Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalinka, ja w domku u mamusi
maz pod telefonem caly czas byl, wiec mialam info z pierwszej reki. pewnei gdzies kolo 22-23 bedzie w Gdansku, wiec albo moja mamcia po niego podjedzie na lotnisko (20 min autwm), albo sobie taxowka przyjedzie...ja sie juz nie ruszam...teraz przebieram nogami na mysl o jutrzejszym usg
)))
Yasmin lubi tę wiadomość
-
beszka wrote:Konwalinka, ja w domku u mamusi
maz pod telefonem caly czas byl, wiec mialam info z pierwszej reki. pewnei gdzies kolo 22-23 bedzie w Gdansku, wiec albo moja mamcia po niego podjedzie na lotnisko (20 min autwm), albo sobie taxowka przyjedzie...ja sie juz nie ruszam...teraz przebieram nogami na mysl o jutrzejszym usg
)))
też taka zadowolona jesteś :)i podniecona - przed usg oczywiście
życze powodzonka.
-
Smoku, ja nic nie kracze, zwyczajnie sie martwię ;(
Poduszkę musisz wypróbować sama, jedna noc za plecami, druga noc z przodu. Wtedy sama będziesz wiedzieć jak Ci lepiej
Jakaś przybita jestem, taka obojętnabez sensu
Czy oprócz proszku dla dzieci stosujecie tez płyny? Chciałabym jutro przeprac te pościele, dlatego dopytuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 21:26
-
LaRa wrote:Smoku, ja nic nie kracze, zwyczajnie sie martwię ;(
Poduszkę musisz wypróbować sama, jedna noc za plecami, druga noc z przodu. Wtedy sama będziesz wiedzieć jak Ci lepiej
Jakaś przybita jestem, taka obojętnabez sensu
A Ty kochana stanowczo za dużo się forsujesz tak mi się wydaje...powinnaś trochę przystopować...tu spacer z psem, tu do lekarza, tu fryzjer, a tu zakupy... nie chcę być wścibska ale mogłabyś trochę zwolnić bo widzisz wieczorem jesteś padnięta:( -
Lara ja używam płynu do prania Lovela, mam też proszek, ale na razie kończę płyn i piorę w nim wszystko dla dzidzi w 40%, mam program "delikatne" i nastawiam na podwójne płukanie, już bez jakiegokolwiek płynu do płukania, potem wszystko prasuję
Yaśmin ja nigdzie nie widziałam takiego sprayu, będę prała wszystkie zabawki w pralce na praniu ręcznym chyba, tylko, że mam wszystkie nowe jak na razieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 21:37
Malenq lubi tę wiadomość
-
Tak, dzis zmęczyła mnie droga, 50 min jazdy w jedna stronę ( po łóżeczko)
Z psem muszę zrobic dziennie jeden długi spacer, wiec to już norma.
Jutro mam lekki maratonik po lekarzach, tzn z psem na pobranie krwi na czczo, potem na polowkowe, i po 4 godz od pobrania psu krwi, znów na kolejne pobranie
A potem już nic tylko leżeć będę- obiecuje(zaraz po tym jak posprzątam)
-
Hej!
Coś wiadomo o Kroko?
Konwalianka dobrze że u ciebie lepiej, oby tak do finału!
Ja nie mam zamiaru żadnej chemii do dezynfekcji używać, jeżeli już dostanę w darach zabawki, to pewnie wyparzę/wypiorę na ile się da. A jak się coś po podłodze będzie walać to trudno, niech się młode uodparnia na zarazki domowe ;P
Pochwalę wam się: kupiłam pierwsze ubranko
Taki rampersik z tesco:
LaRa, Pati Belgia, justta, zgredka, konwalianka, Malenq, Lili83, CzaryMary, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
wróciłam ze spotkania pracowniczego
zżarłam zapiekanke wychlałam dwie lemoniady i teraz mi żołądek podchodzi do gardła, a może to coś innego (nie wiem coś na lewym boku gniecie, ale ponoć żołądek na środku)
jak tylko wróciłam zaatakowałam obserwowane aukcje
http://allegro.pl/ff-boska-bluzeczka-z-serduszkiem-62-cudo-i4867636431.html
http://allegro.pl/next-boski-pajacyk-z-balonem-kol-2013-62-cudo-i4873905271.html
moje mojeLaRa, Nieukowa, Lili83 lubią tę wiadomość