Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kroko: gdzie jest ta prEpuklina?
Fajosko ze Zuzia tak sie odnajduje szybko z nowa niania..
Ja wrocilam z wizyty u psych a tam wszyscy spia, a ja jakiegoa powera dostalam i ogarniac moeszkanie zaczelam, w porw sie pohamowalam i ide spac lepiej sie wyspac ot co
W tobocie nadgonilam zaleglosci, ktorw siw pojawily nagle (jednak dobrze jak kolezanka od kawy kest na urlopoe)PsotkaKotka lubi tę wiadomość
-
Kroko: wiem gdzie..a pyt co do nc+ czemu jestes niezadowolona..
Mam nadzieje ze rozbawi Was moja historyjka
Maly sie rano zrzygolil, potem po karmieniu jeszcze raz wiec podjelam dec ze zostane w domu. Zmienilam pieluche oczywiscie cEkajac na kupe, kupa sie pojawila, nawet bylam zadowolona ze taka mala, zostawilam go stojacego przy lozecku i poszlam po pieluche. Wracam, a maly stoi przy lozeczku caly w kupie, luca podniosla raban, szybko wzielam go do wanny, ale niestety po dtodze zahaczyl noga o glowe lucji.. ta dotknela glowy (w kupie rzecz jasna) i w placz , na co maly w placz.. -
Ja też spadam życzenia dla Ani
Zgredko niezła akcja, a jak z tymi wymiota mi małego?
Kroko, współczuję stresu, co do sali zabaw, może coś tam się stało, że źle jej się kojarzy?
Ja dziś z Patrykiem u Tymka w przedszkolu byłam, bo czytałam dzieciom bajki.. Patryk zjadł, mimo śniadanie. Swoją drogą takie 5 latki są mega opiekuńcze i Patryka najlepiej traktowalyby jak zabawkę, co jemu się oczywiście nie podobało. Za to zapalal miłością zupełna do przedszkolnego WC, nisko sedes umywalka.. Podczas naszej obecności godzinnej, był w w 4 razy, za każdym razem popuszczajac choćby kropelke.. Ech.. Teraz śpi, choć łatwo nie było. Wczoraj cały dzień był na nogach. Ja machnelam taras olejem i jeszcze podłogę trzeba ogarnąć..
Zgredko i jak te wizyty u psychologa? Pomagają ci ? -
Dziękuje bardzo za życzenia w imieniu Ani
Solenizantka po wizycie pierwszego gościa właśnie padła. Z balonem obok siebie. Słodki widok. Popołudniu przyjeżdża jej najlepszy kolega Marcel wiec bedzie szaleństwo. Przyjdą tez kuzynka i kuzyn z babcia. Chrzestna zadzwoniła z życzeniami. A mieszka 5 minut od nas. No ale cóż.... zapowiedziała sie na inny termin. Specjalnie torta zamawiać nie zamierzam.
Anus rano obudziła sie z kaszlem to póki co jest ok.
Łapcie po kawałku
Krokodylica, Izoleccc, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Tak Summi to był fałszywy alarm ale dr mówił wtedy że gdyby się taka przepuklina pijawiła to będzie widać gołym okiem no i niestety teraz widać.
W przyszłym tygodniu mamy bilans to zapytam naszej dr
Zgredka konsultanci z nc+ są mega upuerdliwi i jeszcze ostatnio przy przedłużaniu umowy pani mnie okłamała bo miał być ten sam zestaw kanałów a dostałam ich mniej. -
sto lat dla Anulki! zdrowka, radosci i mnostwa usmiechu!
i tyle powiem.
dziewczynki, wylaczam sie na jakis czas. potrzebuje jakiegos kopa zyciowego, musze sie ogarnac. mysle, ze nie potrwa to dlugo. tak czy siak, jestem z Wami duchowo
buziaki!LaRa lubi tę wiadomość
-
Sto lat dla Aneczki!! Piękny tort..mniam
Kroko dla ciebie z okazji rocznicy też wszystkiego naj, przydał by się ptezent na rocznicę w postaci spłodzenia syna hehe
Kroko, ja na zwolnieniu już od 6 marca, poszłam od razu po pierwszej wizycie mimo wątpliwości. Z mężem ok, wkurza mnie, raczej przez hormony, ale się stara bardzo, szczególnie z Tomkiem dużo mi pomaga.
Wróżko, może obecna aura pogodowa sprzyja takim kiepskim nastrojom.. Ogarniaj się i wracaj
Zgredzia, o matko, bardziej niż rozsmieszyla, to przerazila mnie myśl, że to kupsko musialas sprzątać..ja bym już porządnie haftowała..Krokodylica, LaRa lubią tę wiadomość
-
Dziękuje za życzenia.
Jesteśmy padniete, ale szczęśliwe
Rano jedziemy na basen a potem mam zamiar troszkę poleżeć bo dzisiejszy dzień mnie wykończył.
Dobrej nocy wszystkim.