Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mam łózeczko!!! z kompletem poscieli jako poszewka i posciel jako posciel (mozliwosc prania)
jak policzylismy to jestesmy tak ok 350-400 zł do przodu
Kroko wrociła??? a Konwalia???
ide pod prysznic i zaraz bede Was nadrabiac z łózka, bo jakos mi tak słabo i ta zgaga ;/Pati Belgia, Yasmin, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Pati trzymaj sie kochana wiem że te poczatki daja w kość aż za dobrze
U nas juz pomału coraz lepiej ale wg Belly zaczełam 12 tydzien hehehe wiec czas najwyższy choć mycie zębów wieczorne nadal powoduje piw pawPati Belgia lubi tę wiadomość
-
Jestem kochane i mam całkiem nieźle wieści. wody na poziomie 10,nie widać aby obecnie coś wyciekalo, wiec możliwe ze leżenie pomaga? Szyjka trzyma, brak infekcji, mały się obrócił głową w dół, pupa wciska mi wątrobę pod żebra i dlatego boli, rozeszlo się za to niepokojąco mocno spojenie lonowe, wiec nadal mam przykazy, nakazy i zakazy. Za tydzień - 17 znowu wizyta, aby sprawdzić te wody, szyjkę i spojenie. Mały trochę jednak przytył - hura! Kamień z serca. A i mam koniecznie liczyć ruchy. Dzwonić w każdej chwili jakby coś.
Lilii gratki wizyty
Kroko jak u ciebie?Smoczyca1, beszka, Yasmin, LaRa, Malenq, Lili83, Nieukowa, Pati Belgia, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Jestem kochane i mam całkiem nieźle wieści. wody na poziomie 10,nie widać aby obecnie coś wyciekalo, wiec możliwe ze leżenie pomaga? Szyjka trzyma, brak infekcji, mały się obrócił głową w dół, pupa wciska mi wątrobę pod żebra i dlatego boli, rozeszlo się za to niepokojąco mocno spojenie lonowe, wiec nadal mam przykazy, nakazy i zakazy. Za tydzień - 17 znowu wizyta, aby sprawdzić te wody, szyjkę i spojenie. Mały trochę jednak przytył - hura! Kamień z serca. A i mam koniecznie liczyć ruchy. Dzwonić w każdej chwili jakby coś.
Lilii gratki wizyty
Kroko jak u ciebie?
dobrze, że mały przytył i jest coraz lepiejwspółczuję tego uciskania ale cóż widocznie jemu tak dobrze
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Wiecie co, tak mi sie przypomniało...
Wczoraj byłam w mojej przychodni w labie. Zobaczyła mnie położna i woła: "Och!! szkoda, ze nie wiedziałam, że Przyjdzie Pani dziś do przychodni. Mam coś dla Pani!" Ja jej na to, o to się cieszę, będe w środę u gina
Na boczku powiedziała mi, że ma dla mnie sukieneczki od jej siostry dla dziewczynki na 68
Nawet dodała, ze moze to podrzucić mojej mamie do domu jakby co O_o
hehehe fajnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 19:52
LaRa, Smoczyca1, Malenq, konwalianka, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Wiecie co, tak mi sie przypomniało...
Wczoraj byłam w mojej przychodni w labie. Zobaczyła mnie położna i woła: "Och!! szkoda, ze nie wiedziałam, że Przyjdzie Pani dziś do przychodni. Mam coś dla Pani!" Ja jej na to, o to się cieszę, będe w środę u gina
Na boczku powiedziała mi, że ma dla mnie sukieneczki od jej siostry dla dziewczynki na 68
Nawet dodała, ze moze to podrzucić mojej mamie do domu jakby co O_o
hehehe fajnie -
Konwalianka, bardzo sie ciesze ze jest lepiej
i oby tak dlaej.....masz kogos do pomocy przy TYmku? czy sama jestes?
Pati, wspolczuje samopoczucie. cos czuje, ze u mnei 3 trymerstr bedzie kiepski. teraz mnie mdli i inne sensajce zzoladkowe....i jest coraz gorzej. czesto 3 trymestr jest podobny do 1i tak sie zapowiada...
Kroko, co u Was?
ja sie umowilam na usg do znjaomej lekrki na jutro. nei chce sie stresowac przez weekend...poza tym chce wykorzystac, ze w PL jestem i mam okaze spr. wszystko dobrze...a co mimoze i nawet da sie polowkowe zrobic...z Jaskiem zrobili na tym etapie ciazy, bo maly byl
moj maz powinien byc tutaj, a jest nadal w Norwegii. najpierw samolot mial opoznienie ze wzgl. na warunki pogodowe...cofneli ich z pasa startowego i tak od 17.15 siedza caly czas w samolocie. gdy w koncu dostali pozwolenie na start, jakas kobieta spanikowala i chciala wysiasc, wiec znowu ich cofneli z pasa startowegouspokoili pania i teraz maja kolejne podejscie do startu....masakra jakas....
konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalia super wiadomosci
dajesz nadzieje ze i u mnie lezenie cos pomoze i w poniedzialek na usg bedzie wiecej wod plodowych...
dziewczynki przepraszam, ze bez POLSKICH znakow, ale to tabletu podlaczylam klawiature taka mala i nie wiem jak w niej polskie znak zrobic.....
KROKO odezwij sie!! -
konwalianka wrote:
Lara ja portalami wszystkie nowe rzeczy.
Co znaczy portalami, bo na wszystkie strony próbuje rozszyfrować i lipa.
Fajnie ze sie poprawiło, oby tak dalej, odpoczywaj
Kurcze, martwię sie o Kroko, długo Jej nie ma ;(