Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam, widze ze chyba nie tylko mnnie dopadła jelitówka...
całya weekend w łozku... bole brzucha potem biegunka na szczescie byłam w toalecie tylko ze dwa razy a potem prawie cała noc skurcze...
juz myslalam ze pojade na porodówke ale były co 10-15 min, lekkie i nic nie wskazywało na to ze beda silniejsze i przeszlo po 5-6h teraz juz czuje sie dobrze
suoer ze jeszcze tylko trzy dni i nowy rok!
w wy jak tam brzuchatki po swietach... ja przez ta jelitowke szybko zrzuciłam swiateczne kilogramy
malenq kiedy wizyta? dzis czy jutro?
LaRa bol spojenia nie powiniem promieniowac na podbrzusze... jesli tak sie dzieje a przy okazji brzuszek twardnieje ja bym jednak pojechała do lekarza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 09:54
Malenq lubi tę wiadomość
-
Hejka kochane po Świętach, najedzone wypoczęte ? Mnie te święta zmęczyły muszę stwierdzić, ale dzisiaj śnieg pada i humor mi dopisuje, jak ja uwielbiam śnieg
przed chwilą zamówiłam torbę do szpitala bo wszystkie mi wyszły gdzieś i nawet nie mam się w co spakować
miłego dnia
helenkq, Malenq lubią tę wiadomość
-
Bon giorno

Ja spokojnie sobie w robocie klepie, bez pospiechu (swiateczne postanowienie).
W swieta waga podniosla mi sie z przejedzenia o 2kg, ale juz wrocilam do normy (normy ciazowej, bo co tydzien wazenie o ok pol kg wiecej trudno uznac za norme)
-
Witam się z pracy: niewyspana i z siniakami na du... po wieczornym upadku ze schodów

Moja waga pokazała dziś +1kg w stosunku do stanu sprzed świąt, także poużywałyśmy se z Lilką ostro. Idę dziś trochę spalić na basen po pracy
Póki co mam zapał do pracy, ale już powoli mi mija jak sobie pomyslę o produkcji papierów, jaka mnie zaraz czeka.
Cati super fotka malucha koło suwaczka
Brzucho też fajne, bo jesteś szczuplutka i super wystaje
U mnie dalej macica zakopana w tłuszczu i prawie nie widać 
Lara, Smoku: nagadajcie tym waszym dzieciakom ode mnie, że maja być grzeczne bo jak teraz się nie uspokoją to cały kolejny rok będą szaleć
-
Helenq, jednak ten ból podbrzusza to chyba mala w cos mnie tłukła

dzis juz wszystko ok, brzuch nigdy mi nie twardniał, mała fika
wczoraj pokłuciłam sie z mama, tak ze pół nocy nie spałam a dzis rano juz mielismy wyjezdzac, emocje mi jeszcze nie opadły, wiec głowa boli, i spiete plecy ;( -
Mój brzuchol - taki sam miałam z Zuza ale koncem 4 miesiąca a nie początkiem

I Zuzanna z kotem "dachowcem" mojej teściowej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f19522f6253f.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/20161a600961.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/747cdb5389b4.jpg
Malenq, Nieukowa, cati, justta, Nenaaa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane!
Jak tam po świetach?
Ja boję się na wagę wejść
a tak na serio to boję się jutra... o 7 rano mam być w szpitalu na zabieg załozenia szwu okrężnego,
wyniki dobre wyszły (wszystkie te wymazy na które czekałam) jakaś infekcja była na cytologi ale już zniknęła sama.
Dzieciaki dziś zawozimy do dziadków i rano do szpitala. Trzymajcie kciuki za nas.
Aha, na ostatnim usg, tym, genetycznym wszystko wyszło ok, i najprawdopodobniej to chłopiec, ale cicho sza!
bo jeszcze nikomu nie mówiliśmy 
Biedroneczka83, Malenq lubią tę wiadomość
-
Fajne macie te brzuszki
ja się nie ważę co będę się stresować, ważę się tylko u gina. A dziś w nocy budził mnie ból bioder wiec musiałam się przewracac, może za dużo chodzenia i klucie w boku ale chyba mniejsze wiec dziś leniuchuje 
Nieukowa miłego relaksu na basenie
Konwi jak sytuacja u Ciebie??? -
Freja jasne ze bedziemy kciuki zaciskać wszystko bedzie ok

nio i cicho gratuluje
ja ide 7 stycznia zrobić USG w sprawie tego krwiaka wiec podpytam gina czy coś widać bo to bedzie już prawie 15 tydzien heheh matko poczytałam stare notatki i w 16tyg to juz ruchy Zuzi czułam zobaczyy jak teraz bedzie 
Smoczku pokaż swój brzusio
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH