Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jupiiii

Dziewczyny ale super, przebadałam właśnie 3 próbki podesłane przez dziewczyny z belly (w tym jedna moja) na płeć: wygląda na to że wyniki są miarodajne
To która następna użyczy mi materiału?
Smoczyca1, Malenq, LaRa, zgredka, cati lubią tę wiadomość
-
kurde chętnie bym ci podesłała :0 tylko jak????Nieukowa wrote:Jupiiii

Dziewczyny ale super, przebadałam właśnie 3 próbki podesłane przez dziewczyny z belly (w tym jedna moja) na płeć: wygląda na to że wyniki są miarodajne
To która następna użyczy mi materiału?
-
Bez TV można - ja sobie już nie wyobrażam że by mi takie pudło cały dzień wrzeszczało w domu prócz tych co wrzeszczą na codzień

Kroko - tak szew profilaktycznie, tuż po poronieniu powiedziała ginka że następna ciąża ze szwem, na wszelki wypadek, u mnie to poszło wtedy błyskawicznie na 24h przed szyjka była długa i zamknięta na amen (o ile taka może być u wieloródki
) a potem kilka skórczy ze dwa z bólami partymi i już
także nie ma na co czekać u mnie przynajmniej
więc szew pomimo że się teraz nic nie dzieje
jedziemy zawieźć dzieciaki do dziadków więc pewnie sie juz nie odezwę dopiero jak wrócę ze szpitala
pozdrawiam Was cieplutko -
ja mam małego niebieskiego motyla (odpał z I roku studiów) i nie jest to szczyt kunsztu, więc pokazywać nie będę
na obiad zjadłam bigos od mamy, a zaraz potem kawę i sernik i mi się odbija... rybą, jakbym ja jadła (bleee) -
etam pokazuj i tyle i brzuchola przy okazjizgredka wrote:ja mam małego niebieskiego motyla (odpał z I roku studiów) i nie jest to szczyt kunsztu, więc pokazywać nie będę
na obiad zjadłam bigos od mamy, a zaraz potem kawę i sernik i mi się odbija... rybą, jakbym ja jadła (bleee)
No bigos, kawa i sernik mieszanka bombowa
ale na zdrowie
-
o mamuniu, z nudów zaczełam szukac wózków i opinii na ich temat, i zakochałam sie w kolejnym
co o nim myslicie?
mamy w K-cach sklep w ktorym sa wszystkie marki tych wozkow ktore mnie interesuja, zaraz po nowym roku jedziemy je podejrzec, podpytac
http://www.bajkowachatka.pl/WOZEK-GLEBOKO-SPACEROWY-MONDO-BLACK-LINE-PINK-firmy-EXPANDER/6996/ -
Hej hej

Freja, trzymam kciuki za zabieg (bo zalozenie szwu chyba pod zabieg sie kwalifikuje). dobrze, ze ci zaloza. na pewno bedziesz spokojniejsza...
Piekne brzuchy. Smoczyca - my na tym samym etapie ciazy a moj ze 2-3 razy wiekszy jest
Nieukowa, bym ci chetnie krew podeslala, ale juz w Norge jestem i sie raczej nie ruszam do porodu.
Prez pare tyg. mdlosci byly mniejsze, tzn. byly ale tak male (w porownaniu do tego jakie wczesnije mialam), ze jakby ich nie bylo....a od tygodnia znow masakra
do tego co wieczor/popoludnie siedze w toalecie
leki przeciw wymiotne moge brac tylko do jutro czy do srody, bo potem zaczynam 3 trymestr i nie wolno
chyba znow na zwolnieniu wyladuje. do tego zero energii - ZERO o humor jakis depresyjny....ehhh gdzie ta wiosna, no!!!
co do wozka, tyo my kupilismy w PL. rodzice teraz przywiezli i okazalo sie, ze uszkodzony w trakcie transportu. pekl adapter do gondoli przy stelazu. rodzice musza zabrac gp do PL do mama i ja, a ci wysla do niemiec do producenta. pewnei bedziemy musili zaplacic za naprawe z wlasnej kieszeni, grrr zaluje ze nie zamowilam tego wozka bezposrednio od producenta z Niemiec
-
hej kochane.. witam się i żegnam.. wróciliśmy od teściów.. mocz czerwony się zastopował, więc mam nadzieję, że to nic ważnego/ złego/ niebezpiecznego..pisałam tylko do lekarza to mówił aby obserwoać.. usg mam 5 stycznia..
też mam tatuaż..na wysokości kości miednicy, po 1 ciąży nieco się rozciągnął, po tej wybieram się na poprawkę, no i muszę od nowa pępek przebić, bo mi dziura zarosła ;/ -
Hej Beszka nie zazdroszczę sytuacji z wózkiem...jak pech to pech
i tych mdlości wrrr a Ty chyba masz już dzieci czy mi się wydawało?
Konwi pochwal się tatuażem
i dobrze, że niedługo usg masz to się uspokoisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 21:12
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH