Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wlasnie nie jestem zmarzluch, a bylo mi dlugo stale zimno.
Czystek chyba mozna, ja pilam, bo dobry na moczowe, no i mozna tez w tym samym celu kupic w ziolowym hetbate zurawinowa.
ale nie demonizowalabym czarnej, acz przy Tobie przy tych 10 dziennie to wiadomo inna rozmowa, ja w ogole pije ze 3-4 szklanki plynu dziennid
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja jestem herbaciara, kawy nie pijam wcale, za to herbate uwielbiam...czarna, czerwona, meliske z pomarancza i pokrzywe z trawa cytrynowa
za zielona nie przepadam, owocowe ograniczyłam ze wzgl na ten hibiskus 
do tego staram sie wypic 1,5-2 l wody mineralnej dziennie
meczy mnie od 3 dni jakis oczopląs cholerny i zawroty głowy, najlepiej czuje sie lezac w łózku
Malenq, jak ja dałam rade z Twoim porodem to uwiez mi ze leciutki był
tak czy inaczej wiedz ze trzymam kciuki zeby wszystko poszło szybko i sprawnie
ja na ta chwile jestem przerazona porodem i tym co mnie czeka po porodzie, jednak mam nadzieje ze na SR opowiedza wszystko co i jak robic, bo jestem sklonna poród oddac w dobre rece
Malenq, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka kochane
Coraz gorzej mi się spi, wiercę się i kręcę całą noc, patrzeć na siebie nie mogę bo wyglądam już jak zoombi, ale już niedlugo
jakoś wytrwam
Malenga jak dzisiaj Kosia sie wierci?
Helneqa ktrzymam kciuki za wizytę, ciekawe czego się dowiesz, ja ma w czwartek
Miłego dnia dziewczynki
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustta wrote:Hejka kochane
Coraz gorzej mi się spi, wiercę się i kręcę całą noc, patrzeć na siebie nie mogę bo wyglądam już jak zoombi, ale już niedlugo
jakoś wytrwam
Malenga jak dzisiaj Kosia sie wierci?
Helneqa ktrzymam kciuki za wizytę, ciekawe czego się dowiesz, ja ma w czwartek
Miłego dnia dziewczynki
Kotek ja już nie śpię normalnie od ponad 2 tyg. wszystko boli, kręcę się, wiercę się itp.
Kosia jak to dziewczyna marudna jest.....dzisiaj grzeczna, chociaż coraz mocniej nóżki prostuje, prosiłam i mówiłam, że jak wyjdzie to będzie mogła sobie na całego ruszać i wierzgać....a ona nic...chyba jej dobrze w brzuszku.....
powodzenia na wizytach:)
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:No co Ty Biedro? W 11 tyg? To wczesnie nawet przy drugiej ciazy

ale biedra ma 15tydz. i to jak najbardziej w drugiej ciąży możliwe:)
gratulacje:)ja na ruchy baaaaaaaaardzo długo czekałam....a teraz przy każdym kolejnym łzy w oczach (z bólu)..... -
Biedroneczko Gratuluję ruchów maluszka! A foch ami malza się nie przejmuj...ten typ tak ma znaczy męski typ

Malenq współczuję tych nieprzespanych nocy ale zazdroszcze ze juz na finishu jestes
ehhh ja się zazwyczaj około 6 budzę na siku i ze z drewnianym biordem...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH