Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq podziwiam z tym piciem, ja mam problem 2 litry wypić dziennie a co dopiero 6!
Lara też zazdroszczę fryzjera, ja nie usiedzę tyle czasu u fryzjera, boje sie że mu tęczę zrobię na środku salonu. Więc wyglądam jak mop i trudno.
Smoku ja teraz biorę lutkę dowcipnie, ze 3 razy mnie swędziało, ale przez 15 minut i przechodziło.
Jussta szykuj się, szykuj.Moje pranie i prasowanie na razie leży i kwiczy, tak jak i ja.
Kotka ja mam tą poduchę, używam jej w dzień jak sie idę położyć, bardzo wygodnie. W nocy z nią nie śpię ale tylko dlatego że ona mnie mega grzeje, a ja nie usnę jak mi gorąco.
zgredka ja mam tego rogala z granulatem w środku. Tak jak napisałam ten granulat kosmicznie grzeje. Kto lubi ciepełko to polecam. Poza tym on przy ruchu tak szeleści, mi nie przeszkadza, ale jak ktoś ma słaby sen to może przeszkadzać.
Moja właśnie kosztowała jakieś 70zł już razem z przesyłką i jestem z niej zadowolona i myślę że do karmienia też będzie super.
Tamka heh, tęczowy lód. Toś wymyśliła.
Wierzę, że zaczynają się spięcia, jednak mieszkanie z kimś na dłuższa metę jest uciążliwe. Życzę abyście mogli jak najszybciej pójść na swoje.
Ja niestety nie śpię kolejną noc, budzę się o 1 w nocy (jak w zegarku) i ni ch*ja, już nie zasnę. Tak się kręcę, leżę, patrzę w sufit. Zasypiam nad ranem a potem cały dzień chodzę nieprzytomna.
Lara w ciuchach można znaleźć naprawdę fajne rzeczy dla dzieci za grosze, ale ja już nie kupuję bo mam całą komodę, a na pewno jeszcze coś dostaniemy.I w Pepco też lubię kupować. I w tym TextilMarkecie co Wam polecałam, nowe ciuszki a jakie ceny.
Tamka lubi tę wiadomość
-
Tamka, w takim razie zapraszam do Chorzowa, tu dziewczyny naprawde są zdolne i z Kopciuszka robia Ksiezniczke
hmmmm Kroko, miałam w reku malą bluzeczke z takim duzym krokodylemi napisem " little (albo big) smile Crocodile " juz ja miałam wiac i odłozyłam
jedyny piątak
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tamka jak jesteś z wro lub okolic to Ci dam namiar na super fryza:)
dzień dobry:)
Pati trzymam kciuki. Konwalia super ze wyniki dobre i oby tak dalej.
Kroko - tulam no Ty to masz masakre z tym rzyganiemKrokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
Maniek
-
Witaj Tamuś dawno Cię nie było
super że budowa postępuję to szybciej się wprowadzicie i będziecie już na swoim, koniec męczarni
Kroko w dalszym ciągu współczuję tych wymiotów to musi być wykańczająceTamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej!
Właśnie szukam prezentu dla rodziców chciałam kupic raclett z fondue o takie wlasnie
http://www.ebay.de/itm/Original-Gourmet-Maxx-Raclette-und-Fondue-Set-Raclettset-Grill-mit-Steinplatte-/121467224687?pt=DE_Elektronik_Computer_Haushaltsger%C3%A4te_Wettermessung_PM&hash=item1c4802c26f
ale maz uważa, że rodzice nie beda tego używac:(a mi się wydaje że beda przy szczegolnych okazjach np. w swieta, spotkania rodzinne no i sama już nie wiem co robić co wy na to?
Kotka równiez zastanawialam się nad ta poducha wkońcu kupiłam i nie żałuje;)
http://www.pinkorblue.pl/Pielegnacja-karmienie/Karmienie-piersia/Poduszki-do-karmienia/THERALINE-Poduszka-do-karmienia-Original-Laka-kolor-zolty-85.html
Kroko jak było w szkole rodzenia?tęcza piekna;)
Mam nadzieje, ze dużo błędów nie zrobiłam;)bo teraz to aż strach pisaćKrokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Tamka wrote:Maniek, z samego Wrocka jestem, dawaj namiar!
salon NENA skrzyżowanie kotlarskiej z szewską (niestety nie mają strony:(
tel 71 341 79 36 -polecam Asię- jest mistrzowska
ja chodzę do Moniki - ale ona jest teraz już na l4 bo jest w ciąży:)Maniek
-
Tamka wrote:Maniek, no z taką nazwą to tam musi być bajecznie
dziękuję
Nena, ciągniesz z tego jakieś profity?
przydałoby sięale niestety nie.
wcześniej jeszcze chodziłam do Mohair (na rynku nad Brenardem) do Sylwi też spoko ale jakoś nena bardziej mi odpowiada.Maniek
-
nick nieaktualnyLili moja mama nie używa
nawet przy jakiś imieninkach..............
jak Twoi rodzice są bardziej rozrywkowi i mają częściej gości to może i tak........
moja jest tradycjonalistka - jak ja przyjadę i coś w tym zrobię to zje chętnie......samej jej się nie chce...........
-
nick nieaktualny
-
Malenq glownie chodzi mi o wspólne spędzenie czasu przy stole, tutaj nie trzeba siedziec w kuchni i gotować, wystarczy pokroić miesko,rybe, zrobić sałatkę i można zasiąść do stołu każdy smaży sobie to na co ma ochote, można pogadać, posmiać się a takich okazji mamy niestety mało 2 razy do roku:(
byliśmy ostatnio u znajomych i robili wlasnie raclett i bylo bardzo fajnie bez stersu na spokojnie.Malenq lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Witam się ponownie dziewczęta wyspana i wypoczęta chociaż nie wiem po czym zmęczona byłam chyba po odpoczynku:)
Co do fondue to u mojej mamy też raczej by się nie sprawdziło, niby lubi nowości ale raczej nowe dania czy nowe sprzęty ale w kuchni tradycyjnej, chociaż sam pomysł jest fajny i na pewno wygodniejszy niż stanie godzinami przy garach -
ja właśnie kupiłam coś podobnego siostrze męża pod choinkę.. szczerze.. sama chciałabym dostać, bo też bylismy kiedyś na parapetówce i w tej postaci podawano jedzenie +jakieś tam przekąski.. mąż kręcił nosem, ale jak zwykle nie miał lepszego pomysłu.. bratu męza zakupiłam książkę: "W Paryżu dzieci nie grymaszą" podobno rewelacyjna, a'la poradnik, obecnie jest w 10 tygodniu ciąży i biedna, przechodzi ją, jak Ty Krokuś
no nic..może faktycznie będzie dziewuszka, jak to wymarzyła sobie teściowa
swojemu tacie zakupiłam puzle 1000 el. kiedyś układał, więc uznałam, że przyda mu się powrót, a mamie mydło z borowiną i ampułki do twarzy z serum z eucerin.. nadal nie wiem co teściowej..najchętniej olałabym temat, ale mąż się nie zgodzino a teścia zostawiam P, niech się głowi, coś mówił o jakiś śrubokrętach - jak tam woli
jadę po mojego starszaka..dziś szukał Mikołaja na wycieczce, będzie miał co opowiadać
ps. jutro mam wizytę i nieco "sram" po gaciach (wybaczcie za dosłowność, nie umiem inaczej określić swojego stresu, tym bardziej, że faktycznie mnie czyści)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 15:19
Malenq, Lili83 lubią tę wiadomość