Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziś stwierdziłam, żę pora trochę o siebie zadbać
jakąś maseczkę se trzasnę, makijaż no i włosy ułożę bo choć mam już mega za długie to wyglądam jak jaźwierz jakby moja babcia powiedziała....a i umówiłam się na 23 do fryzjera
hurra będę chociaż ciut ładniejsza na święta
zgredka lubi tę wiadomość
-
aaaa laski, podpowiedzcie jak to z tym praniem ciuszków dzieciecych jest? rozumiem, ze musza byc prane w innym proszku - dzieciecym... i teraz problem, jaki jest dobry?
widziałam jakis Lovela,czy jakos tam...
moze macie jakies sprawdzone??? -
Smoczyca zazdroszcze ja dopiero po świętach:(moja fryzjerka od 20/12 ma wolne i może mnie przyjać dopiero po:(
Yasmin mam dla ciebie kolejne propozycje książek;)
Waris Dirie - Kwiat pustyni i Czarna kobieta, biały kraj
Jak znasz jakieś interesujące to napisz;)
*******Gang18+*******B -
Lili83 wrote:Smoczyca zazdroszcze ja dopiero po świętach:(moja fryzjerka od 20/12 ma wolne i może mnie przyjać dopiero po:(
Yasmin mam dla ciebie kolejne propozycje książek;)
Waris Dirie - Kwiat pustyni i Czarna kobieta, biały kraj
Jak znasz jakieś interesujące to napisz;)ufffff wreszcie jakiś pozytyw
A te książki fajne??? takie babskie czy raczej cięższe? bo szukam czegoś do wyra -
oh Lili czytałam, piękne książki
Ciężko mi tak teraz z rękawa sypnąc tytuły, bo ja mam taki problem że ni apamiętam nigdy autorów ani tytułówa czytam sporo, nie mogę bez ksiażki życ
Spróbuj konieczne "miłość peonii" Lisy See
Lara, ja znam tę lovelę, dostałam saszetki w reklamówce od gina. Dosyć popularny płyn do prania dziecięcych rzeczy. Mają też proszki. Czy uczulą moje dziecię to sie dopiero okaże. Chciałam kupić tego Dzidziusia, ale kurcze tutaj nie mogę tego nigdzie znaleźć... Ani w drogeriach, ani w auchan. A Wy dziewczyny gdzie dzidziusia kupujecie? jakimś konkretnym sklepie lub markecie? -
Smoczyca książki piękne ale raczej cięższe, jest to biografia Waries Dirie no do łóżeczka to bym ich nie wzieła szczególnie Kwiat pustyni, myśle co ja ostatnio czytałam hm z takich lekkich jak mi cos wpadnie do glowy to ci napisze;)
Yasmin lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
hej hej
Dzidziuś jest w biedronce:)
Lara współczuję zdarzenia mamy...ale dobrze że wszystko jest ok
Kroko dzwoń dzwoń nie ma żartów.
Melanq jak się czujecie dziś?? Fotel fajny ...aż woła żeby na nim usiąść
Ja dziś nie spałam od 2-5 a o 6 budzik i jestem w pracy nieprzytomna...jutro wezmę chyba urlop bo muszę w końcu odpocząć i chiałam jechać mężowi prezent zakupić bo potem to wszytsko na wariata a ja tak nie lubię.Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
Maniek
-
Lili83 wrote:Smoczyca książki piękne ale raczej cięższe, jest to biografia Waries Dirie no do łóżeczka to bym ich nie wzieła szczególnie Kwiat pustyni, myśle co ja ostatnio czytałam hm z takich lekkich jak mi cos wpadnie do glowy to ci napisze;)
Maniek hej!!! weź trochę wyluzuj w pracy nie ma co być nadgorliwym zwłaszcza w tym stanieurlop na żądanie
Yasmin, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Maniek: stale przekrecasz nick Malenqiej
, upominam Cie.
Dopiero teraz skumalam, ze to proszek jest w biedronce, bo myslalam, ze Ty jestes w Biedronce, a dzidzius z Toba (swoja droga nie lubie jak np moja ciotka mowi o moim dzieciaki dzidzius, co to przedszkole)..
A ja przypomnialam sobie, ze mam jutro szkolenie, a mialam nadrobic zaleglosci..
Aha: czytalam te warries ksiazke, bardzo lubie tego typu ksiazki..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 10:26
Lili83, Malenq lubią tę wiadomość
-
Yas, wydaje mi sie ze kiedys tego Dzidziusia widziałam wlasnie w Auchan
oststnio tez rzucił mi sie w oczy post na temat chusteczek nawilzanych dla malucha, wczoraj ogladałam w Biedrze jakies Fitti i Dada, nie pamietam teraz które miały byc lepsze???
musze pomalutku zaczac spisywac liste i czekac na okazje (dlatego juz teraz dopytuje) -
zgredka wrote:Maniek: stale przekrecasz nick Malenqiej
, upominam Cie.
Dopiero teraz skumalam, ze to proszek jest w biedronce, bo myslalam, ze Ty jestes w Biedronce, a dzidzius z Toba (swoja droga nie lubie jak np moja ciotka mowi o moim dzieciaki dzidzius, co to przedszkole)..
A ja przypomnialam sobie, ze mam jutro szkolenie, a mialam nadrobic zaleglosci..sokole oko normalnie
Maniek upominam Cię jak to zabrzmiało