Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hihi pewnie nie chciala o tym na forum pisac
obudziłam sie dzis z drapaniem w gardle wiec zaraz zaaplikuje syropek mamci i mam nadzieje ze przejdzie
Moje malenstwo wczoraj pokopało mnie kilka razy i cisza, nie lubie jak jej nie czuje
Wierze Katji, z enie wierzy, bo ja tez długo nie wierzyłam, nie docierało to do mnie, a ze dodatkowo testy jej swiruja....
Co do Kroko, to jestem pewna ze zostawili ja w szpitalu, tylko ze w dzisiejszych czasach kazdy (prawie kazdy) ma fb w telefonie czy internet, cholera jasna! Codziennie mysle o dziewczynach, mam nadzieje ze u nich jest ok!
Druga noc z rzedu sni mi sie ze obrobili mi ogrodek, wczoraj maz byl, bylo wszystko ok, dzis znow mi sie sniło wiec bede musiała sobie sama isc sprawdzicco za sny.... az sie budze w nocy....
miłego poniedziałkułeczkuYasmin lubi tę wiadomość
-
Yas, jeszcze mam pytanko do Ciebie, co sadzisz o kosmetykach Mixa Baby, dostepnych w Rossmanie??
http://www.rossnet.pl/Produkt/Mixa-Baby-lipidowy-zel-myjacy-250-ml,292905,1659,6086,rossne14
tu jest link do wszystkich produktow tej serii: http://www.rossnet.pl/wyszukaj.aspx?search=mixa%20baby
a i czy Bephanten tez jest potrzebny czy tylko Sudocrem????Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 09:32
-
Dzien dobry
z gory przepraszam, ze w zw. z napietym grafikiem podczas pobytu w ojczyznie, nie ograniam forum
widze tylko, ze Kroko nadal milczy...martwie sie juz....
my dzis mamy usg u mojego ginka - doczekac sie nie moge. niech mi powie doklandie co z ta glowka, bo na kazdym usg jest ponizej dolnego centyla, a kosc udowa i brzusek spory...
w sobote podjechalismy do mama i ja poogladac wozki...no i wrocilismy z jednymwiec wozek juz mamy. teraz tylko przetransportowac go musimy do nas na wioske
milego dnia wszystkim zycze.
Malenq,m ty masz chyba dzis wizyte rowneiz? 3mam kciuki!!!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Tak się zastanawiałam, może by tak ustalić jakiś nr kontaktowy na komórce którejś z nas, żeby w razie "Wu" można było bez internetu przekazać reszcie info ze szpitala, choćby przez męża? Np. gdy już Malenq będzie rodziła od razu będziemy wiedzieć co i jak i nie będziemy się zamartwiać niepotrzebnie? Jak coś to mogę podać swój numer - jestem dostępna w sieci prawie non stop i mogę przekazać jakieś info...
Nie wiem jaki jest powód absencji Kroko, ale może gdyby miała kontakt sms to by się odezwała? No chyba że nie chce ;(
Tradycyjnie trzymam kciuki za wizyty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 09:52
Yasmin, Smoczyca1, Pati Belgia, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Lara - ten Mixa ma gorszy skład od np. bebydream.
Sudokrem to masc z cynkiem. Jeżeli masz na myśli Bephanten na odparzenia, to wystarczy tylko jeden z nich. Ważne żeby z cynkiem było. Bephanten ma większą ofertę. Nie wiem dokładnie o który produkt pytasz. Jeżeli ten na odpażenia to wystarczy tylko jeden z nich -
Yasmin wrote:Lara - ten Mixa ma gorszy skład od np. bebydream.
Sudokrem to masc z cynkiem. Jeżeli masz na myśli Bephanten na odparzenia, to wystarczy tylko jeden z nich. Ważne żeby z cynkiem było. Bephanten ma większą ofertę. Nie wiem dokładnie o który produkt pytasz. Jeżeli ten na odpażenia to wystarczy tylko jeden z nich
chodzi o masc na odparzenia, ten Bephanten http://www.rossnet.pl/Produkt/Bepanthen-Baby-Masc-Ochronna-masc-ochronna-przeciw-odparzeniom-pieluszkowym-30-g,285923,1663,6088,rossne14
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Mój tel często leży w torebce, zapomniany z załączoną wibracją niestety. Więc centrum informacje ze mnie będzie kiepskie. Nieukowa - jestes obrotna, zawsze w ruchu i ogarnięta
Moze zechciałabyś...
Tylko propozycjabez nacisku
Pati Belgia, Smoczyca1, Lili83 lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:chodzi o masc na odparzenia, ten Bephanten http://www.rossnet.pl/Produkt/Bepanthen-Baby-Masc-Ochronna-masc-ochronna-przeciw-odparzeniom-pieluszkowym-30-g,285923,1663,6088,rossne14
Albo to albo sudokrem. Ja bę stosowała sudokrem, znam od lat. Przetestowany na sobie samej. Ps. świetny na pryszcze i zapchaną skórę
Bephanten pewnie też dobry. Ja nie stosowałamSmoczyca1, LaRa lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Albo to albo sudokrem. Ja bę stosowała sudokrem, znam od lat. Przetestowany na sobie samej. Ps. świetny na pryszcze i zapchaną skórę
Bephanten pewnie też dobry. Ja nie stosowałam
Nie no żart ale w moim doświadczeniu też zawsze się sprawdzałYasmin lubi tę wiadomość
-
Hejka kochane po weekendzie
Malenqa i Beszka mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Nieukowa super pomysł z tym numerem telefonu, jestem za, zawsze w razie braku neta czy innej możliwości można napisać smska do Ciebie i będzie wiadomo na forum, super, tylko jak podasz numer, wiadomość priv?