Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A dziękuję Kroko, impreza udana, Diego zadowolony, udało mu się ładnie zdmuchnąć świeczkę. Już tak fajnie, bo wiadomo Młody bardziej świadomy niż przy pierwszych urodzinach i widać, że wie o co w tym wszystkim chodzi Cały tydzień przeżywał ten zbliżający się dzień
Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Diego przystojniaczek
Kotka, no mnie by to też rozwaliło na maxa taka uroczystość. Raczej nie chciałabym w tym uczestniczyć, ale jeśli nie było by wyjścia to raczej na zasadzie przetrwania, by było już po.. Współczuję ci, że musisz to przechodzić.
Kroko, skoro nie widać nici wystających to na pewno nie masz. U mnie nie dało się przegapić bo nawet blizna pod pępkiem ma ponad 2 cm długości..
Smarta, zrobiłam sobie suwaczek i patrzę, że mamy ten sam terminWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 21:55
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Kotko ja nie chce nic mowic, ale dla mnie ta cała ceremoniada z tym pogrzebem i jeszcze ZAPROSZENIA... to wyglada jakby to co najmniej planowane wydarzenie bylo (wiadomo, ze nie, ale ze ludzie tracac kogos bliskiego maja chec myslec o takich ceregielach?)... Niesmacznie wg mnie. Moze ja jestem altmodisch.
Dziekujemy za zyczenia niech sie wszystkie spełnią.
Dokladnie 2 lata temu o 21:20 przyszla na swiat mala, grzeczna Ada - przeciwienstwo chwili obecnej... -
No zaproszenie na pogrzeb brzmi dziwnie.. ale moze za granica taki zwyczaj..
Maly spi, katar ma, ale mala nie chce, a u rodzicow nie ma drzwi pomiedzy pokojami wiec wiadomo, staraja sie ja wyciszyc..
Adu: szybko ten czas leci co?
Nenna: no to fajnie, ze sie pobawiliscie, no i Diego taki madry, ciekawe czy moja bedzie kumac drugie ur..
-
Alicjaaa, rzeczywiście;)
No ból jest taki jak na @, tak mi się przynajmniej wydaje ale ja z reguły nie bardzo go czuje ani przed ani w trakcie @, więc to dla mnie dość nowe. Czasem jakieś pojedyncze klucie, a to jajniki, a to pępek, a to szyjka. Jakoś mam takie wewnętrzne przekonanie że ten bol jest ok, ale oczywiście wyobraźnia pracuje.
Myślę jutro żeby iść na termy. Co o tym myślicie? Oczywiście bez saun i wody powyżej 37C ale generalnie moczenie chyba nie jest zabronione?
******************************GANG18+***************************** -
Smarta, tak, to normalny ból. Spokojnie.... Potem bedzie ból Zw z rozciąganiem macicy...
Moczenie w niczym Ci nie zaszkodziWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 22:24
-
Dobry, nie śpimy od 5.30 katar taki, że wiadrami można ściągać. Postanowiłam że na jutro zrobię Patrykowi też rolade biszkoptowa, niech ma namiastkę urodzin. Poczekamy ze swieczka na przyjście tatusia z pracy, będą też dziadki.
Nena a co Diego dostał a Ada? Wstyd się przyznać ale ja jeszcze nic nie mam dla małego..
Smarta, odpocznij i wymocz się o:)
Dla mnie też to rozpamietanie śmierci raczej dziwne i nie chciałabym w tym uczestniczyć..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 06:38
-
Hej u nas noc średnio acz nad ranem juz lepiej ,.. chyba Sab zaczyna działać . Dzis jedziemy na sesje z Zuzia anty jeszcze wszyscy śpią!
Tez bym poszła na termy.
Psotka dla mnie takie ceremonie to samobiczowanie ... pytanie po co? Rozumiem ze młody człowiek ze to szok, ale nie rozumiem tych dziwnych imprez.
Ooo księżniczka sie budziWróżkaZielona lubi tę wiadomość
Maniek
-
U nas dzis pobudka przed 6. Omg to bedzie ciężki dzien.
Zdrowia dla Patryka, katar jest feeeeeeeeeee ;(
Kotka, nawet pomimo sekcji itd to i tak wydaje mi sie ze to ńiepotzrebne zwlekanie z pogrzebem i ta szopka tez dziwna, ale moze "na zachodzie" to normalne.
No, chyba tyle....
Aaa dzis ma przyjść szafa do pokoju Ani, wszystko kupiłam taaaaaakie wielkie, ze szok, ale ma starczyć na kilka lat. Także pokój Ani nadal nie skończony poki szafa nie powstanie. -
Dzień dobryyyyy
Wybaczcie ale dopiero doszłam do siebie po tej imprezie...nie nie miałam kaca ale byłam tak zmęczona ze masakra od 8 rano do 17 stałam w kuchni z przerwami na zajmowanie sie zoska bo moj choc sie starał to średnio mu wychodziło
Ale wszyscy zadowolonej wiec parapetowka udana...moj maz kac gigant wczoraj wiec musiałam rosół robic pił litrami
Spóźnione sto lat dla Diegusia i Ady!!!!! Wszystkiego najlepszego, zdrówka i spełnienia marzeń!!!!
Wlasnie tez jestem ciekawa prezentów ale w kontekście co ja moge kupic a nie zem wścibska
Konwi współczuje Wam tych chorób zdrówka a i Zgredka tez!!!!
Smartka ja chyba jak kotka bym nie poszła ale ze wzgl wlasnie na te infekcje. Pediatra Zosi tez zabroniła basenu ze wzgl na podatność na infekcje układu moczowego ale zobaczymy
Co do tego pogrzebu cóż jest to cos innego ale jesli żona zmarłego/rodzina ma taki sposób na radzenie sobie ze strata to tak musi byc. Tydzień temu zmarł moj znajomy...latem dowiedział sie ze ma SLA. Ale tez bardzo siedzi mi w głowie bo to był taki "wyjątkowy" człowiek. Nadzwyczaj uprzejmy, pomocny no taki dobry do bólu a przy tym dusza towarzystwa
Manku dobrze ze sabb pomaga! U nas nic nie dawało rady. Współczuje :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 08:00
-
Smoku: a to Ty ju tej parapetowki nie mialas jakis miesiac temu? Wtedy omawialas menu..
U nas pobudka maly pp 6. Mala po 8, ale jak szalala prawie do polnocy..
Jestem ledwo zywa..
Lacze sie wiec z Wami w bolu
A.dzis moj serial "druga szansa" -
Ano dziewczęta, prezenty to między innymi kolejne LEGO do kolekcji, ciężarówa przewożąca mniejsze samochody,...i tym podobne zmotoryzowane pierdółki. Jakieś ubranka, wiadomo
Największą jednak frajdę sprawiła dziecku ( i tacie ) kolejka elektryczna
Fajna zabawa
Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
No właśnie z jednej strony zalecają basen, ja osobiście nie mam skłonności do infekcji intymnych, mówiąc szczerze w życiu to może z raz/dwa miałam, także pod tym względem się nie obawiam, wybiorę się, ale korzystając ostrożnie.
Krokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
A mam takie pyt, ktore juz tu wysmolilam w poprzednim poscie, ale sie popsulo i wykasowalo..
Mam na fb grupowa rozmowe z kolezankami z czego 3 ma dzieci dwie sa w ciazy a dwie wolne. No i te wolne chca sie z rozmowy wypisac, bo wg nich tematyka ciaZowa dzieciowa dominuje, ze one sie nie moga przebic. Odkad to wiem, to sie glupio czuje jak mam cos np o weselu napisac, to jest idiotyczne..