Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKotka ano nie mamy, jak juz pisałam, zima u mnie to temp dochodząca czasem do -35C, ale przeważnie poniżej -10C wiec o wychodzeniu z domu nie ma mowy, do lekarza nosidełko, po sklepach chodzić nie lubię, a do werandowania wózek nie potrzebny....jeżeli wczesniej zrobi się temp znośna to nie widzę problemu, dach i ciach i wózek się kupi....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 12:41
helenkq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Kotka ano nie mamy, jak juz pisałam, zima u mnie to temp dochodząca czasem do -35C, ale przeważnie poniżej -10C wiec o wychodzeniu z domu nie ma mowy, do lekarza nosidełko, po sklepach chodzić nie lubię, a do werandowania wózek nie potrzebny....jeżeli wczesniej zrobi się temp znośna to nie widzę problemu, dach i ciach i wózek się kupi....
-35°C to gdzuei ty mieszkasz? W suwalkach???
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też jeszcze nie mam wózka i jakoś najmniej mi to spędza sen z powiek. Ostatni na mojej liście rzeczy "na teraz" jest

Cudowności Justka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 13:01
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyś śliczności:-)
W przypływie energii ugotowałam zupę, to na tyle dzisiaj....Zgredko słyszysz to moja aktywność hehehehe ale juz moja SIS straszy mnie zumbą lub jakąś inną cholerą.......
Mała dzisiaj tak się wypina, że boję się że jej krzywdę zrobię jak dotknę, kościste pupsko ma hehehe
Kotka a co do podobania się sobie, to ja też nie przepadam za odbiciem w lustrze, a dodatkowe kg utrudniają to "patrzenie"....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 13:23
-
wow, Justa, fajne rzeczy

własnie doczytałam u Ciebie na suwaku ze do porodu zostało Ci 22 dni! OMG!!!
Najpierw Malenq, potem Ty
jak ten czas zapiernicza 
(u mnie 115 dni do porodu)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 13:20
Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
malenq
hehe ja uzywam wozka w domku kochana.. nie wiem jak duzy masz dom ale z kuchni do salonu czy z salonu do innych ponieszczen... zawsze moge miec malenstwo na oku i jakos tak mi wygodniej
justa fajne
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry

doczytałam i jestem matko juz witamy III trymestry ale ten czas leci
ja narzie o zakupach nie mysle jak sie okaże ze syn to bede cudenka po Zuzi wyprzedawać ehehe
teraz szukam inspiracji jak pokój przemalować i przemeblować u Zuzi i czy kupić jakieś małe komódki dwie czy zostawić tą co mam i podzielić dzieciaki hehehe nią -
nick nieaktualnyhejka skarby...
ja po wizycie, szyjka dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuga i zamknięta (tylko oby to gmeranie nie doprowadziło do za szybkiego odejścia wód)...
przepływy ok.,
waga potwierdzona 3500g
nóżki nadgoniły, a nawet przegoniły wiek ciąży....
uspokoiłam się trochę....zostałam zaproszona znowu na KTG 02.01.
brzuch twardnieje, spojenie boli i tak ma być hehehehe
LaRa, Nenaaa, beszka, justta, konwalianka, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Pepco