Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczko podobna do mojej, ja teraz zamówiłam takie
http://allegro.pl/show_item.php?item=4863825312
mam też takie
http://allegro.pl/koszula-nocna-margo-ciazowa-do-karmienia-l-i4911600410.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 12:06
-
ja mam nawilżacz powietrza, ale używam, gdy muszę.. na ogół kładę ręcznik na kaloryfer.. do nawilżacza używam mgiełki solankowej, aby sie bakterie nie zbierały.. dla mnie naważniejszą rzecza był inhalator, musiałam kupić "na gwałt" od ręki, a w necie są lepsze i tańsze
-
Ja juz po wizycie
.
Ginka nie mogla dokladnie zmierzyc wod plodowych bo maly sie ciagle krecil i ta wode z jednej strony na druga przepychal i poprostu badanie bylo bez sensu ( a fikal faktycznie od sniadania ciagle). Ale mowi, ze z jej doswiadczenia z tego co widzi to wszystko jest ok i wod za duzo nie ma.
Wynik glukozy z przed 4tyg wyszedl 7,24mmol/l co jest ponoc granicznym wynikiem ale nadal ok, wiec mam zrobic jeszcze raz. Mialam termin na dzisiaj ale pielegniarka mi powiedziala tydzien temu ze nie beda mi robic tego testu jeszcze raz! A sie okazalo ze jednak dzisiaj chcieli zrobic a ja sobei zjadlam na sniadanie trzy kromki z nutellla...No i mam przyjsc jutro. Moja ginka juz nie bedzie tam pracowac i ja tez sie przenosze bo oni sami tam nie wiedza co robia i czeka sie po 2h w kolejce nawet jak sie ma umowiona wizyte!
Maly wazy ok 1kg
. Miesiac temu bylo 440g
konwalianka, Nenaaa, Krysti lubią tę wiadomość
-
A jeszcze wam powiem co mi sie wczoraj przydazylo i mysle, ze to wszystko wina ciazy i hormonow

Zaczelismy wczoraj ogladac serial Breaking Bad. Sama jestem chemikiem wiec stwierdzilam ze moze byc ciekawy
Nie wiem czy go ogladalyscie ale w drugim odcinku jest dosc makabryczna scena ze zwlokami i ich rozpuszczaniem w kwasie fluorowodorowym....
Tak mnie ta scena strasznie rozsmieszyla, ze dostalam napadu jakiegos histerycznego smiechu ze az sluchajcie popuscilam
. Smialam sie placzac jak glupek przez chyba 5min i sie jeszcze nie moglam przez nastepne 10 uspokoic
. Moj maz chyba musial pomyslec, ze jestem wariatka i to z jakims groznym, psychopatycznym odchylem
.
Ale zrobilo mi to naprawde dobrze, tak sie nie smialam juz od dawna, a jak wszyscy wiemy smiech to zdrowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 12:47
justta, Krysti lubią tę wiadomość
-
Lara ja miałam kontrolę z Zusu, nie zastali mnie w domu bo mam właśnie inny adres zameldowania a mieszkam gdzie indziej. To bym mój błąd - na L4 ma być adres pod którym kontrola może Cię znaleźć a nie adres zameldowania.
Mi wstrzymali wypłatę świadczenia "do czasu wyjaśnienia nieobecności", pisałam pismo wyjaśniające że mieszkam pod innym adresem, od razu zmieniłam sobie adres zamieszkania w zusie i w skarbówce i po jakiś 2 miesiącach dostałam dopiero pieniążki.
Jak kontrola wygląda to nie wiem, bo drugi raz nie byli na razie.
LaRa lubi tę wiadomość
-
jussta zazdroszczę podejścia męża, mój ma widzę wszystko daleko w dupie. Dobra, przy porodzie go nie będzie bo tak ustaliliśmy ale do cholery mógł by się trochę zainteresować.

Właśnie o to jestem wkurzona i nie gadam z nim od 2 dni, bo przychodzi z pracy odpala laptopa albo tableta, wgapia się w to i ma mnie daleko w dupie.
biedro dokładnie te koszule mam (od tego sprzedawcy) i sa super. -
Widzę, że dzisiaj zbiorowy dzień wizyt;)
Kotka gratki!Sprawdzisz jeszcze tylko ta glukoze i będziesz spokojna!
Beszka dobre wiadomości, najważniejsza że mała gł. w dół ułożona:)
Cati witaj znowu wśród nas;)
Konwi pracowite dni cię czekają nie przemęczaj sie za bardzo;)
Czekamy na wiadomości od pozostalych dziewczyn!
U mnie nie była to chyba jelitówka chyba raczej sie czyms zatrułam, bo po południu już było lepiej i dzisiaj jak na razie jest spokój!Ufff
Bardzo fajne pizamki, do tej pory mam 2 ale nie typowe do karmienia tylko rozpinane na srodku i 2 staniki sportowe, chyba muszę jeszcze dokupić bo może być za mało.
A dzień dobry:)
cati, konwalianka lubią tę wiadomość

*******Gang18+*******B -
dzieki Krokuś za info - musze wiec dzis podac inny adres

co ten Twoj małz odstawia? do Anuskowej studni go!!!!
na zwolnieniu mialas 1 czy 2?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 13:09
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Kroko może mąż czuje się odrzucony?i nie wie jak ci to powiedzieć, wiesz teraz cała uwaga skupia się na dziecku co jest normalne, ale każdy facet reaguje inaczej, jeden pojedzie na zakupy będzie wybierał ciuszki z żonką a drugi nie będzie tym zainteresowany co nie znaczy ze będzie lub jest zlym tata;)spróbuj z nim pogadać lub zrób wam kolacyjke przy świecach, zabierz do kina....

*******Gang18+*******B
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH