Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoczyca1 wrote:Yas jak Ci się coś przypomni to ja bardzo chętnie skorzystam z Twojej "biblioteki"
a co do proszku ja dzidziusia kupiłam w aptece, ale i jeden i drugi są np na allegromuszę tylko sobie przypomnieć to i owo
MANIEK wrote:hej hej
Dzidziuś jest w biedronce:)dzieki za info
-
nick nieaktualnyhej......
Kroko następnym razem nie czekaj za długo, bo jak ból jest tak silny to dupkę w autko i na IP.....a teraz leżeć
My czujemy się ok.
chociaż narobiła mi moja mała dzisiaj w nocy "strachu" bo wczoraj wieczorem ostatnie ruchy czułam.....w nocy cisza....nad ranem cisza, po wodzie i śniadaniu cisza.......
myślałam że zejdę na zawał....
poszłam pod prysznic i dopiero tam się obudziła księżniczka jedna
ja piorę w Dzidziusiu i Lovelli...Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
Malenq, moje małe wczoraj było bardzo spokojne, ruszac sie zaczelo jak mamuska o 23 dostała ataku nerwicy, i tak sobie pozniej podkopywało
ale Tobie nie zazdroszcze ;(
jutra sie doczekac nie moge, tych połówkowych, fakt ze lekki stres jest a z drugiej strony pewnosc ze wszystko jest w porzadku, tak jakby na jednym ramieniu siedział diabełek a na drugim aniołek, a ja posrodku....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 10:42
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak, Yas w Biedrze, tylko nie na chemii, musisz szukac w koszach
u mnie znajduje sie w koszu przy alkoholach, ale wiadomo, w kazdej biedrze moze byc gdzie indziej, zawsze mozna spytac o chusteczki dada z pudełkiemMalenq, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Yasmin zapisane;)przypomniało mi się jeszcze kilka ale to takie cięższe Jodi Picoult -Bez mojej zgody, Nuala Gardner - Mój przyjaciel Henry!
a z lekkich to fajne książki ma Paige Toon tylko ja je czytałam po niemiecku i nie moge znalezc po polsku możecie poszperać w internecie lub zapytać w bibliotece o jej książki po prostu podac imie nazwisko i zobaczyc co maja np. Du bist mein Stern i z tej serii są 3 części;)albo Lucy in the sky
Yasmin lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Dzięki Yas i Lil
przekażę małżowi zamówienia i niech szuka
Malenq nie zazdroszczę tej ciszy u Twojej małej...tyle czasu to faktycznie można oszalećteż czasami tak mam ułożę się spokojnie i czekam i czekam a jak w końcu się odezwie to kamień z serca błogi spokój na mnie spływa
oooo i te husteczki i proszek też muszę mu zlecićjeszcze raz dzięki dzięki za podpowiedzi
jesteście niezastąpione
-
Yas, daj znac czy dostałas
i jak tak lecisz to na drzewa uwazaj
Kroko, dodzwoniłas sie???Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 11:22
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Oo i ta babka co nobla dostala rok temu chyba kanadyjka, o babkach pisze... Jak ona sie zowie hmm cos chyba na m munro? Jestem na tel wiec nie moge sprawdzic..
lubie tez polskie ostatnio czytalam "jestem nudziara" ale zapomnialam czyje (nie grocholi)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej!
LARA- ja tez mam jutro polowkowe.
Moj wczoraj tak dokazywal wieczorem, ze moj maz nawet widzial jak brzuch mi skacze
MALENQ - mam pytanie. Kiedy wykryli u twojej malutkiej, ze ma jakas wade na sercu? Na polowkowych?
A ja czytam Idiote Dostojewskiego. Postanowilam, ze zanim przyjdzie dziecie na swiat i w ogole nie bede miala czasu i ochoty to poczytam teraz troche klasyki. Myslalam, ze bedzie ciezko bo ksiazka grubasna ale czyta sie latwo i przyjemnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 11:44
-
LaRa wrote:heh popijam własnie pokrzywe z trawa cytrynowa, pychotka
polecam, oczywiscie kupiona w sklepie na B.ja za to intermarche
jakoś tak nie wiem czemu ale to kwesta przyzwyczajenia tam po prostu wiem co gdzie jest
a ja po obiedzie jużmami mi wczoraj krokiety zrobiła z kapustą i grzybami mmmmm i leżę dalej