Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam

Ja czekam oczywiście na gości
więc troszkę zajęta...
Malenq
piękny moment 
helenkq piękny sen
mnie się dziś śnili Malenq i Chińczycy. Robiliśmy biznes.
Ty tez juz jedną nogą
Nie róbcie mi tego... nie chcę być pierwsza w kolejce 
jeszcze nadzieja w Juście i Nenie
Lara szerokiej drogi podróżniku
Kinia kopie ostatnio tak mocno, że kilka razy na godzinę podskakuję i czasem nawet zdarzy mi sie delikatnie krzyknąć (z zaskoczenia)
dziś tak było w kościele. Małż o mało nie pękł ze śmiechu.
Dopada mnie jakiś potworny ból/skurcz ale mięśni brzucha gdy chcę się przewrócić z lewego boku w nocy na prawy. Na moment potrzebuję podczas tego manewru odpocząć na plecach i DAWAJ!! Jakby mi ktoś elektrody do brzucha podpiął i na kręgosłup wrzątek wylał. Do tego stopnia, że już prawie opracowałam "przeskok" z lewej na prawą. Ale przygotowanie do tego przeskoku zajmuje mi nieco zbyt wiele czasu jak na razie.
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymrożone truskawki + mrożony banan + serek naturalny homogenizowany i mamy deserek a'la lody:)
było pyyyyyyyyyszne.............
Yas....ja już chętnie ustąpię z No 1 i niech Justta wskakuje....coby kolejki nie blokować
Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq ja na pącuzsie taż mam smaka od jakiegoś miesiąca...
Smoczku leż spokojnie i może faktycznie magnez pomoże nie zazdroszczę ;/
Bylam dziś u teściów..ech niesety teściowa pali w domu i uwaga w toalecie lub w kuchni...do kuchni dziś nie wchodzilam, ale do toalety musiałam...matko cała śmierdzę papierosami
Jutro wracam do pracy po urlopie
muszę zacząć normalnie funkcjonować po tych świetach tak się rozleniwiłam...ech było fajnie
Malenq lubi tę wiadomość
-
smokus nie martw sie najwyzej oszczedzaj wiecej do wizyty jesli szyjka ok to i te skurcze nie powinny cie martwic...podobno BH nie powoduja skracania ani rozwarcia
ja tam nie wiem bo ich nie miewam... albo nie czuje.... tzn brzuszek ciazy i czasem ciagnie do dolu, ostatnio czasem z krzyza cos zaskrzypi ale chyba dlatego ze juz ciezko...
raz tylko mialam ale to chyba byly bardziej przepowiadajace niz BH bo skurcze nieregularne co 20-10 min i niebyt bolesne raczej jakby mnie ktos scisnal za brzuch troche... przeszlo po kilku godzinach
a co do wczesniejszych ciaz to juz nie pamietam
młodsza konczy 5 lat a ja bardzo szybko zapomniałam jak to było....
hehe yasmin zanim przewracam sie to biore gleboki oddech i trzymam brzuch potem dopiero probuje ech... ta koncówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 19:38
-
nick nieaktualny
-
dojechaliśmy szczesliwie
cała droga "czarna" a tak sie obawialismy jechac po tym co sie działo u mojej mamy rano, i wgle dopuki nie wyjechalismy, pare kilometrow dalej juz bylo po sniegu ;/
i własnie w aucie dostałąm spadku formy, kilka razy poleciały mi łzy a teraz w domu sie poryczałam, pewnei zapytacie, "dlaczego?" kurcze, sama nie wiem.... z jednej strony nienawidze wyjazdów od mamy, ona zostaje wtedy sama ;/
a z drugiej strony martwie sie czy podołam z maleństwem, czy dam rade, czy bede wiedziałą co mam robic? ;/
pozatym dopadły mnie jakies nerwobóle, boli mnie dosłownie wszystko, kłuje w klatce piersiowej, az ciagnie do gardła, bola plecy, reka, wszystko do dooopy ;/
chyba musze sie wyryczec i moze mi przejdzie zły nastrój ;/
sorry ze Was tu zawaliłam moimi smutami, ale mam nadzieje ze wylanie tego z siebie mi pomoze ;/ -
nick nieaktualny
-
Te moje tez nie są bolesne tylko właśnie taki mega ciężki się wtedy brzuch robi ze ciężko mi się wyprostować...a po tej kolacji to już w ogóle ledwo dałam rade się wykąpać. Jutro pojadę na badania te co miałam zrobić, a w środę zadzwonię do ginki i spróbuje przyspieszyć wizytę tak dla świętego spokoju
teraz leżę to najlepsza pozycja
-
Ehhh Zgredka, rożne myśli mi po głowie chodzą, o braku instynktu tez
mam nadzieje ze jak juz ja zobaczę to będę spokojna, bo jak na razie jestem jakaś rozbita 
A co do bolu kręgosłupa w odcinku piersiowym.... Mam je od początku, tzn od momentu kiedy piersi mi urosły, zdecydowanie wole chodzic bez stanika, wtedy nie odczuwam takiego bólu jak przy chodzeniu w staniku, dlatego w domu moje (.)(.) są free
Dodatkowo doszły bole żeber
Heh w końcu i Ciebie coś dopadło Ironwoman
-
Malenqa ty się nie wygłupiaj tylko już marsz do kolejki, ja jeszcze poczekam trochę , mam czas
a co do skurczów BH to nie mam, albo nie czuję, od paru dni zaczęły mnie męczyć bóle pseudo @ raczej takie przed @ zwłaszcza wieczorami no i czasami ból krzyża, ale da się przeżyć jeszcze
-
Laruś tulam :* Dacie radę. Jak patrzę czasem na te niektóre sieroty, które nazywają się mamami moich uczniów to jestem pewna, że my tu wszystkie razem wzięte będziemy nosiły odznaki "super mama".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 21:29
Malenq, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mi fest urosły, juz od początku bolały i rosły. I tu przy okazji pytanie do "starszych" brzuchatek, czy juz mogę kupić biustonosz do karmienia, czy poczekać bo piersi moga jeszcze urosnąć????
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH