Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry

Malenqu ciesze sie, ze wszystko u Was dobrze
Nie wime czy i kiedy bede miala pozniej czas wejsc an forum, wiec juz teraz zycze Wam i Waszym rodzinom szczesliwego Nowego Roku. oby nie byl gorszy od poprzedniego
spokojnych tyg.ciazy, ekpresowego porodu, spokojnych dzieciaczkow i duuuuuzo duuuuzo zdrowka dla Wszystkich 
Nenaaa, Malenq, konwalianka, Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry brzuchatki
Wstępnie nadgoniłam, śliczne brzusie widziałam, tatuaże również.
Malenq trzymam mocno kciuki
ciesze się dobrymi wieściami.
Ja faktycznie czuję sie źle, ale całą ciążę nie miałam na co narzekać więc przyjmuję wszystko na klatę. Tylko te opuchlizny spowodowały u mnie popękanie naczynek (chyba to sa pęknięte naczynka), siatka bordowych cieniutkich żyłek i wylewów, szczególnie na kostkach. Ważę już 54,4
przegoniłam moją mamę hehe. ze mną do porodu miała 54 kg a mnie zostały jeszcze 2 mce!!
z moją siostrą miała 52 więc rządzę 
Ciężko mi sie poruszać i jestem ogromnie zmęczona. Inaczej niż w pierwszym trym.
I wiecie co? Moja Kindziulka to faktycznie charakterek ma. Nie wiem po kim. Na pewno nie po mamusi
Całą ciążę była ułożona w pozycji główkowej i wczoraj w nocy odwróciła się by leżeć w poprzek. Zrobiła to zgrabnie i szybciutko ale ja się pytam po co???
Mam nadzieję, ze w odpowiednim czasie wróci na swoje miejsce... może jej ciasno było, moze zlitowała się nad mamusią i w bólu jej ulżyć jeszcze teraz chciała kochana córeczka
w każdym razie, teraz boli o wiele mniej. Tylko żeby nie zapomniała wrócić na miejsce kruszykna
LaRa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Helol

Moj pojechal na narty.
Jejku jak to dziwnie siedziec w domu jak inni pracuja i pisza ze rao wstaja i musza jakims tramwajem jechac
.
Wczoraj upieklam pyszne babeczki- Pastel de Nata - specjal z Lizbony

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 11:07
Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
w ostatnich 2 dniach nawet nie tyknęłam komputera... Koleżanki sobie przypomniały o mnie i zalała mnie fala odwiedzin. Po ich wyjściu nie byłam w stanie zrobić nic poza pójściem spaćLaRa wrote:Yas, gdzie sie podziewałas??
Ty i Tamka??? hellołłłłł
-
Dzień dobry.
Yasmin mam nadzieję, że dziecina Ci się jeszcze obróci przed porodem.
Mówisz że kiepsko się czujesz? To odpoczywaj jak najwięcej.
Ja jeszcze wczoraj oczywiście miałam tęczę.
Ja też mam teraz falę spotkań rodzinnych i koleżeńskich, w ciągu roku to nikt o mnie nie pamięta, a teraz jak mam leżeć to wszyscy sobie o mnie przypominają.
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Ty z tą tęczą to jesteś chyba jedyna w swoim rodzaju. Jeszcze nigdy nie słyszałam żeby ktoś tak długo sie męczyłKrokodylica wrote:Dzień dobry.
Yasmin mam nadzieję, że dziecina Ci się jeszcze obróci przed porodem.
Mówisz że kiepsko się czujesz? To odpoczywaj jak najwięcej.
Ja jeszcze wczoraj oczywiście miałam tęczę.
Ja też mam teraz falę spotkań rodzinnych i koleżeńskich, w ciągu roku to nikt o mnie nie pamięta, a teraz jak mam leżeć to wszyscy sobie o mnie przypominają.
Dbaj mocniej o ząbki i pij dużo kefiru
Tak to już jest że świąteczny okres budzi wśród ludzi miłosierdzie hihihi, stąd chyba te nasze odwiedziny
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
hihihi szkoda, ze nie nagrałam tego jak się obracała
najpierw wypięła pupę do góry, podniosła głowę i pełzła w bok
słodziutkie to było. I nie bolało, tylko skóra się mocno naciągała. To pierwsze wypięcie (naprawdę duże) było jakby skurcz brzucha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 13:08
Krokodylica, LaRa lubią tę wiadomość
-
Witam i ja kochane pichce od rana pyszności na sylwestrowy wieczór
zaraz za sushi sie biore 
ale
Chciałam Wam życzyc cudownego 2015 roku szybkich bezproblemowych porodów usmiechu radości i spełnienia marzeń
TO NASZ ROK !!!!!!!!
Krokodylica, LaRa, Lili83, Nenaaa, Malenq, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Biedronko, ze tak spytam.... masz zamiar jesc Sushi?
bo czytałam ze ciezarne nie moga jesc surowych zwłaszcza ryb i surowych wedlin, np. szynka parmeńska
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd1331ec44a2.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6920cbea8652.jpg
zapraszam na sushi dla ciężarnych bez surowizny
Nenaaa, PsotkaKotka, Malenq, Nieukowa, Smoczyca1, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
to sushi z surimi, papryką, ryżem i cześć z sosem czosnkowymLaRa wrote:Biedronko, ze tak spytam.... masz zamiar jesc Sushi?
bo czytałam ze ciezarne nie moga jesc surowych zwłaszcza ryb i surowych wedlin, np. szynka parmeńska
Malenq lubi tę wiadomość
-
ok, ok, tak tylko pytam, wyglada bardzo apetycznie, ja natomiast zostane dzis przy bigosie

a i jeszcze czeka mnie krojenie sałatki jarzynowej, bo po swiatecznej juz sladu nie ma ;( -
Hejka w ostatnim dniu Starego Roku !!!
My już po zakupach, ludzi na mieście od zatrzęsienia, teraz siedzę w końcu z kawką i jem
Życzę wszystkim cudownego Nowego Roku i Słoneczka na każdy dzień pociechy z dzieci no i z facetów
PS
Jesteś w 36 tygodniu ciąży
(35 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 9
Trymestr: 3Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 13:55
helenkq, LaRa, Lili83, Yasmin, Nenaaa, Malenq, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
To teraz ja!
Chcialam Wam wszystkim zyczyc wymarzonego Sylwestra dzisiaj a w Nowym ROku duzo zdrowia dla Was, waszych maluszkow i rodzin, zeby ciaze przebiegaly bezproblemowo a porody szybko i bezbolesnie. A kto marzy o rodzenstwie dla maluszka niech mu sie jak najszybciej jeszcze w 2015 roku uda
.
BIEDRONKO - ja uwielbiam sushi ale kurcze robic to mi sie nie chce
.
CzaryMary, Malenq, Nenaaa, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane 18stki W nadchodzącym Nowym Roku chciałabym Wam zyczyc samych dobrych chwil, łatwych porodów, przespanych nocy i wszystkiego czego sobie tylko zazyczycie. Buziaki dla Was i Waszych brzuszkowych maleństw
ciocia Mary
Malenq, Nieukowa, Nenaaa, LaRa, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Wrocilam z roboty, a tu widze zyczeniowo:
To i ja:
zdrowia przede wszystkim, radosci, milosci, gladkich porodow i pociechy z dzieciakow, pomocy ze strony mezow i spelnienia marzen w Nowym 2015 Roku
Nenaaa, LaRa, Malenq, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH