Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjejku krokodylku współczuję....bo to na pewno nie ma nic wspólnego z jedzeniem Skitellsów
Smoczku ja brałam pod uwagę najpierw siebie, dlatego moja podusia jest większa...i baaaaaaaaaaaaaaardzo wygodna.........do siedzenie i czytania jeszcze lepsza.......Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykotka jak położysz ją za sobą, końcówkę między nogami i ona wtedy ładnie pod dolną częścią brzucha się układa i podtrzymuje brzuszek jak leżysz na boku, w innej wersji masz całą poduchę z przodu i układasz brzuszek na niej............
ale czy Tobie pomoże to już sama musisz się przekonać.... -
Hej,
przepraszam, że Was zaniedbuję ale ostatnio mam totalny szał wszystkiego, czasu brak i nawet podczytywać nie mam siłyzaraz postaram się choć trochę nadrobić
trzymam za wszystkie mocno kciuki i jestem z Wami myślami
test glukozy zaliczony, wyszło po obciążeniu 90 więc chyba luz, hemoglobina pełza na poziomie 10 ... ale co zrobić, 17.12 wizyta u ginki to zobaczymy co powie, 15.12 zaczynami szkołę rodzenia, młody kopie, przekręca się, świruje totalnie , chwilami bywa cieżko
chcę już na swoje bo zaczynam zgrzytać zębami z lekka , a strasznie nie chcę się kłócić bo wiem, że powinnam być jedynie wdzięczna za pomoc w czasie remontu ale chwilami mną z lekka trzepie...
Kroko przez chwilę myślałam, że to jest hmmm robienie tęczowego loda -
Malenq wrote:kotka jak położysz ją za sobą, końcówkę między nogami i ona wtedy ładnie pod dolną częścią brzucha się układa i podtrzymuje brzuszek jak leżysz na boku, w innej wersji masz całą poduchę z przodu i układasz brzuszek na niej............
ale czy Tobie pomoże to już sama musisz się przekonać....
Tylko, ze to dwie stow kosztuje takie przekonanie sie
Chyba ze wiecie gdzie tansze dostane?
Albo moze sobei uszyc taki? Nigdy nic nie szylamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 12:29
-
PsotkaKotka wrote:Tylko, ze to dwie stow kosztuje takie przekonanie sie
Chyba ze wiecie gdzie tansze dostane?
Albo moze sobei uszyc taki? Nigdy nic nie szylam
http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-ciazowa-d-spania-i4843143412.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 12:38
-
dzięki Smoczku! wzajemnie zaciskam kciukasy
ulalala, widzę, że się tu działo jak mnie nie byłoi to m.in. w moim ulubionym temacie , tj, języka ojczystego, nie będę nic na ten temat pisać bo się pewnie doczekam linczu hmm koleżanek z innych wątków, no, może tylko tyle powiem, że znajomość własnego języka to dla mnie rzecz święta (szczególnie w czasach gdy komputer podkreśla nam na czerwono wszystkie błędy
) i wyraz patriotyzmu, a te kilka ładnych lat szkoły podstawowej wystarczy żeby pisać "chcę", a nie "chcem"
Przepraszam - musiałam!
Konwalianka, skarbie, szukałam Twojego postu z informacją, co się dzieje ale nie znalazłamwierzę, że wszystko będzie dobrze, ściskam Cię mocno
Kroko, mnie też siły witalne opuściły kompletnie, mogłabym spać całymi dniami, a że nie mogę z racji codziennych atrakcji budowlanych, to chodzę jak zombikonwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:ja mam http://motherhood.pl/sklep/kojec-motherhood-2
od 14tygodnia z nią śpię...do szpitala też biorę, bo bez tej poduszki strasznie plecy mnie bolą....ja nie żałuję, że ją mam.......ale dostałam w prezencie
mam dokładnie ta samą, nie wyobrazam sobie jej nie miecaaaa i tez dostałam na urodziny, z tym ze nie chciałam przepłacac i kupiłam uzywana na OLX, wyprałam poszewke i śpie
a co do fryzjera... pół mojej rodziny (mama i 2 kuzynki) sa fryzjerkami, wiec dbaja o mnie
nadal zostałam przy ombre, z tym ze czekolade bardziej rozjasniłam, a siedzac na fotelu malenstwo mnie skopałobedzie dziewczyna hihihi
i po drodze odwiedziłam ciucholandyza 5 par bodziaków zapłaciłam 14 zł
istne szalenstwo
i odłozyłam sobie (tzn dla dzidzi o ile na 100 % okaze sie dziewczynka) różowe alladynki malutkie
cudne, poprostu cudne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 13:03
Malenq lubi tę wiadomość