Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra pytanie z innej beczki, która zna się na kwiatach?
Dlaczego usychają liście anturium???? przecież podlewamstoi na oknie południowym więc ma ciepło ale stoją też dwa inne anturium i tamte rosną ok a to coś marnieje
no i zamioculcasowi młode liście żółkną ktoś coś wie?
-
Smoczyca1 wrote:Dobra pytanie z innej beczki, która zna się na kwiatach?
Dlaczego usychają liście anturium???? przecież podlewamstoi na oknie południowym więc ma ciepło ale stoją też dwa inne anturium i tamte rosną ok a to coś marnieje
no i zamioculcasowi młode liście żółkną ktoś coś wie?
moze za duzo wody? w okresie zimowym kwiaty nie musza byc czesto podlewane -
nick nieaktualny
-
Ja sie znam na suszeniu kwiatow
Maniek: czytalam uciekinierki (chyba taki tytul).. mialam potem cos kupic, ale po opisach z tylu wydalo mi sie, ze wszystkie o podobnej tematyce..
Psotka: tez czytam klasyke wlasnie, dzis zamierzam skonczyc Imie rozy.. poczatkowo szlo powoli, ale sie rozkrecilam, z Rosjan czytalam Martwe dusze, ale nie dalam rady do samego konca (terminy w biblio) zreszta nie podeszli mi.
Teraz nie mam na nic pomyslu, podsuneli mi tylko szatanskie wersety..
A potem znowu poczytam lekkie, tak staram sie naprzemiennie
Musisz byc szczupla skoro w 20 tyg widac bylo ruchy, przez moje tluszcze to chyba w 40 cos zobaczeale na razie to takie drobne puk puk
-
zgredka wrote:Ja sie znam na suszeniu kwiatow
Maniek: czytalam uciekinierki (chyba taki tytul).. mialam potem cos kupic, ale po opisach z tylu wydalo mi sie, ze wszystkie o podobnej tematyce..
Psotka: tez czytam klasyke wlasnie, dzis zamierzam skonczyc Imie rozy.. poczatkowo szlo powoli, ale sie rozkrecilam, z Rosjan czytalam Martwe dusze, ale nie dalam rady do samego konca (terminy w biblio) zreszta nie podeszli mi.
Teraz nie mam na nic pomyslu, podsuneli mi tylko szatanskie wersety..
A potem znowu poczytam lekkie, tak staram sie naprzemiennie
Musisz byc szczupla skoro w 20 tyg widac bylo ruchy, przez moje tluszcze to chyba w 40 cos zobaczeale na razie to takie drobne puk puk
Imie Rozy czytalam ale lata temu. Bardzo sie wciagnelam i rysowalam sobie plany bibklioteki. Opisy sa ciezki bo dlugie
Ja wlasnie licze na to ze lekkie ksiazki bede w stanei poczytac jak dziecko juz bedzie. Moze wroce wtedy do fantasy. -
LaRa:
co prawda (coprawda?, nie to brzmi jakos glupio, a raczej wyglada) wczoraj ruchy w srodku wydaly mi sie wieksze i polozylam tam reke (podbrzusze) i jakby poczulam pod reka, ale nie wiem czy sobie nie wkrecilamLaRa lubi tę wiadomość
-
spaaaaaaaaaaaaaać...cholera chciałam na jutro wziąć wolne ale szef mnie ubiegł i mam wyjazd służbowy...jadę z nim więc będzie fajnie.
Tak piszecie o książkach też uwielbiam czytać ale ja lubię albo erotyki albo fantasy...wszystko co chciałam już przeczytałam jakby któraś z Was miała podobne zainteresowania to poproszę.
Konwalia Ty chyba jakiś czas temu pisałaś że możesz jakiegoś erotyka polecić?Maniek
-
Halo halo
witamy sie z Gdyni
jak ja sie stesknilam..nie tylko za rodzina (oni dosc czesto nas odwiedzaja w Norwegii), ale za moim miastem
nie przeczytalam dokkadnie tego co naskrobalyscie przez ostatnie pare dni, za co bardzo przepraszam.
Konwalianko, mam nadz.,ze z Twoim synkiem wszystko dobrze i nie bedzie sie jeszcz epchal na ten swiat.
podczas ciazy z Leo rowniez wyciekaly mi wody, na tym samym etapie ciazy co Tobie teraz. polezalam troszke i bylo okba! nawet wielka przeprowadzke i remont nowego mieszkania zorganizowalam
bedzie dobrze
Tamka, ja postepy na budowie?
Kroko, mam nadz.,ze u Was wszystko ok. kiedy lekarz? udalo Ci sie dodzwonic?
mnie czesto w nocy przy zmianie pozycji, okropnie boli podbrzusze...ale trwa to chwile i przechodzi. u mnei to wiezadla. mam nadz.,ze u ciebie to nic powaznego. koniecznie daj znac, jak juz bedzie po wizycie.
Moja mala od przylotu do PL baaaaardzo malo sie rusza. prawie w ogole, a jest bardzo ruchliwym dzieckiem. juz sie martwic zaczelam. w pon. ide do mojego ginka, ale chyba dzis zadzownie do znajomej lekarki, ktora ma gabinet niedaleko domu rodzicow. chcialabym przed weekendem upewnic sie, ze wszystko dobrze tam u niej
widze, ze sporo nt. jezyka polskiego i bledow byloz gory przepraszam, jesli u mnei pojawiaja sie bledy lub poprzestawiane litery, ale najczesciej pisze z iPada lub Iphona, gdzie mam ustawione 3 rozne slowniki i czesto poprawia mi konkretne slowa....oprocz tego, najczesciej pisze w pospiechu (tak tak ....2 dzieci plus praca...niestety czesto nie mam czasu, by na spokojnie usiasc, napisac i jeszcze zredagowac przed wyslaniem - najczesciej ostatnia czynnosc zostaje pominieta
).
dzis moj maz ma przyleciec do nas na weekend. mam nadz.,ze samolot nie zostanie odwolany ze wzgl. na silny wiatr, ktory zapowiadajajuz sie stesknilam!!!
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:Oo i ta babka co nobla dostala rok temu chyba kanadyjka, o babkach pisze... Jak ona sie zowie hmm cos chyba na m munro? Jestem na tel wiec nie moge sprawdzic..
lubie tez polskie ostatnio czytalam "jestem nudziara" ale zapomnialam czyje (nie grocholi)
z tego co kojarze to szwaja napisala, bardzo lekkie i dowcipne -
Maniek pewnie że mogę.. nie bedę polecać standardów, typu: Gray..ale np. Crossfire, Trylogię trzech i wiele wiele innych mam za sobą (w natłoku starań przeczytałam ich z 150 i baardzo wzrosło mi libido, mąż był prze szczęśliwy) wyślij mi adres email
Kroko, no taki ból to nie przelewki..
Beszka, dziękuję.. dziś wizyta, więc zobaczymy co i jak się zmieniło w ciągu tygodnia..
Melanq oj nie zazdroszczę tych cichych momentów..sama to przeżyłam, gdy wracaliśmy do domu..mały "milczał" od 13 do 20.. nic nie działało..do tego miałam skurcze, więc byłam już baaardzo zestresowana , zresztą mąż też..
Kroko, a Ty nie masz wizyty o 14? cos mi się ta godzina kojarzy..ja dopiero o 17.. niedługo po Tymka i w drogę..
co do proszków i takich tam.. to wyjdzie w praniu.. Tymek miał taką alergię, że skończyło się na mydlinach biały jeleń.. a wczesniej prałam w dzidziusiu..same zobaczycie.. podobnie jest z kosmetykami.. co do pieluch, to dadę stosowałam, lidlowskie też, bo mi odpowiadały..ale na pierwsze miesiące i tak stawiam na pampersa.
Bez mojej zgody czytałam - niezłe.. polecam także: Coś pożyczonego, Coś niebieskiego i jeszcze jedna jest z tej serii, ale zapomniałam tytułu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 13:52