Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Mam nadziej, ze nie będę żałowała:-)
    jak to się mówi włosy nie ręka kiedyś odrosną więc nie ma co się załamywać :D

Pati Belgia lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam łózeczko!!! z kompletem poscieli jako poszewka i posciel jako posciel (mozliwosc prania) :)
    jak policzylismy to jestesmy tak ok 350-400 zł do przodu :)
    Kroko wrociła??? a Konwalia???

ide pod prysznic i zaraz bede Was nadrabiac z łózka, bo jakos mi tak słabo i ta zgaga ;/

Pati Belgia, Yasmin, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati trzymaj sie kochana wiem że te poczatki daja w kość aż za dobrze

U nas juz pomału coraz lepiej ale wg Belly zaczełam 12 tydzien hehehe wiec czas najwyższy choć mycie zębów wieczorne nadal powoduje piw paw :P

Pati Belgia lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie widać ani Krokodylka ani Konwalianki :(

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Jestem kochane i mam całkiem nieźle wieści. wody na poziomie 10,nie widać aby obecnie coś wyciekalo, wiec możliwe ze leżenie pomaga? Szyjka trzyma, brak infekcji, mały się obrócił głową w dół, pupa wciska mi wątrobę pod żebra i dlatego boli, rozeszlo się za to niepokojąco mocno spojenie lonowe, wiec nadal mam przykazy, nakazy i zakazy. Za tydzień - 17 znowu wizyta, aby sprawdzić te wody, szyjkę i spojenie. Mały trochę jednak przytył - hura! Kamień z serca. A i mam koniecznie liczyć ruchy. Dzwonić w każdej chwili jakby coś.

Lilii gratki wizyty
    Kroko jak u ciebie?

Smoczyca1, beszka, Yasmin, LaRa, nick nieaktualny, Lili83, Nieukowa, Pati Belgia, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• justta Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka super że wiadomości pomyślne, jednak leżenie i odpoczynek pomaga, aby tak dalej

konwalianka lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Jestem kochane i mam całkiem nieźle wieści. wody na poziomie 10,nie widać aby obecnie coś wyciekalo, wiec możliwe ze leżenie pomaga? Szyjka trzyma, brak infekcji, mały się obrócił głową w dół, pupa wciska mi wątrobę pod żebra i dlatego boli, rozeszlo się za to niepokojąco mocno spojenie lonowe, wiec nadal mam przykazy, nakazy i zakazy. Za tydzień - 17 znowu wizyta, aby sprawdzić te wody, szyjkę i spojenie. Mały trochę jednak przytył - hura! Kamień z serca. A i mam koniecznie liczyć ruchy. Dzwonić w każdej chwili jakby coś.

Lilii gratki wizyty
    Kroko jak u ciebie?

dobrze, że mały przytył i jest coraz lepiej :) współczuję tego uciskania ale cóż widocznie jemu tak dobrze ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Konwi za wieści, bardzo się ciesze

Lara gratki :) też się cieszę :D pokaż w wolnej chwili co upolowałaś... plssss

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, tak mi sie przypomniało...

Wczoraj byłam w mojej przychodni w labie. Zobaczyła mnie położna i woła: "Och!! szkoda, ze nie wiedziałam, że Przyjdzie Pani dziś do przychodni. Mam coś dla Pani!" Ja jej na to, o to się cieszę, będe w środę u gina :)
    Na boczku powiedziała mi, że ma dla mnie sukieneczki od jej siostry dla dziewczynki na 68 :)
    Nawet dodała, ze moze to podrzucić mojej mamie do domu jakby co O_o

hehehe fajnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 19:52

LaRa, Smoczyca1, nick nieaktualny, konwalianka, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie czy posciel dziecieca musi byc prana równiez w specjalnym proszku???

Yas, juz dzis nie pokaze, bo padam :/

Yasmin lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    Wiecie co, tak mi sie przypomniało...

Wczoraj byłam w mojej przychodni w labie. Zobaczyła mnie położna i woła: "Och!! szkoda, ze nie wiedziałam, że Przyjdzie Pani dziś do przychodni. Mam coś dla Pani!" Ja jej na to, o to się cieszę, będe w środę u gina :)
    Na boczku powiedziała mi, że ma dla mnie sukieneczki od jej siostry dla dziewczynki na 68 :)
    Nawet dodała, ze moze to podrzucić mojej mamie do domu jakby co O_o

hehehe fajnie :)
    szczęściara ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    powiedzcie czy posciel dziecieca musi byc prana równiez w specjalnym proszku???

Yas, juz dzis nie pokaze, bo padam :/
    spoko, to zrozumiałe :)

Ja będę prała przynajmniej przez pierwsze 3 mce w płynie
    Smoczyca1 wrote:
    szczęściara ;)
    :D niop

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do mamusiek doświadczonych

Używacie sprejów do dezynfekcji zabawek? Jeśli tak, to gdzie kupujecie stacjonarnie?

Albo ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - proszę o odp

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka, bardzo sie ciesze ze jest lepiej :) i oby tak dlaej.....masz kogos do pomocy przy TYmku? czy sama jestes?

Pati, wspolczuje samopoczucie. cos czuje, ze u mnei 3 trymerstr bedzie kiepski. teraz mnie mdli i inne sensajce zzoladkowe....i jest coraz gorzej. czesto 3 trymestr jest podobny do 1 :( i tak sie zapowiada...

Kroko, co u Was?

ja sie umowilam na usg do znjaomej lekrki na jutro. nei chce sie stresowac przez weekend...poza tym chce wykorzystac, ze w PL jestem i mam okaze spr. wszystko dobrze...a co mi ;) moze i nawet da sie polowkowe zrobic...z Jaskiem zrobili na tym etapie ciazy, bo maly byl ;)

moj maz powinien byc tutaj, a jest nadal w Norwegii. najpierw samolot mial opoznienie ze wzgl. na warunki pogodowe...cofneli ich z pasa startowego i tak od 17.15 siedza caly czas w samolocie. gdy w koncu dostali pozwolenie na start, jakas kobieta spanikowala i chciala wysiasc, wiec znowu ich cofneli z pasa startowego ;) uspokoili pania i teraz maja kolejne podejscie do startu....masakra jakas....

konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalia super wiadomosci :) dajesz nadzieje ze i u mnie lezenie cos pomoze i w poniedzialek na usg bedzie wiecej wod plodowych...
    dziewczynki przepraszam, ze bez POLSKICH znakow, ale to tabletu podlaczylam klawiature taka mala i nie wiem jak w niej polskie znak zrobic.....

KROKO odezwij sie!!

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yas ale fajnie :) co do dezynfekcji, to ja po prostu gotowałam zabawki, jak Tymek zaczął raczkowac, kupiłam mop parowy i polecam, bo dezynfekuje para.

Lara ja portalami wszystkie nowe rzeczy.

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Konwi.
    Pytam taki sprej, bo zamierzam potraktować nim podarowane, uzywane przez kogoś juz wcześcniej sprzęty/gadżety dla dziecka. Tak sobie pomyślałam, że to może zdać rezultat

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 20:19

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka jestem sama niestety, a matki ale jazda z tym lataniem. A ty gdzie teraz? Na lotnisku czekasz?

Malenq mam nadzieje kochana ze będzie i u ciebie lepiej

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:

Lara ja portalami wszystkie nowe rzeczy.

Co znaczy portalami, bo na wszystkie strony próbuje rozszyfrować i lipa.
    Fajnie ze sie poprawiło, oby tak dalej, odpoczywaj :)
    Kurcze, martwię sie o Kroko, długo Jej nie ma ;(

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Kurcze, martwię sie o Kroko, długo Jej nie ma ;(
    dokładnie :/ może nie ma czasu nic napisac bo ją badają wciąż, tak dokładnie

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
‹‹ 238 239 240 241 242 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ