X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laro: zdecydowanie sos, a co do Kościoła to już pisałaś kiedyś, że rezygnujecie ze wspólnego chodzenia i popieram ten pomysł..

Maniu: może, że się wstrzymaj, a może espumisan na wzdęcia co?? mój się potem szybko wyciszał..

u dziadków jest zimno, kaloryfery na full, ale co z tego jak z oknami nieszczelnymi, no i mała kaszle, mały już się wykurował to dziś znowu mokry kaszel, mała wielki zielony gil (zabijcie mnie)

\ja w ciucholandzie się obkupiłam, piękny welurowy dopasowany czarny płaszczyk na wiosnę i dwie puchów czarna i khaki, byłam bardzo krytyczna dziś i wybrałam naprawdę ładne nieznoszone rzeczy..

ahh :) i po co ja na wyprzedaż leciałam i za 139 zł kurtkę kupiłam, jak dziś e 3 rzeczy za 60zł..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, ja podawalam od chyba 10 dnia. U nas pomógł, tylko trzeba regularnie. Nie stresuj się, termifor na brzuszek, masuj i nóżki do brzuszka.

Zgredko, on współczuję nawrotu choroby. U nas jest na odwrót, tzn. My w domu mamy 21-21.25 stopnia, ale jak moi rodzice przyjeżdżają to muszę podkręcić do 23.. Nie wiem, jak to przeżyję.. Oddychać się nie da. Gratuluję zakupów :)

Do lat dla Diegusia i Adusi. Diego to niezły elegant.

Nasza impreza przeniesiona

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podałam jej Sab ... nie moge patrzeć jak sie wije i płacze a ja mam lek i stoi obok. Moja bratowa tez dawała juz od 10 dz bliźniaczkom takze jestem spokojniejsza. Od rana nie było dzis kupy a wcześniej ( jeszcze wczoraj) dwie lub 3 na jedno karmienie.
    Zgredka u nas tez okazało sie ze okna bardzo nieszczelne i mój zakleił taśma bo próbował wyregulować ale to nic nie dało ... takze na wiosnę czeka nas wymiana okien. Moze skocz do marketu po jakaś farelkę zeby nie. marznąć ? A do kiedy zostajecie u rodziców?
    A no i zakupy Ci sie udały :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no bez przesady, nie marzniemy.. ale komfort jest inny niz w domu

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • smarta Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, powiedzcie mi czy to normalne że na początku brzuch tak boli? codziennie mam taki moment że mnie łapie i najchętniej bym tylko leżała

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Dziewczyny, powiedzcie mi czy to normalne że na początku brzuch tak boli? codziennie mam taki moment że mnie łapie i najchętniej bym tylko leżała
    Ale jaki to ból? Jeśli @ to normalne.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, ja mam szew tak pod pepkiem, a nie w samym pepku. A jak nie masz to tylko się cieszyć, mniej blizn ;-)

Smarta, mnie pobolewa tak lekko jak na okres właśnie, a dziś to cały dzień tak w krzyżu jakby kluje, pulsuje, czy jak by to określić..

Zgredzia, gratki łowów zakupowych.

Sto lat dla Ady :-)

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co śpiewacie maluchom? Bo ja jestem w tym temacie mocno ograniczona :/

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, u mnie na tapecie piosenki, które zna miedzy innymi ze żłobka: 'zima, zima', 'koło kominka śpi mała psinka', 'misio mniam mniam', 'jedzie pociąg z daleka', 'kolorowe kredki' itp

LaRa lubi tę wiadomość

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas : koła autobusu kręcą sie ( uwaga wszystko pokazuje) , kosi kosi , panie Janie, idziemy do zoo, jadą misie, wlazł kotek, my jesteśmy krasnoludki... chyba tyle.
    Zabije mojego męża dzis ! W południe po 2 godz bujania obudził mi Zuzię, a teraz przygotował kąpiel z zimna woda i wsadził dziecko do tej wody ku***a co oczyeiscie spotkało sie z silna reakcja w postaci mega krzyku! Myślałam ze go utopie w tej zimnej widzie bo jeszcze sie dorzecza ze ciepła była. Nalałam cieplej i mowię patrz... wsadziłam Zuzię a ona spokojnie sobie leżakowała gdy ja myłam ... i on mi mówi ze za 5-6 lat moglibyśmy postarać die o trzecie dziecko.... jak z Jagofa był pomocniejszy niż teraz. Wrrr

LaRa lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wrukwiłam się... No dobra wykasowalam to

moja piosenka "czy wiesz jak robi kaczka, kaczka robi kwa kwa czy wiesz jak rbi indyk gulgocze gulgul" i mała spiewa
    a stary niedzwiedz to sie kladzie i udaje ze spi
    poza tym
    mucha muicha w mucholocie
    idziemy do zoo
    jagody
    kaczuszki (faworyt)
    jedzie pociag..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 18:24

LaRa lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nad gwiazdko gwiazdko, zima zima, hu hu ha! Cały repertuar arki Noego i piosenki Mother Goes Club

Maniek, faceci, co więcej dodać..

Zgredko calm down, nie ma co się stresować

LaRa lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za pomysły, czesc z tego tez śpiewam, ale wydawało mi sie ze to mało. Od jutra do repertuaru musze wrzucić fasolki :)

Manku, ech.... To TYLKO facet!

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam nerwa na swojego..

Patryk kurcze nadal niewiele je.. Wykonczy mnie.. Jak myślicie dlaczego odmówił jedzenia? On uwielbiał jeść..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Też mam nerwa na swojego..

Patryk kurcze nadal niewiele je.. Wykonczy mnie.. Jak myślicie dlaczego odmówił jedzenia? On uwielbiał jeść..
    Gardło ?

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tez nie za chetna od paru dni, dzis tylko zupe na obiad zjadla...

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi a zeby juz wszystkie sa? Jest chory to i jesc nie chce ważne zeby pił . Wydobrzeje to nadrobi.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gardło blade, z zębów brak 5- tek, ale nawet rąk do buzi nie wkłada.. Wczoraj i dziś to coś tam zjadł, ale wcześniej był bite 48h na samym piciu ( czystek z sokiem z czarnego bzu), no nie kumam..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi nie dziwię się że Cię stresuje to nie jedzenie.
    No ale chory jest, katar ma, to i apetytu brak.

Maniek wkurza mnie takie podejście, bo sobie mama sprawy nie zdaje że jeszcze dzieci pozaraża. :/
    Jak będzie źle to podaj Sab i tyle.
    Twój mąż akurat chwilowo zapomniał rozumku. ;)

Lara z kurek to chyba sos najlepszy.
    Mało śpiewam, ostatnio puszczam z youtube piosenki dla dzieci i się uczymy słów.

Biedro to lepiej może żeby @ nie przyszła? :P

adulcova sto lat dla Ady!
    Ja bardzo lubię takie praktyczne prezenty dla Zuzi, typu ubranka. :) Butów jeszcze nigdy nie dostała.

Kotka co się działo że nie spałaś?

Nena ale odstrzeliłaś Diego ;) Jak imprezka?

Zgredka u nas w domu też nieszczelne okna.
    Phi, wykasowałaś zanim przeczytałam. ;)

smarta tak, to normalne, mnie największy ból łapał w nocy, przez chyba tydzień w nocy brałam po dwie nospy max, wyłam z bólu i myślałam że kogoś pogryzę.

Ala chyba mi w pępku nie zakładali szwu hmmm

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ADU, KROKO spac nie moglam bo ciagle mi sie snil pogrzeb kolegi (bedzie w piatek) i wieczor upameitanijacy ktory bedzie w czwartek. CO sie obudzilam i znowu zamknelam oczy i znowu to samo, wszystko takie ciemne, mroczne, pelne smutku...

Dostalismy dzisiaj fenomenalne zaproszenie na pogrzeb i czwartkowy wieczor(email). Jest przepieknie zrobione, ze zdjeciami, kolorowe.
    W czwartek to my byc na zasadzie, ze beda zdjecia z Mario i opowiesci o nim, kazdy bedzie mogl (jak bedzie chcial) cos powiedziec o nim, jakies przygody itp. No i kazdy tez bedzie mogl sie wpisac do ksiazki dla jego synka....
    Kompletnie mnie to nerwowo rozstraja wszystko. A ten wieczor czwartkowy to bedzie w ogole apogeum chyba. Piekna inicjatywa ale napewno splaczemy sie tam jak bobry wszyscy.
    W ogole teraz tak mam ze mam wrazenie ze ciagle go gdzies widze. Za kazdym razem jak widze duzego faceta w okularach mam wrzenie ze to moze on.
    Glupie to wszystko :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 21:38

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 2281 2282 2283 2284 2285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ