Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kotka no mnie np obchodzi ile waży Twoje dziecko bo jak będe w Twoim tygodniu to się będe zastanawiać czy taka waga jest dobra czy nie dobra, ogólnie chodzi o to żeby się wspierać...ja dzięki forum bardzo dużo się uczę. Nie znam się na ciążowych badaniach, łóżeczkach i innych przyborach. Nie wiem co mi wolno co nie.
Jak się cofniesz chwile wstecz to nawet nie wiem jaki mam sobie stanik kupić bo mi cycki się wylewają to ma być zwykły czy może jest jakiś "specjalny", dla mnie forum to forma wiedzy i doświadczenia innych. Dlatego mam nadzieję że jednak się przekonasz:)i zostaniesz:)Malenq, Pati Belgia lubią tę wiadomość
Maniek
-
Wiecie, ja wcale nie wiedziała jaki wpływ ma woda, ale też nie dajmy się zwariować, gdybym nie musiała to zapewne zostałabym przy tym co do tej pory, ok butelki dziennie.. Czasem mniej,..
Beszka zazdroszczę wyprawki, do mnie rzeczy po tymku przyjadą w piątek.. Tryb natychmiastowyaż się boje kto to wszystko wypierze, bo teraz pralka chce się zapalić po przyjedzie i od piątku znowu.. A i tak wogóle to jutro chodzi u mnie Ksiądz, to się nazywa złośliwość losu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 12:47
-
Witam się ponownie dziewczynki, właśnie się przebudziłam
a tu takie piękniutkie słoneczko za oknem aż żal że nie mogę wyjść na spacer
Faktycznie jak 6l wody to masakrycznie dużo...ja może z 2l ogólnie wpijam woda i soki, ale 6 niesamowite.
No na księdza też błyskawicznie...może kasiura mu się kończy przy końcu roku
A maniek na zdrowie
I witaj NenaaaaaaMANIEK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ale smoku Ty pewnie po slubie, a ja jestem jawnogrzesznica
dobrze, zesmy mu nie powiedzieli, ze na koscielny nie ma opcji poki nie zlozy wniosku i stwierdzenie niewaznosci poprzedniego no i uplywie jakich 3 lat i paru tysiecy zlotych
-
zgredka wrote:No ale smoku Ty pewnie po slubie, a ja jestem jawnogrzesznica
dobrze, zesmy mu nie powiedzieli, ze na koscielny nie ma opcji poki nie zlozy wniosku i stwierdzenie niewaznosci poprzedniego no i uplywie jakich 3 lat i paru tysiecy zlotych
a są pary u mnie które żyją bez ślubu i mają dzieci i nigdy żadnych obiekcji nie miał tzn do mnie takie słuchy nie doszły. A jak wiedział że komuś się nie przelewa to nie brał pieniędzy, a nawet pytał czego potrzebują
Ehhhh oby więcej takich -
Hejka kochane
Nenuś mały pewnie śpi ukołysany przez te remonty i twoją bieganinę
Konwalianka już idę czytać na ovu o co chodzi, bo nie wiem
Ja czekam na teściową bo ma wpaść w odwiedzinychałupka wysprzątana i czekam
ps, Konwalinako już doczytałam, mocno mocno zaciskam kciuki, żeby maluszek jak najdłużej posiedział w brzuszku i żeby wszystko było ok trzymaj się kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 14:15
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Ale sie rozpisalyscie;)szalejecie po prostu! nadrobiłam wszystko ale z tego wszystkiego to nie wiem co komu mialam napisac;)Jesli kogos pominelam to z gory przepraszam;)
Konwalianka dbaj o siebie!
Malenq tulam, ale wydaje mi sie ze opcja wczesniejszego rozwiazania jest lepsza od nagle porodu w swieta, wtedy dopiero bylaby panika!Kosia jest juz duza dziewczynka poradzi sobie:)ps. wygladasz super, brzusio zgrabniutki i mam tez:)
Beszka ty to masz z tymi chorobskami!Niezazdroszcze;)Życze udanego pobytu w Polsce:)
Nieukowa pocichu gratuluje fujarki!ps. chodze na basen i jak na razie wszystko jest wporzadku, pytalam sie wczesniej gin i nie widziala zadnych przeciwwskazań
Zgredka nie wiem czy gratulowalam szparki czy nie? gratki:)
Lara fajny wozek mi osobiscie podoba sie ze srebrna rama bardziej;)Łożeczko tez super i to za ta cene!Imie Nina naprawde sliczne!
Witam nowe mamuśki i gratuluje!
U nas wczoraj spadł snieg poszłam na spacer z psiakiem po prostu oszalala ze szczescia, latala, nurkowala i prychala jak szalona:)
LaRa, Malenq, konwalianka lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Pati ja mam niestety to samo. Wszystkie siły mnie opuściły.
Nie chce mi się nawet palcem ruszyć.
Ale to od tego przymusowego leżenia tak sflaczałam.
LaRa mnie też już od tygodnia męczy mega zgaga.
Yasmin ja nie ogarniam obu wątków, na różowej to raczej po łebkach.
Ja bardzo chciałam chłopaka (mąż chyba też) ale teraz to się cieszę że jest Zuźka.
Maniek ja staniki kupowałam większe i od razu takie do karmienia, przydadzą się po porodzie a są bardzo miękkie i wygodne.
Kotka nic się nie stresuj, jak Cię komentarz zdenerwował to postaraj się to zwyczajnie olać.Ja na marcówkach też nie siedzę bo tam samo czarnowidztwo.
-
Położna była u mnie dwie godziny. Bardzo fajna babka, gadałyśmy o wszystkim, podejrzewam że połowa była poza programowa.
Ciężko jej się było trzymać wątku bo za dobrze nam się gadało.
Zostawiła też poradniki i próbki z nivea.
Nastepna wizyta w styczniu.Nieukowa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Pati ja mam niestety to samo. Wszystkie siły mnie opuściły.
Nie chce mi się nawet palcem ruszyć.
Ale to od tego przymusowego leżenia tak sflaczałam.
LaRa mnie też już od tygodnia męczy mega zgaga.
Yasmin ja nie ogarniam obu wątków, na różowej to raczej po łebkach.
Ja bardzo chciałam chłopaka (mąż chyba też) ale teraz to się cieszę że jest Zuźka.
Maniek ja staniki kupowałam większe i od razu takie do karmienia, przydadzą się po porodzie a są bardzo miękkie i wygodne.
Kotka nic się nie stresuj, jak Cię komentarz zdenerwował to postaraj się to zwyczajnie olać.Ja na marcówkach też nie siedzę bo tam samo czarnowidztwo.
-
Pati nie wiem jak.
Ja zaraz się będę zbierać na SR, nie chce mi się jak cholera, tym bardziej że przed chwilą znowu było rzygańsko.
Ale szkoda mi opuścić, tym bardziej że nie byłam na 2 pierwszych spotkaniach to teraz chcę iść, a czuję się beznadziejnie, wzięłam apap bo głowa mnie boli. -
Psotka dziwi mnie to, że uraziła cię moja wypowiedź ale powiedziałam prawdę. Uważam że to bzdura - to zabawne że o taką pierdołe ludzie potrafią się obrażac IMo
. Tak samo odpowiedziałam Kroko na jej komentarze o wątróbce i tak samo będę komentować wiele innych rzeczy, jeżeli ktoś c centralnie mi mówi że "źle robię bo...". Bo źle nie robię, tylko inaczej.
Urok tego forum jest taki, że mamy tu cały przekrój społeczny i że (czy się to komuś podoba czy nie) jest to platforma wymiany opinii. W czerwcówkach znajdą się dziewczyny, z którymi chętnie bym na kawę poszła, ale i takie tępe dzidy co to od nich trzymałabym się z daleka. Takie życieNie wszystkie piszemy tu dwunastozgłoskowcem i cytujemy Shakespeare'a
Konwalianka: dopiero doczytałam o twoich kłopotach: trzymaj się kobitko, już niedługo finisz!
Lara placki ziemniaczane... az mi ślinka pociekłą, ale będę jeść na mieście przed angielskim, więc nie ma opcji na świeże placuszki... mam za to fajną naleśnikarnię przy szkole językowej, dziś chyba zjem naleśnika z mozarella, pieczarkami i pomidoramiJaga, Malenq lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Psotka dziwi mnie to, że uraziła cię moja wypowiedź ale powiedziałam prawdę. Uważam że to bzdura - to zabawne że o taką pierdołe ludzie potrafią się obrażac IMo
. Tak samo odpowiedziałam Kroko na jej komentarze o wątróbce i tak samo będę komentować wiele innych rzeczy, jeżeli ktoś c centralnie mi mówi że "źle robię bo...". Bo źle nie robię, tylko inaczej.
Urok tego forum jest taki, że mamy tu cały przekrój społeczny i że (czy się to komuś podoba czy nie) jest to platforma wymiany opinii. W czerwcówkach znajdą się dziewczyny, z którymi chętnie bym na kawę poszła, ale i takie tępe dzidy co to od nich trzymałabym się z daleka. Takie życieNie wszystkie piszemy tu dwunastozgłoskowcem i cytujemy Shakespeare'a
Nie powiedzialam, ze robisz zle. To byla poprostu dobra rada a informacja nei byla wyssana z palca tudziez zaslyszana na forum od jakiejs "tepej dzidy" tylko tak wlasnie powiedziala mi moja ginekolog. Zreszta, to nei o to chodzi. Chodzi o to, ze moglas to jakos inaczej ujac. Dla mnei to bylo zbyt agresywne.