Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez drugi slabo ogarniam. Czasem cos napiszę.
Nieukowa: skandal, ze tak szybko wiesz :p zobaczysz za kare, za ciekawosc bedzie dziewucha.
ja juz sie ciesze z dziewczyny, choc chcialam chlopca (mial byc malym elegancikiem), a teraz bede miec kopie siebie.
ja jeszcze na poczatku biegalam, ale teraz jakos brzuch mnie ciagnie przy wiekszych podskokach. Laze na te zajecia dla bab w ciazy, a tam rozgrzewka jak na normalnym ficie tyle, ze krotsza. No i potem rozciaganie i wyginanie lagodne.Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
U mnie mąż chyba bardziej chciał chłopca mi to naprawdę obojętne było i jest, ale nie powiem bo cieszę się z różowych sukieneczek, lakiereczków i innych atrybutów damskich
a i mąż zadowolony bo u nas w rodzinie prawie same chłopaki
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
No własnie Zgredka takie chciałam ćwiczenia sobie zafundować ale mam dość daleko i się zastanawiam bo kurde nie chce mi się po robocie jeszcze po fitnesach jeździć po ciemku jak ślisko jest.
Nieukowa na 75% to dużo, gratuluję.
Ja poproszę dziewczynkę...bardzo ładnie proszę....swoich odczuć nie mam żadnych - no fakt jest wcześnie ledwo co czasem czuję się ciążowo jak mnie zamuli:)Maniek
-
zgredka wrote:Ja czesto pisze oschle w relacjach netowych i wielu z moich znajomych nie lubi ze mna na necie rozmawiac.. czasem sie smieje, ze musze uzywac emotkow, to bedzie jasne wszystko. A swoja droga jak to sie rozumienie zmienia, zebym usmieszkow musiala uzywac, co by ludzie rozumieli, ze zartuje.
(o prosze). A kiedys ludzie listy pisali i sie rozumieli.
Niestety w internecie czesto emotikony sie przydaja. Niewielu ludziom udaje sie tak sformulowac zdanie, zeby bylo jasne ze cos bylo zartem.
Tez moge tak napisac np. NIEUKOWA- miej sobei jak chcesz gleboko w doopie bzdury ktore plote ponoc. Zrobisz jak chcesz.Nieukowa lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Ja tez drugi slabo ogarniam. Czasem cos napiszę.
Nieukowa: skandal, ze tak szybko wiesz :p zobaczysz za kare, za ciekawosc bedzie dziewucha.
ja juz sie ciesze z dziewczyny, choc chcialam chlopca (mial byc malym elegancikiem), a teraz bede miec kopie siebie.
ja jeszcze na poczatku biegalam, ale teraz jakos brzuch mnie ciagnie przy wiekszych podskokach. Laze na te zajecia dla bab w ciazy, a tam rozgrzewka jak na normalnym ficie tyle, ze krotsza. No i potem rozciaganie i wyginanie lagodne.
Dziewczyny na moim drugim watku mam wrazenei ze troche jednak shizuja. Juz jak byly w jakims 13tc to pisaly ze ledwo na drugie pietro wchodza i ze sapia jak do sklepu dojda
. Smiac mi sie troche z tego chce
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Manku: to moze kup sobie w decathlonie wielka pilke do cwoczen, zobacz na jutubie cwiczenia na kregoslup miesnie plecow i dla bab w ciazy i cwicz w domu, choc wiem, ze to mniejsza mobilizacja (moge tez Ci opracowac cwicz z moich zajec - nie jest to klopot, lubie takie rzeczy). Ja mam fit na piechotke, wiec co innego.
-
MANIEK wrote:Zgredziucha mam tą piłe:) leży sobie w kącie:) może faktycznie czas zacząć w domu coś robić bo przecież będę miała ciało jak budyń a tego nie zniese;)
a swoją drogą zjadłabym budyńMANIEK lubi tę wiadomość
-
Waniliowy polany sokiem malinowym ze skorupka koniecznie.
Nie tylko o budyniowatosc chodzi, ale plecochy trzeba wzmocnic, zeby moc potem gnojkow dzwigac. Ja np mam bardzo slabe ledzwia, mimo ze cwicze regularniw od paru lat to jest to moj slaby pktSmoczyca1 lubi tę wiadomość
-
no własnie chodzi o całość trzeba się wzmocnić a przy okazji mi sport daje wiele radości i mnie "pozbawia" złych emocji ale teraz jeszcze się boję...żeby się nic nie stało to poczekam do końca trymestru a potem już coś wymyślę...może w domku coś powolutku poćwiczę.
MMMM budyń TAK-ja czekoladowy:)...chociaż wanilia też może wjechać
Dziewczyny...hmm zauważyłam że (.)(.) wylewają mi się już ze stanika i muszę kupić nowy...kupowałyście taki "normalny" poprostu rozmiar czy dwa większy czy jakiś specjalny?Maniek
-
A mi nic nie urosly. Na cwiczylam w 1, bo wczesniej regularnie + gin nie widzial przeciwskazan. Potem mialam przerwe, bo stale mi niedobrze bylo i godzina na zajeciach bylaby dramatem. Teraz jest spoko, acz tez sapie szybko
-
Maniek, kupowałam zwykły wiekszy
w niedziele byłam w kappahlu (czy jakos tak) i sa 2paki biustonoszy do karmienia w cenie 80 zł, majciochy ciążowe chyba za 50 zł
przymierzałam te staniki, ale nie kupiłam bo nie wiem czy mi jeszcze urosna czy juz nie