Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Po wizycie u Yas:
Malutki ma na imię Dawid, 3380g i 55 cm
Obydwoje z mama czuja sie dobrze, Yas ładnie śmiga a mały pięknie ssie, mleczko jest
Najprawdopodobniej jutro wychodzi do domku, i jeśli sie zorganizuje to cos napisze, choć przyznała ze Jej głupio po takim czasie. No ale po takich perypetiach ciążowych to sie nie dziwie, ze nie miała siły na nic. Najważniejsze ze obydwoje sa zdrowi
Oczywiście diekuje za kciuki, pozdrowienia i gratulacje i wszystkie Was rownież kazała pozdrowić.
Na fb foto Dawidka
adulcova, Izoleccc, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Maniu: ja z nia cwiczylam, ale denerwuje mnie jej obnazanie sie na fb, a zreszta wole silke i fitness z babami na sali, ale spoko ma cwiczenia..polubisz ja i duzo fb Ci zasmieci
Tak Lucja byla oddana nawet wczesniej e zlobku, ale maly jest megacycus, na spotkaniu nikt inny nie mogl go nosic ehh..
W obie strony maly spal, wlasnie go usypiam, a sciska mnie bardzo reka..
Kotko: no ale maz Ci chyba sukni nie wybieral..
Jeszcze raz gratulacje dla Jasmin -
Smoku ślinka mi pociekła.
Adulcova Zuzia nosi body, aczkolwiek teraz nakupiłam jej podkoszulek, bo wchodzi w rozmiar 98 a w tym rozmiarze bodziaków jak na lekarstwo.
A tą kurtkę to na przyszly rok większą kupiłaś czy jak?
Smarta super wyniki.
Summi aaa to masz spokojną głowę z podwózką.
Anastazja panele słoneczne, chyba droga sprawa? Super, u nas mało kto je ma.
U nas też jeszcze troszkę syfu remontowego będzie, ale już bliżej niż dalej.
Jeśli chodzi o to co lekarze mówili to nie mówili nic. Informacje w tym szpitalu zerowe.
Tzn. przyszedł na salę do nas lekarz, zapytałam go co zrobili, powiedział że usunęli obie cysty i sprawdzili drożność, oba jajowody mam drożne więc mam biec do męża. No to się go pytam czy będę po zabiegu krwawić, a on że nie (wydało mi się dziwne i wedle tego co myślałam mam regularny okres).
Pytam jak to jest z tym biegiem do męża, a on że za 4 tygodnie wizyta kontrolna i wtedy coś ustalimy.
O i tyle wiem.
Wypisali mi L4 ale nie dali żadnych zaleceń (domyślam się że nie mogę dźwigać ale nikt mi nic nie powiedział), środków przeciwbólowych żadnych nie zapisali.
O i tak.
Maniek przykro? No co Ty.
Moja Zuzia to dopiero kierowniczka.
Pokazuje gdzie masz stać, kiedy np. kopiesz z nią piłkę. I nie waż się usiąść.
Pytałam już ale chyba nie widziałaś - czemu Twoja mama nie pojedzie chorować do siebie tylko siedzi u Was i zaraża?
Wróżka widzisz, miałam ostatnio pytać o Ciebie i wyleciało mi z głowy. Gratuluję Ci tego kp bo miałaś z tym pod górkę!
Yasmin nie rób se jajec i pisz, przed nami Ci głupio?
Nena, dzień się nie skończył.
Sto lat dla Diego, zdrówka nasz forumowy geniuszu.
-
Dzięki, a raczej (nie)dzięki by nie zapeszyć raz jeszcze
Kroko, po moich przejściach jestem mega ostrożna z chwaleniem, bo wiem, że bywa różnie. Nawet suwaka boję się jeszcze sobie stworzyć Wczoraj minął termin spodziewanej miesiączki, oby franca już nie przylazła. Co do laparo, to dziwne, ze nie masz przy pępku, ale kto tam nadąży za nowościami w dziedzinie medycyny… To przy pępku to niby wejście do napuszczenia powietrza, by pooddzielać narządy od siebie czy jakoś tak.. Ja mam trzy nacięcia, przy pępku i po każdej ze str przy jajowodach. Przy pępku właśnie tak mega ścisło zszyte było, wiec mam sporą bliznę nieładną. Po str co wycinali jest większe nacięcie i jest blizna, a po drugiej co tylko sprawdzali drożność, było malutkie nacięcie i na dzień dzisiejszy nie został żaden ślad.
Gratulacje dla Yas
Anastazja, fajnie, że jesteś
Wróżka, oczywiście, że pamiętamy, twój wpis, że po przetrwaniu miesiąca już jest lepiej, daje nadzieję, bo przyznaję, że jestem przerażona myślą jak ogarnę dwójkę za jakiś czas
Adulcowa, te buciki są rewelacyje, strasznie mi się podobają. Poszukam może coś podobnego dla Toma. Tomek nosi body codziennie, nie wyobrażam sobie inaczej. Mam głównie z h&m właśnie, bardzo je lubię, bo duża rozmiarówka i są fajne pod względem materiału.
Smarta, super że betka ładnie przyrasta. Ja w tej ciąży mimo poprzednich przejść z poronieniem i pozamaciczną nie pobiegłam na betę, choć wiem że ryzyko pozamacicznej u mnie znowu jest spore. Jakoś tak wewnętrznie jestem spokojna, że jest ok i testy przez 4 kolejne dni ładnie ciemniały, więc chyba jest dobrze
Kotka, czyli rzeczywiście podejście twoje podobne w kwestii wychowawczej Dominika jak innych, tylko właśnie inaczej, nazwałaś swoje metody wychowawcze
Konwi, życzę wytrwałości w postanowieniach dot ćwiczeń
Maniek, co do FitMom to ja ćwiczyłam z nią przez jakiś czas jak robiła treningi live wieczorami o 21. Bardzo to lubiłam, bo przygotowywałam się tak jakbym wychodziła na zajęcia, przebierałam w sportowy strój, czułam motywację, że tego dnia, o tej godz. Jej treningi bardzo lubiłam. W pewnym momencie zmieniła godz raczej na poranne, więc wypadłam z obiegu. Co do zaśmiecania przez nią na fb to zgadzam się ze Zgredką. Od pewnego czasu za mocno ruszyła ze swoją aktywnością na fb. Wcześniej tak nie było, też mnie wkurza tym obnażaniem i innymi głupimi pogadankami na Multi tematy, widać, że szuka rozgłosu za wszelką cenę i próbuje poszerzyć swój „asortyment”, a niepotrzebnie bo sport wychodzi jej najlepiej.
Nena- dla Diegusia wszystkiego dobrego!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 22:46
Krokodylica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Wrocilismy z tej imprezy.
Ehhh mogli sobie darowac, naprawde. Myslelismy, ze to cos duzego bedzie i dlatego nie chcieli odwolac ale naprawde mogli to przelozyc. Bylo dziwnie a do tego cholernie zimno.
mloda wdowa na pelnych obrotach...czyli probuje zagluszyc smutek aktywnoscia. To dobrze chociaz kiedys i tak zamkna sie drzwi i zapadnie cisza .
Wczoraj jeszcze musialm wyszukiwac zdjecia z nim na wieczor upamietniajacy. Maskara mowie wam.
To on podarowal nam na slub jablonke (specjalnie wybrany poslki szczep). Zasadzilismy ja na poprawinach, byla kieblacha i wodeczka, super impreza....Cos zostawil u nas po sobie...
ZGREDKO pierwszy raz bylam przymierzac suknie z mezem bo nie wiedzialam co mu sie podoba a podobac chcialam sie wlasnie jemu. To byl jednak blad bo on stwierdzil, ze jednak wrazenie zobaczenia mnie w tej bialej sukni pierwszy raz bylo ogromne! No i niestety zakochal sie w sukni ktorej nei wybralam bo byla masakrycznei obcisla! Byla piekna i zwiewna ale material byl taki ze mi prawie pepek bylo widac i kazdy zary bielizny pod spodem....
ADU - moj nosi body clay czas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 00:10
-
Hej, ja już po kościele, teraz mój pojechał, później on na siłownię, a potem ja na crosa.. Dziś na śniadanie Patryk zjadl 10 łyżeczek Owsianki, wykończe się, dobija mnie to jego niejedzenie. Kaszelm nadal ma brzydki i mega katar, ale już schodzi..
Impreza odwołana, jak podejrzewałam. Zrobię dziś jednak rolade ze śmietaną.
Kroko śliczna Zuza
Kotka spać nie mogłaś? Z kim zostawiliscie D?
Ja też nie lubię tej oprawy Anny Dziedzic, ale nie zwracam uwagi, wchodzę na stronę i uruchamiam ćwiczenie które chce i już. Nie robię ćwiczeń on Line. Robię kiedy mnie pasuje.
Cdn nie mam weny, młody nie ma gorączki 37,1 ale osłabiony, marudny.. Jak nie je to skąd ma mieć energięWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 09:29
-
Hej, Kroko moja mama mieszka ponad 300 km ode mnie a ja mam dla niej osobny pokój i gdyby tam siedziała ze 3 dni to była by zdrowa... ale jej sie nudzi! Wiec ja juz dzis mam katar kur***a . Wczoraj powiedziałam jej zeby pojechała do domu a ona na ze jutro lekarza pójdzie ... i taka rozmowa.
Nie spałam dzis cała noc bo Zuzia sie prężyła ziszcza sie mój koszmar.
Cdn
Maniek
-
Dzien dobry brrrrrr, zimno.
Ja juz po kościele. Za godzinę idzie maz.
Ani nie bierzemy bo to szogun biegający i nic z tej mszy nie mamy.
Manku, ;( sił i zdrowia! Oby to nie były kolki.
Konwi, zdrowia dla Patryka!
Po moim wczorajszym pobycie u Yas, w szpitalu w którym rownież Ania sie urodziła, wspomnienia wróciły. Spotkałam położna ktora była przy porodzie, umówiłam sie z nia na czerwiec hehe
Wlasnie kończą remontować "nasza" czesc położnicza, i od jutra otwarcie. Szkoda ze Yas nie zdążyła na nowe.
Maluch kopie mnie od wczoraj tak mocno, ze czasami aż podskocze.
Co polecacie na obiad z kurek? Zupę, sos? Musze wymyslec bo mam nieziemska ochotę na kurki.
Miłej niedzieli -
Nena spóźnione życzenia dla Diego
Kroko na teraz i na za rok - teraz ma troche długie rękawy i ogólnie jest luźniejsza.
Ala ja bylam wczoraj w H&M i najwieksze byly 92 a online 98 - ale rozumiem, ze to bardzo porządany rozmiar.
Psotka czemu nie spalas?
Okej, znikamy świętować Ada dostała kożuszek, rajstopy, 3 pary butów haha... kiedy ona to wychodzi? Mojej mamy to nie warto posylac do sklepu i mowic, ze sa wyprzedaże, bo przyniosla tyle siat z Zary, ze glowa boli