Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra, zamówiliśmy właśnie wózek...niech się dzieje wola nieba

Be Cool Bandit Trio
Chyba najlepiej odpowiada naszym potrzebom. Zobaczymy jak będzie się sprawował. W Spejn chwalony i znany.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/07b67741d24b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 22:33
Misi@, Lili83, Yasmin, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
zaglądam a tu żadnuch wieści od Malenq, chyba macie racje i się na dobre zaczeło;)Malenq powodzonka!
Kroko śliczności ta twoja Zuzia!
Misi@ świetny pomysł, najbardziej podoba mi się Genowefcia;)
Nena fajna fura;)
Nenaaa, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość

*******Gang18+*******B -
Super, dzięki za info.Smoczyca1 wrote:Malenq jest na poródowce! 5 cm rozwarcia napisała sms ale nie wiem kiedy bo nie miałam zasięgu teraz doszedł. Dajcie znać na 30tkach bo pisze z tel
Go Malenka, go! niech moc będzie z Tobą!
Yasmin, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Nooo ładnie, to będzie pierwsze wspólne dziecko naszego wątku forumowego

A tak serio to oczywiście kciuki zaciskam aż kłykcie bieleją!
Jak się Malenqu do rana nam nie odezwie to wysyłam eskę że kciukam
Ja mam dziś zły wieczór. Coś mnie po południu w biodrze łupnęło i teraz bolą mnie wszystkie stawy w prawej nodze plus kręgosłup lędźwiowy ;/ Tak z niczego jak wstawałam z krzesła mnie zaczęło rwać i ciągle trzaska mi w kolanie...
Jak wróciłam do domu to zasnęłam na 3h, obudziłam się teraz. No to z braku zajęcia przeszukuję olx za ciuszkimi.
Jeden pozytyw dzisiaj - dostałam pierwszą paczkę używek z allegto, mega zadowolona jestem bo super zadbane i pachnące Lovella
I nie różowe w większości!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 23:18
Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Nie śpię, nerwy mnie szarpią...co ja tu będę spać jak tam ludzie rodzą.
I ta zgaga kurewska, męczy mnie sucz zawsze wieczorami i część nocy. Okrutnie pali. Mleko, migdały, nawet już próbowałam sody, pomagają tylko na chwilę. Leków się boję. Jaj żyć?! -
nick nieaktualnyPrzekazuję info dla osób, które nie mają fejsa. Malenqa wlasnie urodziła. Dwa parcia i było po sprawie. Witamy Kosię, nasze pierwsze forumowe dzieciątko.
Pozdrawiam, Nasturcja.
helenkq, Smoczyca1, Lili83, CzaryMary, Yasmin, Nieukowa, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
3480, 53cm, ur. 08.01.2015, bez znieczulenia, bo było za późno.... Kocham Was i dziękuje za wsparcie...
2 skurcze parte i po sprawie:-D
Zobaczę ją jutro, bo zabrano na kardiologię...
Śliczna jest:-D
to od Maleny
reszte bede cytac jutro bo spac chyba jednak pojde
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 05:40
Smoczyca1, justta, Pati Belgia, Misi@, konwalianka, Lili83, CzaryMary, Yasmin, Nieukowa, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze tu napiszę, że GRATULACJE Malenq za spisanie się na medal! A że kobieta ciężarna, jest kobietą wrażliwą, to się wzruszyłam..
Obudziłam się z bólem podbrzusza i rwaniem w szyjce.. dobrze, że wizyta już w poniedziałek.. jutro na badania się wybieram.. zresztą pół nocy nie spałam.. brzuch się stawia.. i mąz wczoraj zauważył, że mi brzuch opadł..
Nenaa śliczny wózek!
Miłego dnia
EDIT:
widziałyście:
http://zowsik.com/blog/2015/01/jas-reportaz-z-narodzin/
fajne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 07:23
Nenaaa, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

tak czekałaś i w końcu jest, witaj Kosiacżku na świecie

[/url]