Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupilam sobei buty na wiosne (potem nie bede miala czasu albo sily) i na zime jeszcze, W Diechmanie jest super oferta wlasnie
.
Ja pije Roibos bardzo duzo. Od lat nie pije czarnej herbaty. Pare lat temu pilam jeszcze zielona lub biala ale jakos sie odzywczailam. Owocowych teraz nie pijam bo jest w nich hibiskusa wszedzie pisza zeby nie pic go wiec juz te 9 miesiec jakos wytrzymam.
Teraz pije tez z pokrzywy(z lisci i kozenia) bo to ponoc na zelazo dobre.
Dzisisaj tez kupilam herbatke anyzowo-koprowo-kminkowa. Capi okropnie ale te ziolka byly w skladzie herbatki dla ciezarnych i karmiacych bo ponoc dobrze na proukcje mleka wplywaja. Herbatka dla ciezarnych kosztowala cztery razy wiecej niz to co kupilam bez nazwy "dla ciezarnych".
Dzisiaj kupilam sobei tez sok z Aronii z ktorego jestem bardzo zadowolona bo jest w ogole bez dodatku cukru.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 21:48
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zakupiłam sobie pokrzywkę i jakąs jeszcze herbatkę..z pokrzywy piłam, bo podobno ułatwia zagnieżdzenie..i pomogło

chyba przerzuce się na kompoty
chodzi mi o ciepłe plyny, bo jestem zmarzlak i zimą pije wyłacznie gorące napajoje..latem to mogę pić wodę 
Bardzo boli mnie dziś brzuch, ale są to bóle co jakiś czas takie jak w czasie lub przed @...czy Wy na początku ciaży po
też tak miałyście..boje się trochę 
Dobranoc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisi@ ból jak na @, to normalka w początkach ciąży, na wizycie pogadaj o seksie co i jak, ja miałam zakaz....
Obserwuj siebie czy bólom nie towarzyszy nic innego...
Pati:-*
Miłego dnia:-DWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 09:11
Smoczyca1, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Witam się I ja jeszcze z wyra ale juz z kawą
Moja znów ma ciche dni i mnie znów stresuje! Hej Pati wzajemnie dobrego dnia 
Misi@ ja uważam że o wszystko powinnaś gina wypytac tak tak łącznie z serduchowaniem bo ja też nie mogłam.
Miłego dzionka życzę kochane
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam kochane

Misi@ gratuluje
a herbatek masz tak ogromny wybor ze głowa boli...
ja lubie czystek zapytaj lekarza czy nie widzi przeciwskazan jest smaczny i zdrowy;)
dziewczyny widze ze u nas ostatnio jakos cicho... Malenq kiedy nastepna wizyta?
wiecie mam jakies dziwne przeczucie ze do terminu nie doczekam... kurde w srode wizyta ciekawe co powie lekarz... Malenq zauwazyłas jakies zmiany?
kurde boje sie ze moge zaczac rodzic wczesniej... a dzis sniło mi sie ze urodziłam...
3160g i 46cm chłopczyka.... co za sen sniło mi sie ze zchodze po schodach, wody odeszły i bum....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 09:26
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Malenq gratuluje koncowki i wciaz kibicuje i kciukam;)
Misia to normalne, u mnie ok. tyg byly takie lzejsze bole okresowe a potem co jakis czas klucie w podbrzuszu ktore trwa nadal
Taki piekny dzien za oknem a tu doopa bo musze pisac prace zaliczeniowa
chcialo sie studia to teraz sie ma
-
nick nieaktualnyHela...zmiany to tylko w moim zachowaniu..coraz gorsza jestem....a tak to częstotliwość siusiu, skurczy BH, ból spojenia i pachwin, gęstość i ilość śluzu, ból krzyża, ale brzuch raz mam nisko, raz wysoko...mała dość często cofa się do góry...
Ja tez myślałam, że wcześniej urodzę, teraz boję się, że przenoszę... -
no wlasnie od dwoch tygodni dzidzia sie opusciła chyba... a sluz bardziej wodnisty sie robi... i szyjka sie chyba skraca ale poczekam co powie gin w srode a bol spojenia i ciagle wizyty w toalecie to norma...nie martwiloby mnie to w 38 tyg ale teraz to chyba troche za wczesnie... wiem ze nie urodze dzis ale do teminu jeszcze ponad 30 dni...
-
nick nieaktualnySpokojnie do 37t dotrwacie.....zobaczymy co powie gin, teraz się nie zamartwiaj:-)helenkq wrote:no wlasnie od dwoch tygodni dzidzia sie opusciła chyba... a sluz bardziej wodnisty sie robi... i szyjka sie chyba skraca ale poczekam co powie gin w srode a bol spojenia i ciagle wizyty w toalecie to norma...nie martwiloby mnie to w 38 tyg ale teraz to chyba troche za wczesnie... wiem ze nie urodze dzis ale do teminu jeszcze ponad 30 dni...
helenkq lubi tę wiadomość
-
kochana mie martwie sie
w sumie we wtorek to juz koniec 36 tyg... zastanawia mnie to tylko dlatego chcialam wiedziec czy ty tez widzisz juz jakies zmiany i kiedy to sie stało... od kiedy zauwazyłas ze Kosia mniej sie rusza?
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Misia ja też jestem zmarzluch ale wierz mi że teraz będzie Ci wiecznie gorąco.
Malenq 40tc
Czekamy już na Kośkę. 
helenq Ty już 36tc, nawet jak nie doczekasz terminu to i tak będzie wszystko dobrze
Ja się dziś źle czuję, wstałam z bólem głowy.
Malenq lubi tę wiadomość
-
witajcie niedzielnie,
ja juz po Mszy, dzis wyjezdzamy od mamy do domku ;( pogoda super (sniegu znów nasypało+wiatr) ale nie na taka długa jazde ;/
a teraz cos dla Malenq:
tak sie przejełam Twoim oczekiwaniem na poród, ze dzis w nocy snił mi sie Twój poród, a i nawet jakies bóle odczuwałam - durna ja!!!!
W kazdym razie czekamy na Kosie
na pierwsze forumowe dzieciatko

miłej niedzieli
Malenq, Pati Belgia, helenkq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak gdzieś od 35-36t właśnie.....helenkq wrote:kochana mie martwie sie
w sumie we wtorek to juz koniec 36 tyg... zastanawia mnie to tylko dlatego chcialam wiedziec czy ty tez widzisz juz jakies zmiany i kiedy to sie stało... od kiedy zauwazyłas ze Kosia mniej sie rusza?
Kroko uuuuu współczuję bólu głowy
odpoczywają..
LaRa skarbie, mam nadzieję, ze poród miałam lekki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 10:53
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]