Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Smoku ja jescze przed wizyta mam zrobic glukoze wiec cos tam sie poruszam, poza tym wczoraj bylam na SR i jutro tez mam, ale maz mnie podwiozl pod same drzwi i odebral potem, wiec naprawde staram sie lezec i ruszac tylko tyle co musze.
Jak ja wypije ta glukoze??!! Bedzie tecza jak nic. -
np coś takiego
http://allegro.pl/next-pajacyk-z-tiulowa-spodniczka-kol-2014-68-i4876945614.html
http://allegro.pl/body-r-68-z-tiulowa-spodniczka-sylwester-swieta-i4854231806.html
http://allegro.pl/next-cudna-sukienka-z-kroliczkiem-kol-2013-68-i4876944355.htmlLili83, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Lili83 wrote:jestem z cześci niemieckojęzycznej tuż przy granicy z Niemcami może u was inne przepisy sprawdze jutro z ciekawości bo mam papiery na strychu;)
Smoczyca1 to zależy od kraju wiem że Luxemburg i Belgia taki przepis ma, ale np. Niemcy, Polska już nie. -
Pati Belgia wrote:Pamietaj Lili, ze Belgia jest podzielona na flandrie, walonie, bruksele... moze kady rejon ma inne przepisy albo nawet kazdy szpital ma swoje regulaminy pracy.... jesli bylby zakaz pracowania dla kobiet w ciazy w sluzbie zdrobia to watpie, zeby jakakolwiek lekarka, profesor czy sprzataczka naginala te przepisy. Sama wiesz, ze szpitale w Belgii sa pod duza kontrola.... ale mowie. Moze co region lub co szpital to inny regulamin.
Pati wydaje mi sie ze bardziej zalezne to bedzie od regionow, bo u nas niezaleznie jaki szpital czy dom opieki obowiazuje ochrona;)Znalazłam papiery ale nigdzie nie pisze czy cała Belgia czy tylko nasz region. To ciekawe jeden kraj a takie różnice, zresztą nie powinno mnie to już dziwić najlepszy przykład to języki;)Pati Belgia lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Lili83 wrote:Pati wydaje mi sie ze bardziej zalezne to bedzie od regionow, bo u nas niezaleznie jaki szpital czy dom opieki obowiazuje ochrona;)Znalazłam papiery ale nigdzie nie pisze czy cała Belgia czy tylko nasz region. To ciekawe jeden kraj a takie różnice, zresztą nie powinno mnie to już dziwić najlepszy przykład to języki;)
-
Smoczyca1 wrote:Kroko a pytałaś czy możesz do szkoły rodzenia? bo ja w sumie miałam iść jutro ale wydedukowałam sobie że jak mam leżeć to do SR też nie mogę iść ale w sumie nie pytałam ginki hmmmi nie wiem teraz?
Moja SR zaczynała się w tamtym tygodniu i lekarz zabronił, powiedział że absolutnie nie ma mowy. A jak się w tym tygodniu mój brzuch będzie miał lepiej to ewentualnie mogę iść posłuchać.Wczoraj była u mnie położna środowiskowa i mówiłam jej o tym brzuchu, ona mi sie kazała położyć i zmacała mi brzuch i powiedziała że już jest w porządku ale żeby nadal się stosować i lezeć.
Dlatego skusiłam się pójść na SR.
-
Krokodylica wrote:Moja SR zaczynała się w tamtym tygodniu i lekarz zabronił, powiedział że absolutnie nie ma mowy. A jak się w tym tygodniu mój brzuch będzie miał lepiej to ewentualnie mogę iść posłuchać.
Wczoraj była u mnie położna środowiskowa i mówiłam jej o tym brzuchu, ona mi sie kazała położyć i zmacała mi brzuch i powiedziała że już jest w porządku ale żeby nadal się stosować i lezeć.
Dlatego skusiłam się pójść na SR.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Lili ja dopiero o 17
cały dzień czekania..
co do glukozy, to wczoraj ją przerabiałam..no i nie zapomnij Kroko cytryny, tylko przez nią nie "bełtłam", choć byłam blisko..ale Ty to weź tez reklamówkę, tak na wszelki wypadek.. za to 15 min po wypiciu zasłabłam, kręciło mi się w głowie..a rzyg stał w gardle przez pół dnia, nawet jak już coś zjadłam.. mój wynik na czczo to 89, po 1h 123 a po 2h - 128; lekarz on line napisał że ok. -
Konwalia bez reklamówki to ja w ogóle z domu nie wychodzę. Mam dwie na zapasie w torebce.
Cytrynę też wezmę.
Pani położna właśnie mi mówiła że koniecznie mam iść na badanie z mężem, bo różnie mogę reagować, może mi się kręcić w głowie itp.
Jak tak dalej się będę czuć jak wczoraj i dziś to sobie tą glukozę zostawię na styczeń.
Idę spać, dobranoc kluseczki. -
Kluseczki, jak milusio
Tez idę kimac, dobrej i spokojnej nocy
Elit:
No to nie pośpie dzisiaj, ukradli mojej mamie torebkę z telefonem i mnie nosi ;(
Zgrywala zawsze bohaterkę, to w końcu trafiło ! Boże jaka jestem wściekła!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 23:45
-
Ale jej ukradli czy ja napadli? Bo juz chu tam z rzeczami, o ile nic jej sie nie stalo..
Ja powstalam wczesniej, bo moj dzis na robote na Slask pojechal. Buly trzeba bylo narobic..
zbieram sie do roboty, ale skoro systemy komputerowe nadal maja problem to i robota nie wre (bo zalezy od sprawnosci systemow)..
Wczoraj na silce miejscami czulam sie dziwnie, bo jeszcze nie dziwnie, bo spod brzucha zarloka jeszcze niezbyt (nie zbyt?) dobrze wychodzi brzuch ciążowy i wygladam raz na ciaze raz na grubasa z bebochem