Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahahahah dobre KrokusieKrokodylica wrote:beszka ja sobie zamówiłam grzeczne dziecko, nie płaczące i przesypiające noc.

Ja mówię że chciałabym żeby nauczona była spać w łóżeczku, a moja mama że po karmieniu będzie po Zochnę przychodzić i ją brać do siebie
-
Jol z pracy,
bylam na morfologii, gdzie prawie odwalilam kite (zdazylam dojsc do domu, a pobieranie mam po drugiej stronie ulicy, zrzucic z siebie kurtke, podbiec do lodowki po sok i pasc na lozku sapiac, ku zdziwieniu mojego psa, ktory nade mna siedzial i geba zabieral mi dostep powietrza)..
Lamus ze mnie, wiem. Ale to dlatego ze kobita doczepila probowke a po zebraniu krwi pomachala nia przed twarza, stwierdzajac ze za malo i jeszcze raz wepchnela ble.
Zycze wszystkim milego dnia
-
Hej,
Kroko, tez zamawialam takie dziecko.. Podobnie jak Beszka przy Tymku miałam inne plany a życie zweryfikowalo.. Tymek spał z nami przez 8m-cy, między mną a szafka, w nocy budził się co 2h na karmienie przez te 8m-cy, później go oduczalam nocnego ssania.
Sama myslalam o zdjęciu boku z łóżeczka i dosunieciu do naszego,.. Zobaczymy, bo Tymek tez do nas czasem przychodzi.
Zgredka, nie dziwie się.. Sama nie mogę patrzeć jak ta krew leci..
A ja po wizycie.. Zatem miałam badane podwozie.. Mam żylaki uwaga odbytu i sromu! Poza tym rozdarcia brak ale szyjka krótka, ma już 1cm, wiec powrót do oszczędzania się by dotrwac do chociaż 5 lutego, wtedy mam wizytę i pobranie próbek. Mam skierowanie na badanie w kier. Salmonelli, bo mam rewolucję żołądka od sanatorium. No i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 12:20
-
Konwalianka, dobrze ze rozdarcia brak
poplulam lapka 
zylaki sromu? wtf???? brzmi strasznie ;/
Zgredzia, toz Ty delikatna jestes hihihi, chociaz z drugiej strony wczoraj rozwalilas kranik, dzis mało co mdlejesz.... ciekawy przypadek hihihi
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry

Malenqa
witaj w domu teraz to bedzie wesoło
a z Kosi to niezał agentka hehe w dzien śpi w łóżeczku a w nocy prosze woli z mamunią 
ja dzis be energii musze zaraz gary pomyc potem wątróbkę zrobić
byłam zapisac ZUze do szkoły dziś
ale fajnie było wstarych murach posiedziec pogadac ze znajomymi nauczycielami
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:Hej,
Kroko, tez zamawialam takie dziecko.. Podobnie jak Beszka przy Tymku miałam inne plany a życie zweryfikowalo.. Tymek spał z nami przez 8m-cy, między mną a szafka, w nocy budził się co 2h na karmienie przez te 8m-cy, później go oduczalam nocnego ssania.
Hmmm to może w złym miejscu zamówienia składałyście?
Uważaj w takim razie teraz na siebie, leżakuj ile się da.
Malenq Kosia piękna!!!! Słodziak.
Nasze pierwsze forumowe dziecko. 
Kotka ja 30-tki podglądam pobieżnie, także nawet nie wiem co i jak.
Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq, nie chce zasmiecac fb pytaniem o tetno srednio od 80-115 ;/
mialam jakis czas temu robione ekg i bylo wszystko ok, a jak powiedziałam lekarzowi o wysokim tetnie, to powiedzial ze jestem w ciazy i tak moze byc, albo ze poprostu taka jest moja uroda
@ mialam w miare normalne, acz bolesne, zwlaszcza co drugi miesiac ;/
Malenq lubi tę wiadomość
-
Witajcie Kochane!
Malenq gratulacje spóźnione cudna ta Twoja Kosia
Co do żylaków tu i tam wiem coś o tym
na szczęście po ciąży nie dają o sobie znać.
Ja tak z doskoku bo do niedawna leżałam i cięzko było mi pisac po tym szwie, a jak leżałam to tylko myślałam co tu w mieszkaniu pozmieniać i teraz jak już mogę łazić to zmieniam
młodej łóżko, szafy w przedpokoju do modyfikacji duuużej, no i jeszcze młodego pokój trzeba przystosować na gościa
choć pewnie pierwszy rok jak nie dwa spędzi w naszej sypialni - jak się uda w łóżeczku własnym choć wątpię ;p młody ssał co 2 godziny w nocy a od cyca się odkleił w wieku 2 lat, (młoda 3lata) więc teraz moze rok wystarczy
-
Dziewczyny z tym ciśnieniem trzeba kontrolować i tyle, ja mam niskie 100/60 w ciąży to moje maks a tętno tak ok 85-90, byłam badana kardiologicznie przed ciążą i wykryto wypadanie płatka mitralnego, z tego moje serce musi pompować więcej krwi i szybciej bije, to nie jest groźne, tylko kontrola, a powiem wam że w ciąży to jeszcze mam lepsze to tętno i serce nie kłuje, to pewnie zasługa magnezu
-
u mnie cisnienie jest raczej prawidłowe, zawsze w okolicach 120-110/70-80 choc czasami zdarzy sie 90/60, natomiast puls zawsze dawał do myslenia ze taki wysoki
kilka razy mialam robione ekg, w tym raz w ciazy i wszystko bylo ok, teraz zmierzyłam cisnienie i wyszlo 113/66 puls 80 - wiec jest jakies skaczace -
Malenq: i jaka opalona
sliczna
LaRa: sama sie sobke dziwie, bo ja w ranach dlubac moge, ogladam w tv operacje (ze o wyciskaniu roznosci nie wspomne ku rozpaczy mojego), ale jakos swojej krwi oddawac nie moge, a blekitna nie jest
Ja z kolei nie chce dostawki, bo to krok od spania dziecka ze mna, a bardzo tego nie chce.
Wracam z roboty brrr ledwo zywa
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH