Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam jeszcze pytanie co do poduszek do spania.
Ktora lepsza? W ksztalcie C czy taki walek ktory samemu mozna ulozyc?
http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-ciazowa-d-spania-i4789425962.html
czy
http://blanca-baby.pl/produkt/Zdrowie-i-higiena-pl,akcesoria-dla-mamy-pl,poduszki-do-karmienia-pl/blanca-poduszka-ciazowa-do-spania-i-karmienia-z-poszewka-190cm-bawelna-francuska-blanca/44730 -
Konwalio 3mam kciuki kochana za wizytę!!!! i wierzę że będzie jeszcze lepiej
A swoją drogą zazdroszczę Ci już tych prezentów ja nie mam nic...będę musiała się zdać na męża...bo jak 23 mam kontrolę to raczej nie zdarzę o wszystkim i wszystkich pomyśleć
-
nick nieaktualnyaaaaaaaaaaaa i mam tablecik, kurier już był...........nie będę się nudzić w szpitalu:)
Kotka ja mam w kształcie C więc nie wiem jak jest z tym wałkiem......
KONWALIA doskonale Cię rozumiem....ja już teraz, a wizytę mam 15.12 "sram po gaciach".......ale myśl pozytywnie, musi być dobrze:)
zazdroszczę "opowiadań starszaka"..........
smoczku dzień dobry po raz drugi:)Smoczyca1, justta, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane, widzę, że rośniecie wspaniale i humory dopisują
Ja jeszcze nadal w stanie trochę lekkiego niedowierzania i nieoswojenia z tematem... W piątek pierwsza wizyta u ginekologa, niech cos potwierdzi, że tam faktycznie jest jakaś kropeczkaNieukowa, konwalianka, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
Kropka_1 wrote:Hej Kochane, widzę, że rośniecie wspaniale i humory dopisują
Ja jeszcze nadal w stanie trochę lekkiego niedowierzania i nieoswojenia z tematem... W piątek pierwsza wizyta u ginekologa, niech cos potwierdzi, że tam faktycznie jest jakaś kropeczkatrzymam kciuki za wizytę żebyś w końcu zobaczyła bijące serduszko swojej fasolinki
Kropka_1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka, Kroko NASTURCJA pamiętacie - wróciła na 30stki jako Ani86....
cała, zdrowa, w GB ale bez dzidzi jeszcze...........
Kropka no pewnie, że gin potwierdzi KROPKĘWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 16:17
justta, Tamka lubią tę wiadomość
-
Smoczku, na serduszko to chyba jeszcze niestety za wcześnie.. Będę musiała uzbroić się w cierpliwość do następnej wizyty
Smoczyca1 wrote:no jak nie jak taktrzymam kciuki za wizytę żebyś w końcu zobaczyła bijące serduszko swojej fasolinki
-
Kropka_1 wrote:Smoczku, na serduszko to chyba jeszcze niestety za wcześnie.. Będę musiała uzbroić się w cierpliwość do następnej wizyty
może jak będzie jakiś super sprzęcior choć fakt nie znam się zbytnio ale co życzyć nie mogę
-
Malenq wrote:Tamka, Kroko NASTURCJA pamiętacie - wróciła na 30stki jako Ani86....
cała, zdrowa, w GB ale bez dzidzi jeszcze...........
ale jaja
A ja sie wlasnie dzisiaj jeszcze chcialam zapytac co z nia i czy ktos cos slyszal. Normalnei czytasz mi w myslach
Malenq lubi tę wiadomość
-
ten raklet (nie wiem jak to się pisze), to właśnie raczej dla kogoś z naszego pokolenia, rodzice nasi to już mniej chyba będą zainteresowani: bo albo nie miewają często gości, a goście też moga takich nowości nie skumać, dla nich dziwnym zwyczajem jest, że przychodzą ludzie i robią wszystko wspólnie..
u mojej mamy na pewno by się kurzyło, ale to też od człowieka zależy
Malenq lubi tę wiadomość
-
Melduje sie po szpitalu. Papiery do przeszczepu podpisane, reszta badań zrobiona i mamy daty:-) 5 stycznia zaczynamy z 3 cyklem chemii ( cięższej, mocniejszej,żeby zabić cały szpik) a 13 stycznia przeszczep. Jestem padnieta. Pani profesor wiedziała, ze staram sie o dzidziusia od 11 cykli i jak jej powiedziałam to bardzo serdecznie mi pogratulowała. Sama jest w ciąży z 3 dzidziusiem... Oczywiście płakałam jak dziecko jak nam tłumaczyli jak to bedzie przed, w trakcie i po przeszczepie...
-
Trzymam kciuki Pati aby wszystko dobrze poszlo!!!Dużo zdrówka dla brata:)
Dziwi mnie, że lekarka pracuje pomimo, że jest w ciaży w Belgi w służbie zdrowia istnieje zakaz pracy dla kobiet w ciaży jak tylko zostanie potwierdzona przez gin, przechodza one automatycznie pod ochrone!Pati Belgia lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Dziewczyny Wy też takie płaczliwe się zrobiłyście??? No masakra jakaś, przed chwilą gadałam chwilę z moim na skype i mówi że wróci dopiero w sobotę i w niedzielę wieczorem już wyjeżdża i się rozkleiłam na maxa, myślę że to przez hormony i tłumacze mu że nie chcę być upierdliwa i mnie też to wkurza ale może i to że muszę leżeć dodatkowo źle na mnie wpływa