Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dobrze, dobrze, przeciez nic nie mowie... moja w ciagu miesiaca podwoiła swoja wage

poczekamy do porodu to sie dowiemy jaka waga, w kazdym razie wplywu zadnego na to nie mamy ;/
wyszłam z wizyty, polazłam do sklepu i znalazłam spodnie w tym jeansowe, materiałowe i legginsy dla malutkiej z H&M'u, bluzeczki itp.
wszystkie ciucholandy w okolicy musza przedemna pozamykac hihihi
małz powiedzial ze jestem niemozliwa, ale po tym co zobaczył, co znalazlam to stwierdził ze fajne ciuchy
-
LaRa wrote:jedynie czym mnie pocieszzyła ginka to tym ze czesto "małe" kobiety rodza duze dzieci, a duze babki - normalne :)wiec mam nadzieje na "normalne" dzieciatko

Niestety się z tym nie zgodzę!Ani u mnie ani u znajomych sie to nie sprawdziło!Jestem drobniutka a pierwszy syn ważył 2400, drugi będzie też mały w 29 tyg. ważył 1100g także tez mało ale mieści sie w normie, nawet gin powiedziała że będzie małe dziecko;)

*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnywow ładna z niej akrobatkaSmoczyca1 wrote:Więc jestem
Lara gratuluję udanej wizyty 
Po lekarzu, po wizycie w banku i po zakupkach
Zofija ma 1300g wszystko z nią dobrze, moja mam stwierdziła, że do ojca podobna, no raczej nie do sąsiada
Szyjka super długa bo 4cm
komplet leków nadal.
No i zakupiłam podkłady gin, majtki, wkładki lakt, sól do noska, spirytus do pępka, kremy dla małej itd no i stanik se kupiłam
I oto przedstawiam e-ciocie moją Zofiję

Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymąż przed chwilą pakazywal mi w jaki sposób mogła trzymać raczkę by wyglądała na stópke ;p wiec może raczka, choć kciuka nie widać...Smoczyca1 wrote:no teraz już nie wiem czy naprawdę to rączka
zbiłyście mnie z tropu 
Krokodylica, Smoczyca1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH