Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PSOTKA skoro nasze forum Ci nie odpowiadało to wystarczyło przestać tam wchodzić, a nie obrabiać nam dupę gdzieś indziej. Tak się po prostu nie robi..
Hela85, KasiaKwiatek, Krysti, Ewelcia, mimka84, Amy, Ola89, kluska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Wyzszosc? Nie wiem o czym mowisz. Ortograf wytknelam chyba raz a maksymalnei dwa i to w bardzo normalny sposob. Ja si enei obrazam jak mi ktos normalnie napisze: sluchaj ale to slowo pisze sie tak a nie tak. Nie wiem w czym problem.
A odnosnie mojego punktu widzenia pewnych spraw. Ty akurat zdaje sie bardziej podzielalas moje zdanie. Zreszta nikomu nei napisalam ze jest glupi czy uparty bo nie robi tak jak ja. A zauwaz, ze po czasie niektore dziewczyny nawet zaczely zwracac uwage wlasnie na sklad uzywanych kosmetykow. Ktoras nawet kupila alun. Czy w tym jest cos zlego? I mowiac, ze nie bardzo tam czuje sie wpasowana nie mialam na mysli tego ze ktos nie podziela mojego zdania. Poprostu, bardzo duzo tam piszecie, ja nie nadazam i tez nie do konca sie tam przez to odnajduje.Fasia, Amy, Krysti, liloe, mimka84, Robotka1, kluska lubią tę wiadomość
-
Lili83 wrote:Yasmin wrote:ooo kochana, już notuję
dzięki
Ja teraz czytam "Minimalizm po polsku" ale to typ poradnika jest. Takie lekkie i cieniutkie.
Ciekawe bardzo ciekawe Yas:)wybieram sie na swieta do Polski to kupie;)dziekiNormalnie muzeum i archiwum. Posiadania dużego lokum i zagonionego życia dla mnie jest niebezpieczne
żałuję, ze dopiero teraz tę ksiażkę wzięłam w ręce. Ale jakoś tak intuicyjnie zastosowałam się do rad autorki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 19:26
Lili83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsotka zachowanie żenujące i tym co napisałaś jakby nie było za plecami, podając nazwę wątku, który komentujesz...poniżej krytyki. Jeśli już coś Ci nie odpowiadało wystarczyło się wycofać, nikt Cię śledzić ani szukać na siłę nie będzie
Zacytowanie słownictwa, błędów jakie by nie były oraz podanie osób, które jakoby Cię dotknęły swoimi komentarzami świadczy o Twoim dobrym wychowaniu i kulturze.
Powodzenia na innych wątkach, zrób nam przysługę i nawet do nas nie zaglądaj...bo po coHela85, Rudzia, Amy, Krysti, mimka84, Ola89, kluska lubią tę wiadomość
-
ocho ale sie narobiło jak mnie nie było...
Malenka sciskam ale wierze ze bedzie dobrze, ja w pierwszej ciazy od 35tyg w szpitalu
zakonczona ciaza na koniec 38tyg. - zagrazajca zamartwica... na szczescie nic nie powiedział dowiedziałam sie z karty...
a CC sprawi ze mała nie bedzie zmeczona porodem i odrazu zajma sie nia specjalisci...
kowalianka nie doczytalam wszystkiego ale sciskam mocno... mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
biedra własnie czemu?
a ja dzis wam powiem ze kupilam pieluszkę wielorazowa...
obejrze jak przyjdzie... i zdecyduje czy ich nie uzywac a chyba bede wlasnie takich...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 19:55
-
nick nieaktualny
-
Ojejej, ale sie tu narobiło, kwas
Z chęcią już bym poszła spać, ale boje sie ze wtedy w nocy nie pospie
Oczywiście atak zgagi mnie dopadł, ale staram sie jak najmniej brać Rennie.
Wieczorkiem popeklowalam mięsko do wędzenia, ale mogę sobie tylko popatrzeć w te Świętachociaż będę dodatkowo robić wędzone piersi z kurczaka, to po rozmowie z moja ginka, mogę zjeść, ale pierś po uwiedzeniu muszę zagotować
Mniammmmi
Edit: a teraz popatrze na nasze piłkarki ręczne jak dostają w doope ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 20:14
-
ale jaja: wchodzę na nasze forum, a tu zupełnie obce osoby, od razu opowiedziałam mojemu o "zadymie" forumowej..
jakoś nieswojo się poczułam, bo czuję jakby to był nasz wątek..
wróciłam z fitnessowni, było spoko, potem nabyłam nowy vitaminer, ale tym razem bez dha (tańszy a dha mam w domu)
byliśmy też w Pepco i jeny ile tam cudowności dla dziewuszek..
typu body "the queen has arrived"
Helenq: ja też chcę te wielorazowe, oczywiście nie na początku, bo pewnie bym oszalała z praniem, ale potem na pewnoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 20:18
Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
zgredka tak sie zastanawiałam ale w czasach pralek automatycznych godzina w pralce i gotowe
a poniewaz nie pamietam zeby takie cuda były kilka lat temu nigdzie ich nie widziałam
zamowiłam jedna na probe i obejrze jak bedzie ok to kupie z 10
te co kupilam podobno schna expresowo
zreszta zawsze moge miec paczke jednorazowych pod reka
kupilam takie
http://allegro.pl/pieluszki-wielorazowe-bambams-pieluchy-jakosc-p-n-i4867412388.html
o tego sa tez takie jednorazowe wkladki jak maluszek zrobi kupke baby ono chyba czy jakos tak zeby tak sie nie brudziły
a i moge sie pochwalic ze moje dwie kolezanki a raczej kumpela i kuzynka szczesliwie urodzily naturalnie chlopakow po 4kg
kurde i to obie jakos w cale trzy godziny...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 20:26
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
helenkq wrote:w sumie dziewczyny moze i racja
zamiast wylewac swoje pretensje na innym watku moze poprostu przeniescie sie na priv
Dlatego nic tu juz nie odpowiadam. Chociaz mnie swierzbi ale to nie ten watek wiec tutaj tego nie bede rozwlekac
Sory. Nie myslalam, ze mnei ktos sledzino i ze to, ze napisze, ze mnie nudzi ciagle czytanie tylu postow kogos tak dotknie.
Koniec o tym. Widac nie tylko ja jestem taka wrazliwa i nerwowaYasmin lubi tę wiadomość
-
helenkq wrote:kupilam takie
http://allegro.pl/pieluszki-wielorazowe-bambams-pieluchy-jakosc-p-n-i4867412388.html
o tego sa tez takie jednorazowe wkladki jak maluszek zrobi kupke baby ono chyba czy jakos tak zeby tak sie nie brudziły -
ja jakos do pepco nie jestem przekonana
owszem tansze sa ale jakos wybredna jestem i nie wszystko jakosciowo mi odpowiada
chociaz nie powiem bo czasem cos kupie
skorzystalam z promocji w smyku... jestem mega zadowolona
kilka ciuszków z wyprzedazy...
miedzy innymi taka koszula kurde nie moglam sie oprzec
http://www.smyk.com/cool-club-koszula-chlopieca-z-dlugim-rekawem-rozmiar-68,p1099031766,ubranka-dla-dzieci-pWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 20:44
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Yasmin wrote:o super, czeka więc na komentarz. też mnie świerzbiło zeby to cudo kupić, ale jakoś nie odważyłam się
tak naprawde to dopiero po porodzie bede mogla cos powiedziec.... ale oprocz malenki to ja z jussta bedziemy chyba pierwsze wiec napewno wam dam znac czy wartoYasmin, Nieukowa, justta lubią tę wiadomość