Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja piłam nałogowo Inkę czekoladową zamiast kawy w I ciąży czyli ponad rok temu, ale wtedy nie mdliło mnie no i wiadomy był rezultat tej ciąży. Teraz próbowałam znowu ją pić, ale jak tylko zaczęło mnie w 8tc mdlić to musiałam przestawić się na zwykłą kawę, bo po prostu nie dawałam rady z Inką ;/ Jakoś tak zapach cykorii mnie odrzuca.
Ale jak dajecie radę to polecamW smaku jest całkiem sensowna, jeszcze z mlekiem to już w ogóle
Cześć Baś, poczytaj nas trochę, napisz coś o sobie i jeśli ci się spodoba - dołącz do gangujustta, Baś lubią tę wiadomość
-
Lili83 wrote:Witaj Baś
Yasmin czy mogłabyś mi przesłać listę produktów którą otrzymała Lara?
Mój e-mail to [email protected]
Lili83 lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Co do listy, mój w smykolandzie dostał listę zakupów dla noworodka i mamy i stwierdził, że brakuje tam jednego zasadniczego punktu : " kasiasty tata "
a na samej górze punkt pierwszy powinien brzmiec: "rozbij bank" -
Hej
A ja pol nocy nie spalam bo boli mnie brzuch z prawej strony, tak na wysokosci pepka. Bol jakby mi ktos igle od srodka wbijal co parenascie sekund. A w nocy to jeszcze gorzej odczuwalam. Poszlam do gina to powiedzieli ze to najprawdopodobniej od kregoslupa.
Jutro ide na test obciazenia glukoza 50. Nie musze byc na czczo....dzwine? -
Nieukowa gratki
Dronka super włosiska fajnie Ci:)
dziewczyny trzymam kciuki za wizyty....
...
iii do co badań jako niedoświadczona poproszę o radę : mam na swojej karcie od gin napisane żeby zrobić badania: mocz-ogólnie, morfologia,glukoza na czczo, WR Hbs Ag, antyHCV,antyHIV, Toxoplazmoza IgG,CMV IgG- czy ja mam to zrobić teraz już?? też miałyście te badania na początku? zaczęłam 9 tc (wizytę mam na 29 grudnia)
Witaj Baś na pewno u nas Ci się spodoba i oczywiście gratulujęManiek
-
Pati Belgia wrote:Witaj Bas
Dziewczyny a Inka jest bez kofeiny? Skorki ale ciemna jestem juz tyle lat w Belgii jestem, ze z obiegu z polskimi produktami wyleciała. Mamy polskie sklepy ale niezbyt duży asortyment....
tak, Pati inka jest bez kofeiny:)są też smakowe wybór wedle gustów:)Maniek
-
MANIEK wrote:Nieukowa gratki
Dronka super włosiska fajnie Ci:)
dziewczyny trzymam kciuki za wizyty....
...
iii do co badań jako niedoświadczona poproszę o radę : mam na swojej karcie od gin napisane żeby zrobić badania: mocz-ogólnie, morfologia,glukoza na czczo, WR Hbs Ag, antyHCV,antyHIV, Toxoplazmoza IgG,CMV IgG- czy ja mam to zrobić teraz już?? też miałyście te badania na początku? zaczęłam 9 tc (wizytę mam na 29 grudnia)
Witaj Baś na pewno u nas Ci się spodoba i oczywiście gratuluję -
Pati Belgia wrote:O kurczę to muszę poprosic żeby ktoś z Polski mi przysłał na święta:-) dzięki Manieczku;-)
Pati popatrzy czy w sklepachw Belgii nie ma kawy Caro. To jest taka niemiecka Inka. A moze jest belgijski odpowiednik tez.Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
maniek jak lekarz kazał to trzeba zrobic, mi przepisała badania i do nastepnej wizyty (1 msc) mialam przyjsc z wynikami.
Glukoza na czczo to nie obciazenie glukozaPati Belgia lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:maniek jak lekarz kazał to trzeba zrobic, mi przepisała badania i do nastepnej wizyty (1 msc) mialam przyjsc z wynikami.
Glukoza na czczo to nie obciazenie glukoza
czyli ja faktycznei tego obciazenia nie musze na czczo robic? To znaczy staram sie ufac ze w tej przychodni wiedza co robia i skoro mi powiedzieli ze mam zjesc lekkie, nieslodkie sniadanie to pewnei tak jest. Na jednej stronei internetowej znalazlam ze takeigo wlasnie badania nie trzeba na czczo robic ale na kazdej innej jest napisane ze na czczo -
LaRa wrote:maniek jak lekarz kazał to trzeba zrobic, mi przepisała badania i do nastepnej wizyty (1 msc) mialam przyjsc z wynikami.
Glukoza na czczo to nie obciazenie glukozaLaRa lubi tę wiadomość