Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja się witam, u nas zimno jak diabli.. A dziecko mogę jedzie na wycieczkę szukać Mikołaja - zupełnie nie wiem w co go ubrać..
Pati-będzie dobrze, trzymam kciuki.. Już tutaj padłam, że mam kolegę.. Po 3 krotnym nawrocie, ale dalej walczy i nie podaje się, Wy też walczycie, zatem się uda. Dziś wyślę wam książkę, która napisał ten chłopak, bardzo pokrzepiajaca.
Co do pieluch, przy tymku miałam też ambicje na te pieluchy, ale teraz idę w wygodę, niestety raczej nie będzie czasu..
Miłego dniaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Konwalia cieszę się, że wyniki się poprawiły...co do małej ilości wód, przyjęłam system picia wody: szklanka co 30minehehe bo inaczej zacznę "zwracać"...
noc nawet przespałyśmy....tylko 5razy Kośka się budziła i budziła mnie...
a teraz obiecana fotka prezenciku od MIKOŁAJKI:
jeszcze raz DZIĘKUJĘPati Belgia, justta, Krokodylica, MANIEK, konwalianka lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:I ja się witam, u nas zimno jak diabli.. A dziecko mogę jedzie na wycieczkę szukać Mikołaja - zupełnie nie wiem w co go ubrać..
Pati-będzie dobrze, trzymam kciuki.. Już tutaj padłam, że mam kolegę.. Po 3 krotnym nawrocie, ale dalej walczy i nie podaje się, Wy też walczycie, zatem się uda. Dziś wyślę wam książkę, która napisał ten chłopak, bardzo pokrzepiajaca.
Co do pieluch, przy tymku miałam też ambicje na te pieluchy, ale teraz idę w wygodę, niestety raczej nie będzie czasu..
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
A ja juz od roku nie farbuje, moj tylko pare razy mi zrobil balejaz kalifornijski (cos a la ombre, ale delikatniejsze), ale strasznie mi sie wtedy wlosy wysuszyly. A teraz obcielam do szczeki i nic sie nie ukladaja, wygladam jak strach na wroble, ale co tam
-
dzień dobry dziewczynki
LaRa zazdraszczam wizyty u fryzjera, łudzę się że zdążę się ufarbować jeszcze przed świętami
Pati 3 mam kciuki za pozytywny dzionek
A mam pytanie, nie liczę oczywiście na diagnozę ale w sumie czemu nie zapytać. Biorę luteinę dopochwowo i dziś zauważyłam, że mnie trochę swędzi i jakaś opuchnieta jestem tam na dole oczywiściei bardzo mi się to nie podoba
Ginka mówiła że jakby coś takiego się działo to mam zamienić luteinę na duphaston więc tak zrobiłam i czekam na poprawę
Któraś z Was tak miała?
-
Hejka miłego dnia ja wstawiłam następną pralkę rzeczy dla dzidzi tym razem pieluchy prześcieradelka i itp zostały mi kocyki i ręczniki do prania i będzie wszystko wyprane
jeszcze prasowanko
Konwalianka cieszę się z pomyślnych wiadomości, tak trzymać, reszta dziewczyn oszczędzać się puki można
Smoczyca ja nie pomogę miałam luteinę doustnie i nic mi się tam nie działo na dole
Woooww dzisiaj zaczynam 33 tci 80% za nami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 10:57
Malenq, LaRa, Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Hej Justta widzę ostro się przygotowujesz
to się chwali !
Ehhh mam nadzieję że miana leków pomoże, bo w sumie ginka mówiła że jakby coś tam swędziało to zamiast lutki mam brać dupka więc czekam na efekta jak owego nie będę to znów zamęczę ja telefonami
I gratuluję 33 tygodniajustta lubi tę wiadomość
-
witam
Pati zaciskam kciukaski za bratapowiedz mu że jest bohaterem !!!!!! i da sobie rade
Krokodylku nio to trzymam kciuki zebyś ogła świeta juz na luzie spedzic
Lara hehe ja tez mam fryzjera w soboteide z tesciowa a teśc płaci
beda jasne pasemka i podcinanie
Ide wstawić pranieKrokodylica, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam pytanie. Macie takei rogale-poduszki do spania dla ciezarnych?
Bardzo zle sypiam od paru tygodni. Zaczal mi przeszkadzac brzuch, ciagnie jakos do dolu, dzisiaj mnie bolal z prawej strony. Budze sie w nocy i przekrecam (a to juz nie takie hop siup).
Dziewczyny na innam watkumaja takei poduchy ale one je kupily juz na poczatku ciazy. Mowily, ze rewelacja, ale wtedy jeszcze brzuch raczej nie byl problemem.
Zastanawiam sie czy kupic czy to strata pieniedzy i moze wystarczy jakas wieksza poduszka miedzy nogi? -
nick nieaktualny