Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się wieczorową porą

Dopiero wróciliśmy, ale zakupy udane
Wydaliśmy ponad 1000zł, ale babcia się dołożyła
Kupione łóżeczko, ochraniacze, kołderka, materacyk, prześcieradełka, pościele, okrycie kąpielowe i mnóstwo ciuszków ... no co promocja była w smykolandzie
A i sukienkę dla siebie na ostatnie miesiące 
Więc padnięta jestem na maxa, ale wszystko załatwione
Kochane moje dziewczynki życzę Wam "spokojnego" sylwestra w miłym gronie oraz samych pomyślności, radosnych dni i mnóstwo zdrówka dla całych Waszych rodzin w Nowym Roku
zgredka, LaRa, Malenq, Lili83, Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Wpadlam.zlozyc Wam zyczenia...
W nadchodzacym Nowym Roku chce Wam zyczyc duzo zdrowka, spokojnych ciaz, bezbolesnych I szybkich porodow oraz zdrowych dzieciaczkow aaa I jeszcze zero baby blues' a po porodzie... niech ten Nowy Rok bedzie dla Was pieknym przezyciem macierzynskim.... cieszcie sie z tego daru...
P.S przepraszam, ze nie pisze ale nadal samopoczucie bardzo zle... tylko leze I juz prawie nic nie jem... wroce do Was jak tylko lepiej sie poczuje.... buziaki brzuchatki...
Nenaaa, Malenq, LaRa, zgredka, Smoczyca1, Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwego!!!!
Malenq myslalam o Tobie i Kosi, czy malutka nie przestraszyła sie strzałów, i nie postanowiła zobaczyc na wlasne oczka co sie dzieje na zewnatrz
spadam spac,upita.... po jednej lampce Piccolo
Nenaaa, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Pierwsza!
Szczęścia w Nowym Roku
Ja zasnęłam jakoś o 23.50, także ten...przespałam całą tą imprezę ze zmianą dat
Aaaaa dupa tam, olewam to
Miłego dnia Dziewuszki. Dziś garkuchnia serwuje flaczorki
Malenq, Smoczyca1, Krokodylica, justta, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ho ho witam się I ja w Nowym Roku

Ja poszłam spać po 1 musiałam z psami te wystrzaly przeczekać, jak zawsze takie odważne to wczoraj pod stołem siedziały
Miłego i spokojnego dzionka kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 09:29
-
Heja, ja też poszłam spać ok. 1.30, ostatecznie poszliśmy do sąsiadów, ale tak bez spiny.. Nikt nic nie szykował, same śmierci (czyt. Chipsy, paluszki, itd.) było bardzo sympatycznie
mąż dziś dochodzi do siebie, ja wstałam wcześniej niż moje chłopaki.
Miłego dnia -
Dzień dobry.

Życzę Wam aby ten rok był wspaniały. Porodów bezproblemowych i grzecznych, niepłaczących dzieci.
Biedroneczka apetycznie wygląda to Twoje sushi.
jussta gratki za 9 miesiąc.
CzaryMary nawet się odnalazła w Sylwestra.
Smoku dawaj foty zakupów!!!
Pati bidulo.
My byliśmy na Sylwka u teściów i tam było parę osób. Mój małż był w 4 sklepach żeby kupić mi Piccolo i nigdzie nie było.
Sztuczne ognie piękne!
Wróciliśmy gdzieś koło 2, już nie miałam siły siedzieć.
Malenq też myślałam o Tobie, czy Kośka wytrzyma do stycznia czy wpadnie na Sylwestra.
Malenq lubi tę wiadomość
-
dzień dobry!!

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Ja tez poszłam spać około 1:30 i raczyłam sie truskawkowym "szampanem" Party Pop
wieczór był w domku przed Tv z szydełkiem w ręku
sukienusia już na COŚ wygląda. Mieliśmy pod opieką psiaka mojej cioci. Jeszcze nigdy nie wiedziałam aż tak bardzo przerażonego psa. Ale jakoś poszło. Miłego dnia 
Kroko, jak tak Twoje robótki ręczne?
zgredka, Smoczyca1 lubią tę wiadomość
-
No Yasmin, to tak jak u mnie z tym szampanem, jeszcze jeden kieliszek został
do nas przed 24-tą wpadli sąsiedzi i posiedzieli z godzinę, a pies to w ogóle się nie bał tylko oglądał ze mną ognie z zainteresowaniem
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]