Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBry..........
JA na swojej podusi śpię różnie, raz mam ją z przodu, raz z tyłu...pod koniec ciąży to i ona nie jest w stanie pomóc w 100%....walam się całą noc przy okazji budząc małża...
KROKO??????????????????????????????????????????????????????????????????????
NIeukowa boszzzzzzzzzzzzzz kobito, o tej godzinie uszka??? to ja na drugim bok się przekręcałam..............
miłego dzionka brzuchatki...
Nenaa, Tamka jak tam????? helenq???Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, dziś slaba noc, Tymek obudził się z płaczem, wiec wylądował u nas w łóżku, rozpycha się okropnie, ani się obrócić ani nic..
Wybaczcie kochane ale mój tel tez rządzi się swoimi prawami, ja swoje - on swoje..mimo że staram się czytać zanim dodam post.
Kroko-halo, a może zostałas w szpitalu?
Nieukowa śliczny, uwielbiam rampersy. No i dlaczego gotujesz uszka tak późno?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Nenaa, Tamka jak tam????? helenq???
Dziś wizyta u gina, stracha mam okrutnego...
Kroko, mam nadzieję, że wszystko jest ok, trzymaj się Kochana.
Ściskam Wszystkie...
-
Hej!
buuuuu u nas szaro, buro i deszczowo:(
Konwalianka super że wyniki się poprawiły:)Za tydzień na pewno wszystko będzie dobrze!Dbaj o siebie i nie przemęczaj się, szkoda że mama daleko ale ten problem jest mi dobrze zanany;)
Zgredka, Nieukowa ubranka prześliczne:)
Beszka powodzenia na dzisiejszej wizycie!
Kroko, where are you?????
konwalianka lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnyNenuś to NORMA w ciąży....nie przejmuj się....hormony...
a podejrzysz maluszka??? zobaczysz wszystko jest Ok....
Powodzenia na WIZYTACH i koniecznie dajcie znać PO....
Martwię się o Kroko...ale chyba napisałaby żeby było coś "nie tak"........Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 07:59
-
No ja mam nadzieję, że to "tylko" hormony Lili, Malenka..na zwykły "dołek" mi to nie wygląda
Wizyta około 10.30, ale z tym jest tak, że przyjmują według kolejności przyjścia, więc im wcześniej tam dotrę, tym lepiej. Szykuję się.
Oczywiście liczę na podejrzenie Dziecia mego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 08:05
Malenq lubi tę wiadomość
-
Hej,
Wczoraj padłam, nawet sie nie pożegnałam
Rano szybko zaglądam czy Kroko coś sie odzywała, ale widzę ze cisza
Trzymajcie kciuki za polowkowe (11.00)
Ja trzymam za wizyty innychkonwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nenaa wszystko bedzhd dobrze, hormony na pewno szaleja.
Ja tak pozno z pracy wracam ze musze swieta przygotowywac po nocy... ale spoko, mam dzis wolne to odespalam
Kciuki za wizytujace!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 08:49
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki
Nena dziewczyny chyba racje mają i to hormony...też tak mami kciukam za wizytę
A Krokuś nic ani widu ani słychu...kochana odezwij się jak najszybciej bo umieramy z nerwów o Ciebie i Zuzkę.
A Malenq faktycznie poducha mnóstwo miejsca zajmuje, ale suuuuper jest
Nieukowa - jesteś szalona z tymi szami:) a rampersy super
Lara Kciukam za usgi Beszka też chyba ma dziś wizytę też oczywiście trzymam kciukasy!
I cóż miłego dzionka życzę WszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 08:50
Malenq, LaRa, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ja dzisiaj tez mam polowkowe ale dopiero o 13:30.
Oj takei rozstroje emocjonalne niestety sie zdazaja w ciazy. U mnie najgorzej bylo pierwsze dwa miesiace mniej wiecej, potem puscilo ale znowu cos mnei deprecha dopada. Moze to przez to, ze prace koncze i od nowego roku bede siedziec w domu
Moj maly juz coraz bardziej dokazuje. Wczoraj podskakiwal w brzuchu ostro -
Ja też trzymam kciuki za nasze wizytujace!
A ja mam pecha, siedzę w aucie.. Czekam na assistance, w oponie dziura na 1cm, poryczalam juz sobie, maz dostał pierniczki bo w aucie nie było ubezpieczenia.. Bosz Czemu mnie to spotyka, a tylko dziecię do przedszkola chciałam zawiez..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 09:29
-
konwalianka wrote:Ja też trzymam kciuki za nasze wizytujace!
A ja mam pecha, siedzę w aucie.. Czekam na assistance, w oponie dziura na 1cm, poryczalam juz sobie, maz dostał pierniczki bo w aucie nie było ubezpieczenia.. Bosz Czemu mnie to spotyka, a tylko dziecię do przedszkola chciałam zawiez..trzymaj się mocno
Kotka za Twoją wizytę też 3mam kciuki oczywiście
no i gdzie ta Kroko .... -
LaRa wrote:zbieam sie dziewczynki bo jeszcze z psiakiem do veta jedziemy
kurde zaczyna mnie swedziec na dole, co jest najlepsze???
Lactacid Femina? rano sie zaczełopóki co nie znam niezawodnego sposobu, od wczoraj testuję iladian intima... kochana tylko powoli nie szarżuj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 09:45