Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej.
Zgredka, ukradli torebkę, mamie nic sie nie stało.
Wczoraj miała urodziny, była w restauracji ze znajomymi, a gdy wyszli, mama odeszła kilka kroków i ktoś jej wyrwał torebkę ;(
Jak bym dorwala to łapska by były urwane!!!!!!
Sadze ze drzemka mnie dzis ńie mińie bo usnęłam ok 2. -
nick nieaktualnyLaRa współczuję ...ale dobrze, że mamie się nic nie stało...
a Ty tak mocno się nie denerwuj, odpocznij...skarbie nic już nie poradzisz....
co myślicie o takim fotelu: nie podobają mi się te wiklinowe itp.
http://jysk.pl/salon-jadalnia/fotele/fotel-bujany-viby-regulacja-z-podnozkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 08:00
Lili83 lubi tę wiadomość
-
Malenq najbardziej denerwuje mnie podejście mamy ;( takie olewajace, dzwonię, mowię ze musi pudełko z telefonu znaleźć żeby iść zgłosić na policję, a ona mi na to: "po co".? Nosz kuzwa witki opadaja ;(
Mowię, ze ma zobowiązania wobec operatora, to odp,"aaaaaaaaaha " i teraz jest akcja szukania pudełka ;(
No totalny zlewa mnie tu szlag trafia, gdybym była na miejscu to wszystko byłoby już załatwione, a tak to akcja przez tel.
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
co ja przezylam dzisiaj w nocy, koszmar. O 1 obudzilam sie i chcialam sie przewrocic z lewego boku na prawy. Jak sie przewrocilam do zaczal mnie tak cholernie bolec brzuch, a raczej nie caly brzuch tylko podbrzusze i tak na samym dole, jak by szyjka. Boze jaki potworny bol, wzielam dwie nospy max, nieco zlagodzily bol ale nie minal calkiem, nic nie pomagalo. Matko ja juz nie wiedzialam co mam robic, mialam czarne wizje ze Zuzia juz sie na swiat pcha.Teraz nadal boli, ale delikatnie (mocniej przy ruchu). Nie wiem co mam robic, dzwonic do gina czy poczekac do południa co bedzie.
-
Lara wspolczuje z powodu mamy. Mojej mamie kiedys, dawno temu zdarzylo sie to samo, tylko tamten gosc nawet zbytnio nie uciekal, policja go zlapala, okazalo się ze byl mocno nacpany i malo swiadom wszystkiego.
Malenq fajny ten fotelik aczkolwiek ja na takich siadac nie moge, dostaje na nich choroby morskiej, serio.
-
Hej dziewczyny!
Kroko może faktycznie niepotrzebnie latasz, trzeba było leżeć i juuż matko kochana oby wszystko było ok, współczuję strasznie!
LaRa współczuję groźnej sytuacji ale tak najważniejsze że mamcik cały
Malenq fotel fajny i wygląda na wygodny
noooo i miłego dzionka oczywiścieKrokuś zwłaszcza Tobie.
Ja jednak stwierdziłam że to spotkanie w SR sobie odpuszczę choć już lepiej się czuję, ale moja mama mi zabroniłaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Witajcie!
Malenq fotel bardzo fajny i przyda sie do karmienia i bujania małej;)
Lara spokojnie pudełko się znajdzie i wszystko się załatwi!Straszne co sie teraz dzieje mojej szwagierce ostatnio rozcieli torebke na targu i portfel wyciagneli, zauważyła dopiero w domu:(Najgorsze, że miała tam wszystkie dokumenty:(
Dziewczyny trzymajcie kciukasy dzisiaj wizyta u gin!Nie wiem dlaczego ale strasznie sie denerwuje, jeszcze tak to nie miałam!
Smoczyca1, Yasmin, Pati Belgia, konwalianka lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Yasmin wrote:Krokuś - nie bądź jak ja. Przynajmniej zadzwoń i zapytaj lekarza. Ja przez 3 dni ze skurczami chodziłam, bo co tam taki ból - wytrzymam... Mówię Ci, odbiorą mi dziecko kiedyś. Nawet jeśli to miałaby być błahostka. Nie bądź jak ja...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Lili83 wrote:Witajcie!
Malenq fotel bardzo fajny i przyda sie do karmienia i bujania małej;)
Lara spokojnie pudełko się znajdzie i wszystko się załatwi!Straszne co sie teraz dzieje mojej szwagierce ostatnio rozcieli torebke na targu i portfel wyciagneli, zauważyła dopiero w domu:(Najgorsze, że miała tam wszystkie dokumenty:(
Dziewczyny trzymajcie kciukasy dzisiaj wizyta u gin!Nie wiem dlaczego ale strasznie sie denerwuje, jeszcze tak to nie miałam!Lili83 lubi tę wiadomość