, które jakoby Cię dotknęły swoimi komentarzami świadczy o Twoim dobrym wychowaniu i kulturze.
    Powodzenia na innych wątkach, zrób nam przysługę i nawet do nas nie zaglądaj...bo po co

Hela85, Rudzia, Amy, Krysti, mimka84, Ola89, kluska lubią tę wiadomość

• helenkq Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ocho ale sie narobiło jak mnie nie było...

Malenka sciskam ale wierze ze bedzie dobrze, ja w pierwszej ciazy od 35tyg w szpitalu
    zakonczona ciaza na koniec 38tyg. - zagrazajca zamartwica... na szczescie nic nie powiedział dowiedziałam sie z karty...
    a CC sprawi ze mała nie bedzie zmeczona porodem i odrazu zajma sie nia specjalisci...

kowalianka nie doczytalam wszystkiego ale sciskam mocno... mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze

biedra własnie czemu?

a ja dzis wam powiem ze kupilam pieluszkę wielorazowa...
    obejrze jak przyjdzie... i zdecyduje czy ich nie uzywac a chyba bede wlasnie takich...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 19:55

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie ładnie tak Psotka .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 20:07

• LaRa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejej, ale sie tu narobiło, kwas :(

Z chęcią już bym poszła spać, ale boje sie ze wtedy w nocy nie pospie :(
    Oczywiście atak zgagi mnie dopadł, ale staram sie jak najmniej brać Rennie.
    Wieczorkiem popeklowalam mięsko do wędzenia, ale mogę sobie tylko popatrzeć w te Święta :/ chociaż będę dodatkowo robić wędzone piersi z kurczaka, to po rozmowie z moja ginka, mogę zjeść, ale pierś po uwiedzeniu muszę zagotować :)
    Mniammmmi

Edit: a teraz popatrze na nasze piłkarki ręczne jak dostają w doope ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 20:14

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jaja: wchodzę na nasze forum, a tu zupełnie obce osoby, od razu opowiedziałam mojemu o "zadymie" forumowej..
    :-)

jakoś nieswojo się poczułam, bo czuję jakby to był nasz wątek..

wróciłam z fitnessowni, było spoko, potem nabyłam nowy vitaminer, ale tym razem bez dha (tańszy a dha mam w domu)
    byliśmy też w Pepco i jeny ile tam cudowności dla dziewuszek..
    typu body "the queen has arrived"

Helenq: ja też chcę te wielorazowe, oczywiście nie na początku, bo pewnie bym oszalała z praniem, ale potem na pewno ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 20:18

Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie dziewczyny moze i racja
    zamiast wylewac swoje pretensje na innym watku moze poprostu przeniescie sie na priv

dqpri09kenjjhndh.png
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka tak sie zastanawiałam ale w czasach pralek automatycznych godzina w pralce i gotowe ;D

a poniewaz nie pamietam zeby takie cuda były kilka lat temu nigdzie ich nie widziałam
    zamowiłam jedna na probe i obejrze jak bedzie ok to kupie z 10
    te co kupilam podobno schna expresowo

zreszta zawsze moge miec paczke jednorazowych pod reka ;D

kupilam takie
    http://allegro.pl/pieluszki-wielorazowe-bambams-pieluchy-jakosc-p-n-i4867412388.html

o tego sa tez takie jednorazowe wkladki jak maluszek zrobi kupke baby ono chyba czy jakos tak zeby tak sie nie brudziły ;)

a i moge sie pochwalic ze moje dwie kolezanki a raczej kumpela i kuzynka szczesliwie urodzily naturalnie chlopakow po 4kg
    kurde i to obie jakos w cale trzy godziny...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 20:26

Krokodylica lubi tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq wrote:
    w sumie dziewczyny moze i racja
    zamiast wylewac swoje pretensje na innym watku moze poprostu przeniescie sie na priv

Dlatego nic tu juz nie odpowiadam. Chociaz mnie swierzbi ale to nie ten watek wiec tutaj tego nie bede rozwlekac ;)

Sory. Nie myslalam, ze mnei ktos sledzi ;D no i ze to, ze napisze, ze mnie nudzi ciagle czytanie tylu postow kogos tak dotknie.

Koniec o tym. Widac nie tylko ja jestem taka wrazliwa i nerwowa ;D

Yasmin lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, pisałam kiedyś ze w Pepco są super ciuszki, dobre jakościowo i nie drogie, na razie wszystko co kupiłam dla maleństwa to właśnie tam :)

Yasmin lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq wrote:
    kupilam takie
    http://allegro.pl/pieluszki-wielorazowe-bambams-pieluchy-jakosc-p-n-i4867412388.html

o tego sa tez takie jednorazowe wkladki jak maluszek zrobi kupke baby ono chyba czy jakos tak zeby tak sie nie brudziły ;)
    o super, czeka więc na komentarz. też mnie świerzbiło zeby to cudo kupić, ale jakoś nie odważyłam się

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jakos do pepco nie jestem przekonana
    owszem tansze sa ale jakos wybredna jestem i nie wszystko jakosciowo mi odpowiada
    chociaz nie powiem bo czasem cos kupie ;)

skorzystalam z promocji w smyku... jestem mega zadowolona
    kilka ciuszków z wyprzedazy...
    miedzy innymi taka koszula kurde nie moglam sie oprzec

http://www.smyk.com/cool-club-koszula-chlopieca-z-dlugim-rekawem-rozmiar-68,p1099031766,ubranka-dla-dzieci-p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 20:44

Krokodylica lubi tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    o super, czeka więc na komentarz. też mnie świerzbiło zeby to cudo kupić, ale jakoś nie odważyłam się

tak naprawde to dopiero po porodzie bede mogla cos powiedziec.... ale oprocz malenki to ja z jussta bedziemy chyba pierwsze wiec napewno wam dam znac czy warto ;D

Yasmin, Nieukowa, justta lubią tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
‹‹ 224 225 226 227 228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ