Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:Bo mama krwiaka pod kosmówkowego
A Lara chłopa to tak ciężko wygonić do lekarza że maskara, jak przyciśnie to dopiero idą
denerwuje mnie ten ząb, wolałam nie wiedzieć że mi się ułamał, teraz do dent nie pójdę bo jak mam leżeć to łazić nie będę...ehhhh za długo spokój miała z kłami -
właśnie oglądałam chusty dla bachorków i koleżanka radzi kupić "markową" to jej mówię, że 200 zł to na pewno nie wydam, a ona do mnie, że uważam ze to dużo za chustę, że kobity mają za 700 zł
w język się ugryzłam (w palce), bo już miałam jej pisać, że dziwne, że tak mówi, bo w swoim życiu nie przepracowała zbyt wiele i stale utrzymuje ją mąż, powinna mieć lepsze rozeznanie co do wartości pieniądza..
wkurw. -
Jestesmy;)u nas wszystko wporzadku, mały waży 690 g, cały czas się wiercił a na koniec wsadził sobie rączke do buźki i ssał:)Od ostatniej wizyty przytyłam kg gin twierdzi, że to przez jelitówke mówi, że w tym miesiącu nadrobie;)
Konwalianka daj znać co u ciebie;)Smoczyca1, Yasmin, Pati Belgia, konwalianka, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Hej dziewczynki... Przepraszam.... Objawy ciążowe mnie dopadły.... Najpierw tak sobie beknelam no i poleciało.... No i tak przez ponad pół dnia....
Nie dam rady Was nadrobić... Nie mam siły.... Może jakiś skrót ostatnich wydarzeń? Ja jutro do fryzjera jadę. Obcinam sie, maz załamany ale ja potrzebuje zmiany.. -
Pati Belgia wrote:Hej dziewczynki... Przepraszam.... Objawy ciążowe mnie dopadły.... Najpierw tak sobie beknelam no i poleciało.... No i tak przez ponad pół dnia....
Nie dam rady Was nadrobić... Nie mam siły.... Może jakiś skrót ostatnich wydarzeń? Ja jutro do fryzjera jadę. Obcinam sie, maz załamany ale ja potrzebuje zmiany..współczuję
a co do zmiany rozumiem czasami potrzebna
Co się wydarzyło Lil i kowalia były na wizycie i czekamy na konwalię, a kroko pojechała do szpitala bo cos ją w nocy brzuch bolał i czekamy w stresie ... -
Smoczyca1 wrote:oj biedna
współczuję
a co do zmiany rozumiem czasami potrzebna
Co się wydarzyło Lil i kowalia były na wizycie i czekamy na konwalię, a kroko pojechała do szpitala bo cos ją w nocy brzuch bolał i czekamy w stresie ... -
Ja też zawsze długie nosiła, a zaraz po ślubie ścięłam na krótko i nie wyobrażam sobie teraz mieć długich, po prostu mi wygodniej. tylko popełniłam bład bo zawsze miałam blon a coś mnie podkusiło na taki niby koniak
wrrrr ale 22 wracam do blondu
Więc Pati próbuj