Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:A mnie małż załamuje. Normalnie mam go powyżej uszu.

Idę spać.
witaj w klubie. moj mnie tez. i jeszcze tescie dobijaja.
Yas, super ze maz sie pokojem zajal. mma nadz.,ze wszystko bedzie gotowe, jak wrocisz.
u nas wlasnie duuuzo dyskusji zw. z przygotowaniami na pojawienie sie malej oraz w zw. zpodzilaem obow. domowych. ja strajkuj - w domu wyglada jak po 3 wojnie siwatowej
mam nadz.ze cos sie zmieni przed pojawieneim sie 3 dzidziusia
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
No ja swojego tez do studni bym dziś wrzuciła.. Tak mi działa na nerwy.. Puściła dziś sporo kasy, to fakt, ale jego komentarze mnie do szewskiej doprowadzają..
Co do podziału.. U nas to róznie wygląda, ale już zapowiedziałam mu, ze jak się mały urodzi to nie ma powrotow do domu po 19, wychodzi o 7 rano, nie ma siłowni 3-4 razu w tygodniu, bo z angielskiego raczej nie zrezygnuje a to jednak 3 h tygodniowo.. Zresztą inaczej będzie niż przy tymku, nie dam się zamknąć i podporządkować dzieciom, a on jakby nic się nie zmieniło.. W końcu też chciał dziecka. Ogólnie to boje się właśnie tego ze będę całe dnie sama z 2-ka dzieci.. I będę sfrustrowana a owa frustrację będę wyladowywac nie daj Boże na Tymciu.. Ale mam rozterki..
Beszka to dobrze ze to tylko łydki, może od temp,? Ja tak miewam.. Lub alergia jakaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 22:36
-
Wlasnie ie zastanawialam czy moge go pic, no ale koniec koncu nic nie kupilam z tych popularnych syropkow. Mam nadzieje ze bede miala wiecej czasu by was podczytywac i pisac z wamiSmoczyca1 wrote:Hej Cat
nareszcie wróciłas z dalekiej wyprawy
dobrze ze z maluszkiem ok ale tego kaszlu to współczuję
może mucosolvan?
Zgredka - dokladnie tak samo mam
macica moze nie tyle co boli co ciagnie caly brzuch wszystko i suma sumaru czuje jak by mnie ktos na torturach rozciagal.
Lekarz niestety dzis mnie osluchal zbadal i stwierdzil ze procz kaszlu mi nic nie jest wiec nie moze mi nic przepisac bo jestem w ciazy... idąc tym tropem poszlam do apteki pani mila wybrala mi jakis syropek ktory sprawdzila w wielkiej ksiedze no i wgl niej i jej samej ten moge pic. Ale w domu doczytalam sie na opakowaniu sklad... 98% etynol.
no bo czym innym mozna konserwowac.
Lara - wlasnie koncze butelke prenalenu i mam dodatkowo tabletki do ssania na gardlo z tego samego. I powiem ci ze nie wiele mi to pomaga
mam jeszcze sol morska w areozolu i moze zaczne ja stosowac by nawilzyc gardlo.
Justa - no wlasnie jednej pomaga , a mi nie
i lekarka kazala poprostu to wykaslac co tam zalega w plucach i tyle... Pewnie najchetniej przepisala by cole i cukierki. 
Ale jutro mam zamiar zrobic eliksir... mleko czosnek miod. Jak to nie pomoze to sie poddaje
Beszka - hej
Ogolnie to milo was znow widziec :* -
hejka nie zagladam przez chwile a potem nie da sie nadrobic

kurde nikogo od rana?
zgredko przez stetoskop nic nie uslyszysz, tez mam w domu i probowalam nawet teraz w 37 tyg nie slychac serduszka tylko jak sie wody przelewaja
konwi nie przejmuj sie
na tymku napewno nie... chyba ze cos nabroi to moze troche
ja czekam az maz wroci wtedy moge sie wyladowac
mojego to mi nawet było troche szkoda bo ostatnio bardzo mu sie obrywało... ale coz troche tez isie nalezalo 
ale odkad powiedział ze rzuca palenie jakas taka spokojniejsza jestem .. nie złozcze sie na niego... walczyłam kilka lat o to zeby rzucil i jak przestało mi zalezec to poskutkowało... chyba sie przestraszył ze juz mi na nim nie zalezy.... bo w sumie w tej ciazy mialam go tak dosc ze nie moglam juz na niego czasem patrzec... nie pali juz ponad tydzien ciekawe czy wytrwa
cati witaj
konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
hej
Ja biegne do gina zaraz
Helenq - fajnei ze maz rzuca palenie, mam nadzieje ze sie uda! Jesli za pierwszym podejsciem sie zlami to powiem ci jak moja mama sobie poradzila. Byla u specjalneog lekarza od uzaleznien. Ten kazal jej palic w okreslonych odstepach czasu i chyba codziennie zmniejszac dawke. Najwazniejsze jednak, ze palac miala stac i gapic sie w sciane, nie pic kawki, nie czytc ksiazki, nie gadac z niki, poporstu mialo sie to nei wiazac z zadna inna czynnoscia ktora najczesciej jest tez przyjemna. No i tez powiedzial ze czy wypali pol czy calego to nei ma znaczenia, pol jest tak samo zle jak caly bo to chodzi o sama czynnosc.
justta lubi tę wiadomość
-
Hejka kochane u nas ok, nic nowego, dzisiaj pogoda piękna to jakiś spacerek trzeba zaliczyć, a mój M jakis niewyraźny, przeziębił się biedaczek, mam nadzieję że się szybko wykuruje, nie lubię jak chłop chory

Czas na jakieś śniadanko
Miłego dnia -
witam sie słonecznie
piekny poranek 
ja ogarniam śniadanko, poprasuje i szykuje sie do gin - a to juz nie jest takie proste
aaa i sie zwazyłam, przyznam sie ze balam sie stanac na wadze, bo to wiadomo: swieta byly itp. a tu "tylko" +1,5 kg w ciagu miesiaca
justta lubi tę wiadomość
-
hej

ja tylko na chwilke, bo zaraz an spotkanie do przedszkola uciekam. poczytam jak wroce.
my po usg. nei wiem po co chodzi sie w tym kraju w ciazy na wizyty do ogolnego. ogolna byla pewna, ze mala jest pupa na dole....na usg jest glowka na dole, ufff i oby tak zostala.
wszystko ok. corcia nadal jest corcia
zrobili bad. krwi na cholestaze i dali poki co leki na alargie. jak beda wyniki to zadzwonia.
chcieli wyjasnic wczorajsze zajscie z polozna plus zalatwili mi dodatkowe usg 25.02
wiec nie musze sie umawiac prywatnie, jejejeje
konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
dziś mam dzień na obrotach, ale nieco mniejszych, coby tej szyjki nie nadwyrężać..
Na początek.. trzymam kciuki za wszystkie wizyty.. z tego co pamiętam, to mamy dwie perełki, które już są po, więc proszę o relację!
beszka, oo jak fajnie, że z małą wszystko ok, i jeszcze to usg i pewnie bura się dostanie położnej..i dobrze..niech sobie nie myślą..
LaRa, no to super, że waga nie szybuje tak, jak się spodziewałaś
miłego dnia..ja czekam na rodziców
EDIT:
może któraś z Was skorzysta:
http://www.rodzicpoludzku.pl/Plan-Porodu/Plan-porodu.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 10:21
beszka lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH