Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajny fotelik Lara
no i zakupki udane widzę
gratki
Wróciłam właśnie z teatru. Dziewczyny weszłam po drodze do biedry (po lovelę bo mają jako jedyni wszystko z loveli po 14,99), patrzę a tu promocja proszki, płyny do prania, płukania i odplamiacze za 11,99!!
Nie wiem czy tylko w naszej biedronce ta promocja czy wszędzie. Pani przy kasie twierdzi, że powinno być wszędzie.
We wszystkich innych sklepach widziałam ten asortyment powyżej 20złWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 20:23
LaRa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny... cały dzień przespałam prawie, a teraz się zabrałam dopisania pracy zaliczeniowej na podyplomówce ;( No i musiałam wpaść, zobaczyć czy są wieści od Gadziny, no i poczytać co u Was
Lara gratuluję zakupów, ja się szykuję po Nowym roku żeby zacząć kompletować to i owoPóki co tylko czytam co warto albo co chciałabym mieć.
Malenq będę trzymać kciuki za wizytę- będzie decydująca co do terminu porodu, czy tylko będą sprawdzać jak sobie Kosia radzi z serduchem?
Tak patrzę na twój suwak: przecież ty już Malenq zaraz będziesz rozpakowana! Jak ten czas leci!!!
Zgredka fajnie wyglądaszIMO wcale nie masz fałdki, tylko dziecko ci wisi
Wyglądasz dobrze!
Z tym mlekiem to nie wiem, ale ja mam bardzo duże gruczoły montgomerego (chyba tak to się zwie?) na brodawkach i czasami sączy mi się taka przerozczyto-brunatna chłonka, ale tylko jak je mocno nacisnę - konsultowałam to z ginami, to normalne, ale też mogę mieć dlatego tendencję do wcześniejszej produkcji pokarmu. Zobaczymy,czas pokażeKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Lara fajne zakupy... Mi brakuje najbardziej zagranica Biedronki...
Zgredka świetny brzuszek:-) widzę, ze Ty tez obcielas włosy? Na jednym zdjęciu dłuższe a na tym drugim krótsze... Ja tez właśnie obcielam. Miała za łopatki a teraz mam za ucho z tym, ze jedna stronę dłuższa:-)
Nieukowa chyba większość dziewczyn taki leniwy dzien miała:-)
Malenq dobranoc kochana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 20:40
-
Witam po przerwie, muli mnie nieziemsko
Lara zakupy ekstra
Pati super Ci w takich włosach.
Melanq dasz rade za 2 tyg będziesz miała Kosię na rękach
Zgredka fajnie się zaokraglasz ciążowo
Kroko widzę dalej cisza... Oby to brak netu byłWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 21:03
Pati Belgia lubi tę wiadomość
Maniek
-
Nieukowa, tez wypiłam gorąca czekoladę, zjadłam banana i tak sie zapchalam ze oddychać nie mogłam i potrzebny był Rennie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 21:12
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Już się witam dziewczynki
Wczoraj się obżarłam, że dziś obudziła mnie niestrawność i coś mnie ostatnio zaparcia męczą ehhhh....
Lara gratuluję zakupów...faktycznie szalejesz
Zgredka bardzo ładny brzusio, przesadzasz z tymi fałdkami ja tam też nie widzę
Póki co u mnie mglisto i ponuro i czekam aż mąż da znać, że dojechał do pracy.
Miłego dzionka życzę kochane -
Witam sie i ja, wlasnie okopywana (a moze opiąstkowana)..
Po sniadaniu jakos dziewnie meandruje mi w brzuchu, wiec z ostroznosci siedze i czekac, az sie uspokoi, zanim wylize do roboty. Katar nie ustal, a wczoraj nawet inhalacje na maszynie do parowki (taka do rozpulchniania skory twarzy) zrobilam, ale wiadomo leczony trwa 7 dni nileczony tydzien: zostalo 4.