SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Freja Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cięzko mi się jedną ręką pisze na leżąco zmykam i odpoczywam dalej
    pozdrawiam Was cieplutko na ten 2015 rok ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Freja, lez i wypoczywaj :)
    ja dzis caly dzien w łózku - ohhhh jak mi dobrze :) teraz moja mama chciała wyprobowac moja poduszke ciazowa i wlasnie w niej zaległa, mowi ze bardzo jej dobrze :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Freja dobrze że wszystko ok :)
    Malenqu a ty kiedy się wykluwasz? Skurcze się nie nasiliły?

Ja dziś ranny ptaszek bo siedzę w robocie...
    Mam ochotę załatwić sobie jakąś poduszkę i zasnąć na biurku, no ale dzielnie wytrzymam, w końcu jutro weekend :P

Pozdro noworoczne!

Happy-new-year-2015hd-wallpapers-435x294.jpg

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie dziś się nie pracuje, ale ja chyba pójdę do roboty porobić zaległości, które to się narobiły w związku z postanowieniem powolnego pracowania.. dziś też będę je nadrabiać powoli (za dużo błędów potem mi wychodzi jak tak zapieprzam, a nikt tego ode mnie nie wymaga)

teraz siedzę w małym pokoju w łóżku, słuchając radia "złote przeboje", pies wylizuje miskę po kaszy, obok wysokie obcasy extra i książka

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry...

Nieukowa: wszystko się wyciszyło psychika robi swoje...teraz jak już jest 2015 i stałam się spokojna, to cisza i spokój w brzuszku zapanował:-)
    Po 10tej na KTG jadę...

Miłego dnia:-)
    Ps. Ja też mega śpiąca jestem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 09:22

Smoczyca1, Nieukowa, Yasmin lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)
    Ja dopiero wstałam, wiem.wiem juz 10 ale jakoś tak wyszlo ;)
    Malenq kciukam za Ktg, widzisz jaka Kosia grzeczna :) super!
    Zgredka.zrob se wolne dziś a co :)
    Hej Nieukowa. Pracusiu jeden :)

Malenq lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku: nie mam dziś nastroju na siedzenie w domu, praca to taka wymówka, żeby wyjść z domu i nie patrzeć na tych, co w nim są ;), potem pojadę do świata dziecka obejrzeć wózek co mnie nęci, a potem może przejdę się na Rynek, jak za czasów studenckich mmmm
    ;-)

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano zgredka chyba że tak, to rozumiem :)
    Tylko na Pepco uważaj :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 10:25

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• justta Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane

Malenqa kciuki za KTG daj znać co tam

Ja dzisiaj też mega śpiąca jestem, zasypiam na stojąco normalnie

miłego dnia dziewczynki

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku to dobrze że atmosfera w rodzinie rozluźniła się nieco.
    Co do budowy to zależy od tego, kto zwiedza. Niektórzy uważają po prostu gołe ściany za nieatrakcyjne i że to nic ciekawego do momentu, kiedy nie będzie już wystroju wnętrz :P
    Ja tak miałam z teściami - my się podniecaliśmy budową i wykończeniówką, a oni nic, skomentowali dopiero na samym końcu że "dobrze że już po wszystkim bo strasznie się długo z tym męczyliście". Jak ktoś nigdy nic nie budował/remontował, to mu się wydaje że hop-siup, albo jest wstrząśnięty że gołe mury wyglądają tak nieestetycznie...

A propos budowy, co z Tamką? Ktoś ją widział/słyszał?
    I gdzie się podział nasz Maniek?

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq to powodzenia z KTG, jak widać po Nowym Roku jakoś tak nikomu się nic nie chce, nawet maluchom w brzuchach :P Słyszałam że w Poznaniu rekordowo mało dzieci się urodziło 1go stycznia, wszystkie na porodówkach wylazły przed północą :P

Kroko podziwiam samozaparcie, ja kilka podejść miałam najpierw do szydełka a potem do drutów i rzuciłam w cholerę bo coś mi nie szło... lubię krzyżykami wyszywać i to chyba jedyny craft za jaki się biorę od czasu do czasu :)

Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

U mnie wichura. Wczoraj zimno a dzisiaj cieplo.

NIEUKOWA - a ty gdzie sie chcesz z maluchem wybrac w podroz?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka: w sensie podróż z brzuchem czy po rozwiązaniu?

W marcu chce jechać na objazdówkę Bośnia z Hercegowiną+Chorwacja,
    a po porodzie... nie wiem jeszcze gdzie mnie mąż będzie namawiał na wyjazd i kiedy. Na pewno nie wcześniej niż w przyszłym (2016) roku :P Możliwe że Rosja samochodem, są jeszcze opcje Turcja, Hiszpania+Portugalia albo Francja.

O Iranie też myśleliśmy, ale nie wiem czy wiesz, tam przy wjeździe autem trzeba zapłacić zwrotną kaucję tzw. Carnet de Passage ok 20tys zł (!) a przynajmniej tak było jeszcze jakiś czas temu - może coś się zmieniło. To nas odstraszyło przed wjazdem do Iranu z Armenii, bo nawet się zastnawialiśmy jak byliśmy w tamte wakacje na Kaukazie.
    Jeśli chodzi o kraje islamskie to podobno rodzina z małym dzieckiem jest najlepszą przepustką do kraju dla kobiety. Zupełnie inaczej patrzy brać męska na kobietę z maluchem niż na samotną, nawet mężatkę ;)

A jeszcze o Kaukazie; ty też byłaś autem w Gruzji o ile pamiętam? :P My byliśmy w zasadzie pół na pół Armenia+Gruzja i było mega :P Ja się bałam prowadzić na ichniejszych drogach, ale mąż miał giga frajdę :P Tez chcieliśmy okrążyć morze Czarne, ale akurat zaczął się kryzys krymski i nie mieliśmy już wyjścia ;( Nawet wjazd do Wladykaukazu odpadł, bo w Gruzji się w tym czasie tarcia zaczęły z Rosją...

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa u mnie to raczej chodzi o kompletny brak akceptacji tej budowy ze strony tesciowej, ale.co ja będę się przejmować my jesteśmy zachwyceni naszymi gołymi ścianami :D

Nieukowa lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Zrobiłam badanie bety..30.12 wynosiła 19,85 a dziś 115,9 :)

justta, LaRa, Nieukowa, Smoczyca1, Malenq, Lili83, Yasmin, Krokodylica, Nenaaa, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Psotka: w sensie podróż z brzuchem czy po rozwiązaniu?

W marcu chce jechać na objazdówkę Bośnia z Hercegowiną+Chorwacja,
    a po porodzie... nie wiem jeszcze gdzie mnie mąż będzie namawiał na wyjazd i kiedy. Na pewno nie wcześniej niż w przyszłym (2016) roku :P Możliwe że Rosja samochodem, są jeszcze opcje Turcja, Hiszpania+Portugalia albo Francja.

O Iranie też myśleliśmy, ale nie wiem czy wiesz, tam przy wjeździe autem trzeba zapłacić zwrotną kaucję tzw. Carnet de Passage ok 20tys zł (!) a przynajmniej tak było jeszcze jakiś czas temu - może coś się zmieniło. To nas odstraszyło przed wjazdem do Iranu z Armenii, bo nawet się zastnawialiśmy jak byliśmy w tamte wakacje na Kaukazie.
    Jeśli chodzi o kraje islamskie to podobno rodzina z małym dzieckiem jest najlepszą przepustką do kraju dla kobiety. Zupełnie inaczej patrzy brać męska na kobietę z maluchem niż na samotną, nawet mężatkę ;)

A jeszcze o Kaukazie; ty też byłaś autem w Gruzji o ile pamiętam? :P My byliśmy w zasadzie pół na pół Armenia+Gruzja i było mega :P Ja się bałam prowadzić na ichniejszych drogach, ale mąż miał giga frajdę :P Tez chcieliśmy okrążyć morze Czarne, ale akurat zaczął się kryzys krymski i nie mieliśmy już wyjścia ;( Nawet wjazd do Wladykaukazu odpadł, bo w Gruzji się w tym czasie tarcia zaczęły z Rosją...

No my tez wlasnie autem bylismy Gruzja plus troch Armenii :D. Chcielismy Azerbejdzan ale za dlugo musielibysmy czekac na wize a za ekspresowa za duzo chcieli. Ja nie prowadzilam szczerze mowiac auta ani w Gruzji ani w Armenii. Moj maz mial cykora bo nie mielismy ubezpieczenia (nie ma w ogole na Gruzje, mieliscie jakies?) wiec gdyby cos to bysmy sie nei wyplacili chyba albo wiezienie. A jak tam jezdza to sama wiesz ;P. Chociaz po pewnym czasie zaczelo mu to sprawiac tez jakas frajde, kiedy zaczelismy rozumiec "zasady" :P. Wjazd do Armenii skonczyl sie dla nas podwojnym zatrzymaniem przez policje plus mandatem (lapowka :/). Jakim autem byliscie? My bylismy Toyota Avensis combi, w nim tez spalismy praktycznie caly czas. Troche to auto sie wycierpialo na tych drogach ale dalo rade. Tylko do Mestii nie odwazylismy nim jechac, kazdy nam odradzal, ze baz 4x4 nie damy rady.
    My wtedy Iranu ze wzgledow czasowych nie rozwazalismy no i wiza jest potrzebna.

Nieukowa lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja przyszłam powiedziec że na 80% bedzie Franek :) waży 107gram i fika sobie całkiem żwawo

LaRa, Misi@, konwalianka, Nieukowa, Smoczyca1, Malenq, Lili83, Yasmin, Krokodylica, Pati Belgia lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• justta Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wielkie gratulacje super wiadomość na nowy rok ;-)

Biedroneczka gratuluję Franusia

Misi@ lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję..Biedroneczko super wieści ;D

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Hej dziewczyny. Zrobiłam badanie bety..30.12 wynosiła 19,85 a dziś 115,9 :)

co za piekny prezent na nowy rok :D
    Gratulacje!

Misi@ lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 325 326 327 328 329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ