Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalia napisałam Ci maila na priv. Crossa całego już przeczytałam - też podczas starań
mój mąż również był przeszczęśliwy:) chociaż do Kroko mi daleko jeszcze.
aaaa wiecie dziś rozmawiałam sobie z szefem i mówię mu że chciałabym dziewczynkę że mąż i moi rodzice również...na co on mówi :" no i będziesz mieć już mnóstwo ubranek " - mój szef ma dwie córki 4 lata i druga 9 miesięcy...ale mi się miło zrobiło:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 14:04
konwalianka, Malenq lubią tę wiadomość
Maniek
-
Kroko, dawaj szybciutko znac co sie dzieje! trzymam kciuki z eby bylo ok.
ja uciekam z psiakiem na spacer, jak wroce mam nadzieje ze juz napiszesz co jest.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OOoo witaj Beszka
dopiero dopczytałam
Fajnie tak wrócić na stare śmiecia z mała Lili pewnie wszystko ok może to z tych emocji
trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze u niej ! no i kciukam żeby mąż szybciutko był przy Tobie i ... po cichu sobie też tego życzę ;)tylko mów w sobotę
beszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dopiero mam czas poczytać
Krokodylku trzymam kciuki za was, daj znać co tam
Konwalianka za twoją wizytę też
Malenqa takie ciche godziny są bardzo stresujące, dla mnie wręcz tragiczne, oby jak najmniej ich było
Wyprałam w końcu wszystko, no prawie, zostały mi zabawki i śpiwór z fotelika, teraz się suszy, w w przyszłym tygodniu będę resztę prasować, piorę w Loveli
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Smoku, mi sie tak zrobiło 2 dni temu
i zostałam z dziura w zebie
a lewych funduszy na stom, niema wiec musze czekac do nowego roku
zaraz sie zbieram z małzem do lekarza, i na 18 jedziemy odebrac łózeczko i reszte -
LaRa wrote:Smoku, mi sie tak zrobiło 2 dni temu
i zostałam z dziura w zebie
a lewych funduszy na stom, niema wiec musze czekac do nowego roku
zaraz sie zbieram z małzem do lekarza, i na 18 jedziemy odebrac łózeczko i reszte
no do nowego roku nie tak daleko więc jakoś wytrzymama czemu do lekarza?
fajnie - łóżeczko -
bo pare dni temu (dzien po dniu) pusciła mu sie krew z nosa i to dosyc mocno, powiedziałam ze ma isc do lekarza i wydebic skierowanie na badania, bo to nie było delikatne krwawienie
mi tez kawałek srebrnej odpadłWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 16:05