Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhehehe Nenuś to się chłopina ulokował....moja też po prawej stronie, ale dłuuuuuuuugi czas była po lewej, jakieś 1,5m temu przeszła na prawą i Jej tam dobrze....

Justta ano wiem, że to najgorsze bóle z możliwych, ale cóż poradzisz......
boszzzzzzzzzzzzzzzzzz jak u mnie wieje..znowu będę miała niespokojną noc (kiedyś pisałam o dębie 200letnim co rośnie po drugiej stronie drogi, na działce sąsiada)
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
a ja myślałam, że ten zespól cieśni czy jakoś tak to raczej jest choroba typu zawodowa, np u mnie jak się nonstop na kompie pracuje, nawet taki gumowy mozg sobie od rodzicow wzielam do ćwiczeń zeby jakoś temu zapobiec
LaRa: ja już chyba wybrałam ten wózek, albo Camarelo Carera albo Sevila oł yeahWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 21:01
-
nick nieaktualny
-
Cześć moje kochane...
Dzis czułam sie w miarę dobrze. Mdłości do wytrzymania wiec mam nadzieje, ze może juz mi przechodzą? Hełmów wracam do Was:-) ależ sie ciesze:-)
Misia jeszcze raz gratulacje!!! Bardzo sie ciesze!!!
P. S kochane niestety ńie dam rady Was nadrobić.... Wybaczcie....
Smoczyca1, Misi@, Nieukowa, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:"Do fizjologicznych przyczyn występowanie zespołu cieśni nadgarstka zaliczamy: zapalenie stawów, stany zapalne, cukrzyca, alkoholizm, CIĄŻA, przyjmowanie doustne leków antykoncepcyjnych oraz otyłość."
a czy to jest normalne ze tylko jedna reke mi zaatakowalo??? cholerstwo jest fest nieprzyjemne, a ze jestem praworeczna, to wszystko skumulowane jest na prawej stronie ;/
Zgredka, a czytałas opinie o wózku? wycwanili sie podajac wage .... bez kół ;( podobno jest wywrotny jesli chodzi o spacerówke ;(
-
nick nieaktualnyKolorowych snów.
Malenq mam nadzieję, że Kosia juz niedługo będzie się przytulać do Was
Wówczas bedzie łatwiej upolować ej stópke.
Pati, Maniek biedne jesteście z tymi mdłościami..tulę
Konwalijko mam nadzieję, że będzie teraz tylko lepiej
Też ide spać, juz od 18 stej oczy mi się zamykały.
Aha czy wy pijecie czarną herbatę?
Bo ja ja uwielbiam, a gdzieś przeczytalam, że nie mozna
konwalianka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
tu jest opinia o Camarelo: http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/wozek-2w1-camarelo-carera-20132014-opinie-lekki-nowoczesnny-i-przystepny-cenowo-wozek-uniwersalny/
ja w poniedziałek jade obejrzec i pojezdzic 3-ma wózkami, na które mam ochote:
1. http://expander.czest.pl/produkty/mondo-ecco/
2.http://www.krainadziecka.com.pl/riko-wozek-gleboko-spacerowy-nano.html
3. http://sklepbobas.pl/s108,prdid3709,bebetto_luca_3w1_gratisy.html -
Misia, ja piję czarną herbatę, z cytryną , nie mocną...Nie spotkałam się z opinią, że nie można. Kawy nie pijam ale herbaty już mi nie zabiorą! Z umiarem, pij na zdrówko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 23:21
Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mozna kofeiny do 200 ml czyli dwie slabe (liczyc tez trza kofeine w kawie czy tam teine) ja pije jedna dziennie, ale to i tak dopiero od dwoch miechow, wczesniej bylo totalne obrzydzenie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 23:23
-
Witam się dziewczynki

Co do kawy to ginka.mi tez mówiła ze dwie słabe spokojnie można
Ja juz nie śpię niestety, mają przyjść majstry od elektryki i musze pokazać co gdzie ma być
Więc jako ze pierwsza jestem to miłego dzionka życzę Wszystkim
Malenq, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc kobietki...
Milego dnia zycze....
Ja dzis musze kapcie do szkoly Marcelowi kupic bo juz dwie pary zniszczyl w tym roku szkolnym.... nie wiem jak on to robi, a do tego musze dzis zamowic mu lokal na urodziny bo zostalo malo czasu. Myslalam o piratlandzie... zobacze jakie atrakcje urodzinowe maja dla dzieci.... matko znowu przyjdzie mi ogarnac jego cala klase.... masakra mnie czeka... ale coz, taki tu panuje zwyczaj.... -
nick nieaktualnyDzien dobry kochane...ja tak uwielbiam herbatę. Wczoraj wypilam jedna bo nie wytrzymalam. Ale dzis same ziółka bo pewnie jutro u teściowej po obiadku będzie herbatka do ciasta :p a jej jeszcze nie mówimy. Poczekam do wizyty gin. KT. Mam 14. 01 jak będzie dobrze to myślimy zęby na Dzien babci i dziadka wysłać rodzicom kartki z gratulacjami, ze zostaną dziadkami wraz z pierwszym zdjęciem USG
oby tylko poczta Polska nie nawalila i kartki dotarły 21 lu 22. 01 
Nieukowa, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]