Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq - oddycham....raz, dwa, raz, dwa .....
juz sie nawet wykapałam i ogoliłam, zeby do porodu byc zwarta i gotowa
no to jedziemy; uf, uf, uf, przyjjjjjjjjjjjjjjjj
Tamka, Malenq lubią tę wiadomość
-
spokojnie..mnie tez nie leciało..ale jak sie mały urodził to było:)
Malenq ja wspieram Cię.. nie ma sensu siedzieć w szpitalu, bo ani to miłe ani praktyczne..karzą cCi po prostu chodzić, siedzieć na piłce.. to samo co teraz w domu robisz.. tyle, że tam w mniej sprzyjających warunkach.. ja I noc spędziłam na porodówce.. nic fajnego.. trzymam kciuki
Nena, Twój malec na pewno jest już dorodnym kawalerem
Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane jesteście:)
Małż obiecał masowanko....więc lecę...niech mi krzyż pomasuje...
Jeżeli tak sytuacja się rozwinie, że wyląduję w szpitalu to spisałam numer telefony z listy Gangsta z fb i dam znać dla którejś z Was...
albo wszystko się wyciszy i jutro z lapka się odezwę...
Buziaki i 3majcie się w dwupakach.....
Nenka ja to czuję, że chłop jak dąb Ci rośnie:)
Misi@, Nenaaa, Krokodylica, LaRa, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDZiewczyny wczoraj odebralam wyniki nasienia mojego meza i jestem wystraszona. Poniewa z okaza lo sie, ze jego zo lnierzyki maja w 100 % wady główki czy to znaczy, że ciaża się nie utrzyma? Albo bedzie chore dziecko? Naczytałam się w necie i od wczoraj płaczę, a wizyte u gina mam dopiero 14.01.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 21:00
-
No właśnie nie jest ani duży, ani mały, średniak taki...justta wrote:Tamuś też mi leci
zwłaszcza z jednej (*)
jakaś nadprodukcja
Nenaaa no nigdy nie wiadomo, a że twój kawaler taki duży, większy na pewno od mojego to wiesz
szykuj się
Twój dzieć też pewnie nadrobił mocno
Niedługo się dowiemy. Szykuj się Justyś jednak pierwsza, nie przepuszczaj nikogo w kolejce! 
Tamka, ahaaaaa, to jak to katar cyckowy, to spoko
justta, Tamka lubią tę wiadomość
-
Misia, nie denerwuj się Kochana...Misi@ wrote:DZiewczyny wczoraj odebralam wyniki nasienia mojego meza i jestem wystraszona. Poniewa z okaza lo sie, ze jego zo lnierzyki maja w 100 % wady główki czy to znaczy, że ciaża się nie utrzyma? Albo bedzie chore dziecko? Naczytałam się w necie i od wczoraj płaczę, a wizyte u gina mam dopiero 14.01.
Znalazłam jakąś odpowiedź lekarza na pytanie forumowiczki:
"Nieprawidłowowści w budowie plemników, nie przekładają się na bezpośrednie zagrożenie urodzenia dziecka z wadami. Może to się niestety przekładać na zmniejszenie szans na zachodzenie w ciążę. Prwdopodobieństwo uzyskania ciąży zależy w tej sytuacji od czasu trwania związku oraz wieku pacjentki oraz ew. innych czynników."
Ty już jesteś w ciąży, więc wszystko będzie dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 21:07
Malenq, Lili83, Misi@, LaRa, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq trzymaj sie!!!! Jakby co to zycze ci szybkiego i bezbolesnego porodu i zdrowej Kosi

Masia - nie czytaj glupot w internecie
, to szkodzi!
Czy was tez ciagle wylogowuje?????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 21:13
Misi@, Tamka lubią tę wiadomość
-
Tamka ja miewam strzykanie w pochwie a wczoraj na wizycie mi powiedział że szyjka się nie skraca a nawet jest trochę dłuższa.
Malanq trzymamy za Was kciuki!!!
Czekamy na Kośkę razem z Tobą.
Jejku jakie to emocjonujące, nasze pierwsze gangowe dziecko!
Ja nad ZZO się nie zastanawiam bo u nas w szpitalu go zwyczajnie nie dają, więc nie mam wyboru.
Nena trzymam kciuki za wizytę i daj znać jutro co i jak.
Misia ja się na tych wynikach kompletnie nie znam, ale skoro już jesteś w ciąży to znaczy że jednak jakiś żołnierzyk był sprawny. Także nie stresuj się i ciesz się z fasolki.
Kotka tak, mnie tez ciągle wylogowuje, wkurzające to.
Misi@, Nenaaa, Tamka, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH