Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pragne nieskromnie zauwazyc, ze o bazie tek pisalam pare dni wczesniej :p.
to komu dac ten nr ? Ja mam smsy za darmo jakby co wiec bede mogla slac info dalej.justta, Smoczyca1, Yasmin, LaRa, Pati Belgia, Lili83, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Witam w nowym tygodniu
aa ale jestem zadowolona z fryzjeramam pasemka obcięte włoski aaa jest cudnie
dziś prenatalne wiec mam stres totalny a co u was ide czytac mam cały weekend do ogarnięciaPati Belgia, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Witam w nowym tygodniu
aa ale jestem zadowolona z fryzjeramam pasemka obcięte włoski aaa jest cudnie
dziś prenatalne wiec mam stres totalny a co u was ide czytac mam cały weekend do ogarnięcia -
Dobra. Powysyłałam wam zaproszenia do przyjaciółek, prześlę wam mój nr kom ta droga
Łooo Dronka już prenatalne? Ale czas zapierdziela
Ja bym jednak jeszcze z tydzień poczekała, żeby na pewno maluch mieścił się w zakresie, ale a nuż już da się oznaczyć wszystkie parametry
Przypomniało mi się, że wciąż nie mam swoich wyników prenatalnych. Bombę podłożę pod tą zajechaną klinikę ;( -
oo super nieukowa..
trzymam kciuki za wizyty..
beszka nie stresuj się, bo wiadomo, że różne części różnie rosną..
co do Katji, to ja też byłam przekonana, że "skupia się na córce", tak napisała jakis czas temu.. nieskromnie zapytałam, ale nie uzyskałam odpowiedzi, hehe..nieważne..ważne, że fasolek rośnie, bo takie było jej pragnienie (zresztą, jak wszystkich z nas)
bepanthen ale ten bez cynku dobry jest na popękane piersi..choć na moje, pogryzione nie działał, jak należy.. u mnie tylko madela puran się sprawdzałWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 10:45
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Jak Katja się tu zjawi to nam opowie co-jak-z kim
Nie chcę wchodzić w dyskusje "co bym zrobiła na jej miejscu", ale cieszę się że zrealizuje swoje marzenie o kolejnym dziecku
Dzwoniłam do partaczy z tej kliniki i podobno "już już wyniki będą może dziś na maila, ale generalnie to jeszcze mają 3 dni czasu, bo do 14 dni się czeka i to nie jest nic dziwnego". Moim zdaniem jednak jest to coś dziwnego bo zejdzie mi 15 tydzień ciąży zanim się doczekam, no ale cóż. Gdybym miała powiększone NT z badań wstępnych, albo jakieś duże ryzyko to by mi raczej mega zależało na czasie i jakbym taki tekst usłyszała to chyba bym faktycznie tę bombę podłożyła...
Bo jakby tak zsumować; wyniki od nich 15tc, amnio kolejne 4tyg, potem szukanie odpowiedniego szpitala jakby coś coś nie tak- kolejny miesiąc. I voila! Upływa ostateczny termin na terminację! Wspaniale pomyślane, mój kraj - taki piękny ;/
No ale dobra, to była taka dygresja na boku. Jestem do swojego brzucha przywiązana, a póki co wszystko jest ok i tak ma pozostać.
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Hej!
Tak dobrze spałam, że dopiero teraz wstałam;)Syn jeszcze spi i nie moge go dobudzic, chyba w jakiś sen zimowy zapadł;)A co tam niech dzisiaj szkoła zakmnięta bo związki w Belgii strajkują to niech korzysta:)
A wy widze nie próżnowałyście!
Beszka, Malenq udanych wizyt!
Nieukowa, Zgredka super pomysł z tym telefonem!bo taka cisza jak u Kroko jest niepokojąca:(
Lara widze, że udane zakupy były;)Gratki!
Zgredka u mnie nic sie nie saczy a cyce mam jak donice;)Ale to chyba u każdego inaczej.
ps.Sliczny brzuszek!
*******Gang18+*******B -
Nieukowa wrote:Jak Katja się tu zjawi to nam opowie co-jak-z kim
Nie chcę wchodzić w dyskusje "co bym zrobiła na jej miejscu", ale cieszę się że zrealizuje swoje marzenie o kolejnym dziecku
Dzwoniłam do partaczy z tej kliniki i podobno "już już wyniki będą może dziś na maila, ale generalnie to jeszcze mają 3 dni czasu, bo do 14 dni się czeka i to nie jest nic dziwnego". Moim zdaniem jednak jest to coś dziwnego bo zejdzie mi 15 tydzień ciąży zanim się doczekam, no ale cóż. Gdybym miała powiększone NT z badań wstępnych, albo jakieś duże ryzyko to by mi raczej mega zależało na czasie i jakbym taki tekst usłyszała to chyba bym faktycznie tę bombę podłożyła...
Bo jakby tak zsumować; wyniki od nich 15tc, amnio kolejne 4tyg, potem szukanie odpowiedniego szpitala jakby coś coś nie tak- kolejny miesiąc. I voila! Upływa ostateczny termin na terminację! Wspaniale pomyślane, mój kraj - taki piękny ;/
No ale dobra, to była taka dygresja na boku. Jestem do swojego brzucha przywiązana, a póki co wszystko jest ok i tak ma pozostać.
Ale nieukowa 3 dni to już niedaleko więc jest nadzieja