Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej porannie. Ja jestem stara herbatoholiczka, nie wytrzymalabym bez. Staram sie pic 2 srednie herbaty i czasami jak nie moge wytrzymac to zaparzam te same fusy jeszcze raz i pije bardzo slaba dla smaku jeszcze

Malenq ale napiecie rosnie
ciekawe czy idealnie w termin sie wstrzelisz czy nie 
Konwalianka uszy do gory, jak sie zrobi jasniej na swiecie i sloneczniej to od razu dostaniesz wiecej pozytywnej energii.
Pati oby juz ci na dobre przeszlo, czego zycze tez Mankowi
Dzis chce sie wybrac na sklepy, zobaczymy co upoluje
Malenq, konwalianka, konwalianka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejo
Z tego co wiem, to herbaty czy jednej kawy nie wolno tylko w określonych przypadkach. Jak jest coś bardzo nie halo lub wysokie ciśnie ma matka. Zielona upośledza wchłanianie się kwasu foliowego. A owocowe zazwyczaj na pierwszym miejscu w składzie maja hibiskus, który jest poronny. Oczywiście, nie można dać się zwariować z tym hibiskusem, ale jak miałabym wybierać to wolę klasyczną czarną jedna dziennie i jedną kawkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale to hormony skarbie....ja dzisiaj cały dzień marudna, płacząca (ze strachu, że coś mi umyka, że nie zdążyłam tak wielu rzeczy zrobić przed "poczęciem" Kosi, że..że..że),małż chciał poprawić humor i sesję z brzuszkiem zrobić, cykał zdjęcia 40min, przebierałam się, nawet umalowałam....a potem zadzwoniła moja sis, w tym samym czasie małż zaczął na aparacie przeglądać zdjęcia i się bawić ustawieniami i 80fotek skasował - skasował wszystkie..............wpadłam w taki płacz i nerw, że dopiero niedawno się uspokoiłam, ale z NIM się nie odzywam.....konwalianka wrote:Malenq właśnie nie.. Napisałam juz na 30 stkach- tragedia
kochanie, może czasem potrzeba takiej histerii i płaczu, aby później przetrzeć oczy i zobaczyć jak wiele się ma....
sama nie wiem, chciałabym pocieszyć.... -
nick nieaktualnyNo to teraz nie wiem..kupilam herbatkę z huubistusem zamiast czarnej..kurcze to wode zaczne pić trudno!
Konwalijko ulam
Malenqa trzymam kciuki za Was ide przyszykować obiadek, odpoczne i wychodzimy wieczorkiem ze znajomymi na miasto:)
Bylam na zakupach i trochę mnie brzuch boli
i śmiesznie bulgocze. Jak na razie innych objawów brak.
-
nick nieaktualny
-
A ja pilam z hibiskusem i nic. Czarna tez pije (z jednej saszety 2) i kawe.
pobilam sie dzis znowu z moim, bo jego dziecko zabilo moja ozdobe choinowa co byla starsza ode mnie.
Zapytalam jej czemu to zrobila i czy mam wydlubac oko jej pluszakowi. Wiem, potwor ze mnie. -
Zgredka jesteś bezbłędna

No ja juz na dobre zalegam w lozku, majstrow nakarmilam, posprzatalam i na dziś dość.
A ja pije kawę ograniczylam do jednej dziennie i czasami rumianek na trawionko
herbacianka ze mnie kiepska.
Miłego wieczorku kochane, konwi i Malenq tulam ale to każdej z nas się zdarza taki spadek formy niestety, cyce i w górę i lepszego humoru życzę
Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:
KroKO mam nadzieję, że BEZ tęczy dzień mija...
Spoko, jakoś ogarniam.
Teraz to i tak mam luksus.
Pati trzymam kciuki aby Ci odpuściło.
Misia oczywiście że piję czarną herbatę i to dość dużo.
Staram się pić dość słabą i często zastępuję czarną owocowymi, ale jednak czarnej herbaty piję po prostu dużo.
Moja mała Ksena szaleje w najlepsze, butuje mamusię bez ograniczeń.
Misi@, Malenq, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

pomyslalam, ze zastapie kompotem, ale w nich jest cukier i boje sie ze zbyt micno przytyje :p