Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czeeeeeśśśśćććć.
Pewnie znowu wszystkie już śpią, a ja jak zwykle dopiero weszłam po 2 dniach bez belly
Byłam na 200% przekonana że Kroko już się odezwała - martwię się już co u niej...
Ja ledwo weszłam do domu i segreguję zdjęcia z wypadu do Berlina na jarmarki świąteczneDziewczyny, jak macie blisko i niektórym brzuchy jeszcze nie przeszkadzają, to WARTO jechać!
Takie pyszności [wysokokaloryczne] i tyle uroku jest w tym zjawisku że dalej nie mogę się z wrażenia otrząsnąćCo prawda nie kupiliśmy pamiątek, za to nażarliśmy się pod korek prawdziwego nugatu, owoców w lukrze, kiełbachy z curry i innych dobrych rzeczy
Ze 2kg mi dojdzie po dzisiejszym jak nic
Jak skończę z fotkami to wam zapodam.
I na bogów Kroko odezwij się! -
Ale dziś dzień.. Rano zakupy, później pieczenie pizzy, ubieranie choinki, wpadła koleżanka z pracy, sterownie pierników.. Padam.. Psuje teraz piwko bez % i spanie juz nie bierze..
Nieukowa ale zazdroszczę, taki wypad musi być super sprawa
Dobranoc kochaneNieukowa lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Czeeeeeśśśśćććć.
Pewnie znowu wszystkie już śpią, a ja jak zwykle dopiero weszłam po 2 dniach bez belly
Byłam na 200% przekonana że Kroko już się odezwała - martwię się już co u niej...
Ja ledwo weszłam do domu i segreguję zdjęcia z wypadu do Berlina na jarmarki świąteczneDziewczyny, jak macie blisko i niektórym brzuchy jeszcze nie przeszkadzają, to WARTO jechać!
Takie pyszności [wysokokaloryczne] i tyle uroku jest w tym zjawisku że dalej nie mogę się z wrażenia otrząsnąćCo prawda nie kupiliśmy pamiątek, za to nażarliśmy się pod korek prawdziwego nugatu, owoców w lukrze, kiełbachy z curry i innych dobrych rzeczy
Ze 2kg mi dojdzie po dzisiejszym jak nic
Jak skończę z fotkami to wam zapodam.
I na bogów Kroko odezwij się!
Jarmarki sa brdzo klimatyczne to fakt. W miescie gdzie mieszkam tez sa co roku. W tym roku jest mega cieplo i mozna dluzej wystac ale jak lezy snieg to jest piekniej. Ja jednak w tym roku nie czulam sie najlepiej w tlumie. To taki instynkt chyba ale caly czas bylam w stresie ze ktos mnie popchnie lub wpadnie/uderzy w brzuch. Moj maz mowi, ze tez go to stresowalo a ludzi jest naprawde masa zawsze. No i bez grzanego wina to nei to samo(chociaz ja nie jestem fanka bo potem glowa boli, lepszy jest Eierpunch-czyli taki cieply drink z ajerkoniakiem i bita smeitana, pycha:)
-
U mnie na rynku tez jest co roku, ale mnie takie rzeczy nie kreca.
jade na zajecia. Bus mi uciekl i musialam wlec sie na tram, z ktorego mam daleko, a zalozylam buty na obcasie i tera mnie stopy parze od wygiecia
No i glut mi leci.
mam pyt do bardziej zaawansowanych w ciazy: kiedy wam zaczely cycki pracowac bo ja wczoraj naciskam, a tam zaczyna cos wyciekac, poki co kropelka (fuj)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 08:25
-
nick nieaktualnyHej.
Zgredko mnie dopiero niedawno coś tam poleciało, ale bez naciskania...
W połowie miałam jakieś 8kg na plusie, to ostatnio moja waga pnie się jak szalona do góry..
Ja z zatkanymi uszami i bólem w lewym uchu..
Jutro wizyta u laryngologa, dzięki Bogu za rezerwację online....
Miłego dzionka brzuchatki -
No to ciekawe czy mi cycki urosna i zacznie sie mocna produkcja wczesniej, bo z netu wyczytalam ze zaczyna sie 16-22 tyg, ale nie jest tak ze nieustannie trwa, bo ma byc gotowe w odpowiednim skladzie na porod,a u kobitek ze wczesniakami ma inny sklad, bo czego innego potrzebuja. Ciekawe czy wczesniakami naturalnymi czy tez tymi wywolanymi..
Dzisiejszy wyklad to jest przynajmniej ciekawy, bo wczoraj to byl dramat.. -
Melduje sie po powrocie ze sklepów, cześć rzeczy dla maleństwa kupione
Edit:
No i napisałam długiego posta i poszedllllllllll w p...u !!!!
A było o tym, ze nie obeszło sie bez malusienkich skarpetek, rękawiczek niedrapek i czapeczki, oczywiście wszystko w dziewczęcych kolorachWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 18:35
Pati Belgia, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny