Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś ogarnęłam łazienkę.. przywieźliśmy też trochę rzeczy..wózek, wanienkę, stelaż, leżaczki.. trzeba to teraz upchnąć w domu na dworze, bo w domu nie ma szans.. masakra ile tego jest.. ja sie całkiem nieźle trzymam.. obudziłam się dziś z myślą: "może uda się przesunąc wizytę usg na dziś lub 2gi styczeń".. ale niestety..nie udało się ;/

Tymek jakos się trzyma :) dzięki Bogu

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na kiedy masz? 5 czy mi się wydaje? ehhh jak się nie udało to oszczędzaj się a nie porządki w łazience robisz...odpuść :)
    dobrze, że Tymek ok :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no na 5-tego, ale jakoś nie mogę się doczekać.. mały bardzo boleśnie mi się wierci, a w szyjce czuję wciąż jakby mi ktoś igły wbijał..
    o dziwo pozycja na czworakach :P sprawia mi łatwość i lekkość :P

aa i cieszę sie, bo nie przytyłam nic od ostatniej wizyty..znaczy przytyłam ale tyko 0,6kg to już coś, bo jednak w święta jadłam jak popadło..:)

edit: pochwaliłam się mężowi, a on na mnie nakrzyczał, że nie wie z czego się cieszę..ble ble ble.. wkurza mnie od rana, oddam go do stuudni Anuśki, może zmądrzeje do sylwestra

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 11:27

Krokodylica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joł,
    u mnie też zimnica, temp. na plusie ale przy morzu i wilgotności powietrza odczuwa się sporo niższą temperaturę.
    Ja się jeszcze babram remontowo bo robimy głównie w łikendy i jakieś wolne dni...Jestem do tyłu ze wszystkim. Po Nowym Roku daje wszystkie ciuszki i tym podobne teściówce, niech pierze, prasuje i składa pięknie. Chociaż tyle mi odpadnie :)
    Co jeszcze,... wizyta u gina 7 stycznia, tu mnie strzyka, tam mnie kłuje, kondycja już zerowa, oddychanie ciężkie...samopoczucie psychiczne i fizyczne bardzo średnie. Boję się jakiegoś przedwczesnego porodu, takie schizy na dzisiaj, też tak macie? Obawiam się też nagłych komplikacji, zatruć ciążowych i tym podobnych...Synu, wychodzisz nie wcześniej niż 1 lutego!
    Tom się wyżaliła :)
    Buziaki :*

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to kłucie jest nieciekawe, ale 5 już niedaleko :) heheh pozycja na czworakach mówisz? uważaj żeby mąż w tym kierunku nie zmądrzał :D
    No i życzę w taki razie spokojnego tygodnia w oczekiwaniu na wizytę :)

AAAAAAAAAAAAAAA UWAGA i ogłaszam że u CzaryMary i jej synka wszystko dobrze, rosną zdrowo :)
    Dopadłam ją na kwietniówkach i opieprzyłam ;)

Krokodylica, nick nieaktualny, konwalianka lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena dobre z tą teściową, szkoda że u mnie nie przejdzie :/ i oszczędzaj się trochę kobietoooo!

A i czarymary Was serdecznie pozdrawiam i obiecała jeszcze tu wrócić ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oszczędzać Smoku, to się nawet oszczędzam bo sił brak na jakieś wielkie wybryki ;)
    Co do teściowej, niech robi coś kobita, siedzi w domku, ma czas, niech pomaga. Dobra jest ogólnie, zaproponowała jakąkolwiek pomoc więc wymyśliłam tą z ubraniami :) Ona się troszkę mnie boi...to znaczy boi się żebyśmy nie pomyśleli, że chce się wtrącać, szarogęsić...jak to mówi, czeka tylko na rozkazy, hehe :)
    CzaryMary, pozdrawiamy :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh a mnie R całujac w brzuszek własnie uswiadomił ze pojawiły sie....U W A G A!!!! rozstepy ;( załamałam sie :( pod pępkiem ;(
    smaruje kremami, zelami, masciami i jednak sie cholerstwo ujawniło ;(

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, na pewno to rozstępy? Cholewcia...nie uchronimy się przed nimi żadnymi kremami, jeśli mają być to się bankowo pojawią, mimo różnych zabiegów. Taki lajf...

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Oszczędzać Smoku, to się nawet oszczędzam bo sił brak na jakieś wielkie wybryki ;)
    Co do teściowej, niech robi coś kobita, siedzi w domku, ma czas, niech pomaga. Dobra jest ogólnie, zaproponowała jakąkolwiek pomoc więc wymyśliłam tą z ubraniami :) Ona się troszkę mnie boi...to znaczy boi się żebyśmy nie pomyśleli, że chce się wtrącać, szarogęsić...jak to mówi, czeka tylko na rozkazy, hehe :)
    CzaryMary, pozdrawiamy :)
    Ale Ci zazdroszczę tej "mamuśki", pfffff tej mojej to nawet nie ma co pytać o pomoc bo powie, że zmęczona jest i czasu nie ma :/ a szkoda gadać

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do rozstępów odpukać jeszcze nie mam tfu tfu ale fakt, jak mają być to będą i nic nie pomoże :/ ehhh dokładnie Nenuś taki lajf i trzeba się pogodzić :/

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Witam się w III trymestrze. :D

Taaaadaaaaam! :D

Nenaaa, LaRa, nick nieaktualny, Nieukowa lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję Smoku...choć i ja niechętnie proszę o jakąś pomoc...raczej się nie zdarza. Teraz to jednak wyjątkowa sytuacja, czas nagli, poza tym to Jej wnuk do jasnej ciasnej...dla Niego to ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Dzień dobry.

Witam się w III trymestrze. :D

Taaaadaaaaam! :D
    Gratki, stara stażem ciężarówo :D

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku witam również w III trymestrze.

Nena Ty to masz z tą teściową fajnie. ;)

Nenaaa lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Smoku witam również w III trymestrze.

Nena Ty to masz z tą teściową fajnie. ;)
    Dżenx spiochu i również gratuluję :D idziemy łeb w łeb :D

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, gratuluje :)))

Nenuś, niestety to sa rozstepy, takie jasne paseczki sie wytworzyły ;(

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku i dla Ciebie gratki, sorki za roztargnienie, 3 trymestr to brzmi dumnie ;)
    Lara...to życzę aby żadna więcej krecha nie "ozdobiła" Twego ciała. Te bedą pierwsze i ostatnie ;)

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzin dybry :)

My wczoraj, uwaga... ubralismy choinke ;D . Pierwsza nasza wspolna :).

FREJA - fajnie ze wszystko dobrze.

MALENQ- jak to nie macie wozka??? To dopeiro na wiosne wyjdziesz z Kosia z domu?

Mi sie bardzo podobaja kolorowe tazuaze na plecach, na przyklad smok. Ale uwazam je za bezsensowne no bo przeciez gonei bede widziec.
    Mialam kiedys kolczyka na jezyku ale musialam wyjac kiedys i mi potem dziura zarosla.

Dzis rozpoczelam 24 tc :)
    Moze na mnie nakrzyczycie ale ja sie sobei nie podobam. Moje cialo mnie przeraza, nie wyobrazam sobei miec jeszcze wiekszego brzucha. Nie mam obsesji na punkcie chudosci i diet ale cialo kobiet w ciazy nigdy mi sie nie podobalo i zawsze sobie myslalam, ze jak bede w ciazy to sie zamkne w domu ;P. Do pewnego czasu nawet te zmiany mnie ciekawily ale odkad powoli moj brzuch staje sie naprawde spory i zaczyna wystawac mi pepek to czuje sie bardzo nieatrakcyjnie i dziwnie :/

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki gratki III trymestru ale to leci ;-)

Nenuś skarb nie teściowa i jeszcze się przejmuje żeby się nie wtrącać, toż to skarb ;-), a co do obaw to ja się staram nie myśleć, jak na razie mi wychodzi, jak zacznę myśleć o porodzie i ogólnie co może się stać to będzie tragedia, lepiej nie myśleć ;-)

Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
‹‹ 319 320 321 322 323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ