Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-

no to tyle
pościel i ochraniacze są w groszki takie jak rożek, no prześcieradełka liliowe, a materace i wypełnienie pościeli to se foty darowałam 
A i łóżeczko jest u teściowej, przywieziemy może w lutym jak będziemy skręcać...sorry małż będzie skręcał
A jak któraś chce zobaczyć to łóżeczko RAdek VI z firmy Klupś z szufladą 
Krokodylu zazdroszczę zacięcia i podziwiam zarazem
Malenq, Krokodylica, justta, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane, u mnie spokojnie, Kośka chyba już nie chce wychodzić tak szybko, bo cofnęła się do góry, mam ją bezpośrednio pod piersiami....
jejku ja to nie mam zdolności do robótek ręcznych (a może cierpliwości nie mam:-/)
jak już pisałam u mnie okolica cicha i spokojna, dopiero z 13na14 będą strzelać (u mnie we wsi 90% ma w dowodach Białoruś)....więc Sylwester Juliański jak najbardziej...
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
macham w nowym roku

Zuza zasnęła o 22 i nawet obudzic sie na fajerwerki nie dała a piekne były i widok z naszego 10 piętra ach ach
Pop party tez było z Biedry hehehehe
ja zasnełam cos po 1 hehe pobudka o 9:30
na 13:30 idziemy do9 moich rodziców na obiadek
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej,
widze ze Tamka w moich okolicach własnie przebywa
na fejsie sie chwali a tu nie zaglada ;/ ładnie wyglada wiec sadze ze wszystko u niej ok 
Smoku, trzymam kciuki zeby tesciowa Cie z równowagi nie wyprowadziła
Wy sie na obiad szykujecie, a ja dopiero do snaidania zasiadam
ale tak to jest jak sie spi do 11:30
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Smoku super rzeczy, zwlaszcza ten szary kombinezonik. Ja chce wlasnie lozko z szuflafa ale myslalam nad bartkiem co mozna tapczanik robic, ale chyba stanie przy mniejszym.
Ja posprzatalam, choc niby teraz bede wg przepowiedni caly rok sprzatac..
Ja tam w "robotkach recznych" jest calkiem zreczna.
Smoczyca1, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Witajcie w 2015 roku!
Ja sie polozylam dopiero po 3:30
. Bylismy u znajomych i tak zeszlo. Nie byla to typowa impreza. Szampan byl ale zostalo 3/4 butelki....Gralismy w gre Sabotaz pol wieczoru a potem jeszcze gadalismy. Nie pamietam kiedy ostatni raz 1go stycznia szlam do domu trzezwa
, dziwne uczucie ;P
-
No i już po, nadzwyczaj spokojnie było...
zero zgryzliwych komentarzy ale pewnie dlatego ze moja mama była 
A na temat budowy nic kompletnie nic,malz ja oprowadzil i widziałam ze mu przykro ze nic nie powiedziała ale cóż zrobić.
Teraz idę poleżeć, miłego wieczorku
Malenq, LaRa, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie w nowym roku!
Ja wreszcie w domku po zabiegu, już myslałam ze mnie dziś nie puszcza do domu, zabieg był we wtorek, wszystko ok, szew się trzyma a ja póki co leżę
pozdrawiam was ciepło
Smoczyca1, Malenq, LaRa, beszka, Krokodylica, CzaryMary lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

ale na swoim terenie jestem więc myślę że dam radę 

[/url]