Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czy ja wiem zgredka czy chudzinkazgredka wrote:Freja: gratulacje..
Smoku: a Ty szczupla bylas/jestes? Bo stwierdzam, ze chudzinki chyba gorzej ciaze znosza, cale to rozciaganie i rosniecie.
przed ciążą ważyłam jakieś 65 kg przy 170cm wzrostu ... taka budowa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak dawno mnie nie było, młody ma ferie od przedszkola i ciężko się do kompa dopchac

Biedra trzymam kciuki w sprawie krwiaczka, będzie dobrze
Co do płci, to poprzednio tez na tym usg w 12 tyg powiedziała mi ginka że to to dziewczynka i 4 tyg później na własne oczy mogłam niestety sprawdzić ;/
ale koniec końców wierzę w diagnozy ginki w tej kwestii - zresztą widać było na usg dość dokładnie "antenkę" tzw. smugę komórek półciowych czy jakoś tak
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Freja no tak, teraz wszystko jasne jak młodzik ma ferie, bałwana niech ulepi, albo na sanki idzie a nie tylko komputer, ale wiem wiem to niełatwe z "dzisiejszymi" dziećmi

A właśnie biedronka trzymam kciuki, żeby krwiaka już nie było
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Póki jasno to na sanki a potem to bajki ogląda - nadrabia zaległości bo telewizora nie mammy ;)kilka lat temu wyrzuciliśmy po prostuSmoczyca1 wrote:Freja no tak, teraz wszystko jasne jak młodzik ma ferie, bałwana niech ulepi, albo na sanki idzie a nie tylko komputer, ale wiem wiem to niełatwe z "dzisiejszymi" dziećmi

A właśnie biedronka trzymam kciuki, żeby krwiaka już nie było
-
Dzień dobry.
Helenq współczuję choróbska.
justta no tak, tak, najwyższa pora pakować torbę.
zgredka niby mówią że 0,5kg na tydzień to właśnie norma.
Lara o co poszło z mamuśką?
Biedronka jak się czujesz?
Freja trzymam kciuki za wizytę. A czemu zakładają Ci ten szew? Zapobiegawczo?
Smoku ładny brzusio, co tam masz wydziergane?
-
Hej Kroko

Jak to się mój każda ciąża jest inna, nie wypominając Twoich nieszczęsnych mdłości
jedną boli spojenie, inną biodra, a jeszcze inna lata jak szalona Zgredka i Nieukowa
taka natura 
A mam na boku ptaszka
Kruczka dokładniej
Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

) Hehehehe.