Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA może zbyt dużo stresu? Dobrze, że bierzesz magnez.LaRa wrote:Psotka, a skad ja mam wiedziec? biore magnez Asmag 2x2 wiec nie powinny, a ból ciagnie do kostek ;/ nie mile uczucie ;/
Biedna, wiem jakie jest to nieprzyjemne ..
Psotka ech ja tak miałam kilka razy z męże i to ja później przez kilka dni się nie odzywałam...matko ja mam też zbyt wybujałą wyobraźnie, nie wiem, ale strasznie boje się o najbliższych.
Neukowa, zazdroszcze zakupow i przde wszyskim tego, że czujecie już ruchy dziecka. Ostatnio czytałam, mezowi ja opisywałyście, gdzie maluszki się ulokowały i jak to idczówacie...ech to naprawde jest cud
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Beszka ale masakra, ale służba zdrowia.. Dobrze ze chociaż usg co się trafiło, ale z tym zwolnieniem t to lipa..
Kroko musisz rozważyć czy wolisz stojak, który można złożyć i wanienke czy komode na której postawisz wanienke i przewijak. Obie te rzeczy podczas mycia są niezbędne. Ja mam wanienke na stojaku, obok przewijak, sprawdziło się to przy tymku.
Ja lecę spać, jutro lekarz na 8 rano.. Buziaki
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Moje zakupy. Miały być 4 a wzięłam 6
Pokażę Wam 

Z innych wieści: gina mam pojutrze o 15:00, a połówkowe u tzw "speca" przełożyłam z piątku na za 2 tyg. Mimo żemi rejestratorki wpierały że połowa 19tc to dobra pora, to wolę po skończonym 20 tygodniu zrobić, zgodnie z waszą radą
LaRa, Misi@, Malenq, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
To widze, ze polowa watku ma wizyte w czwartek

Kroko, ja mam niewielka wanienke ze skladanym stojakiem plus wanienka ma odplyw. bardzo z niej zadowolona jestem. korzytsalam przy obu synach (starszaka kapalismy w jego pokoju i super sie spr. bo nie trzeba z ta wanna z woda latac, tylko wiaderko koreczek hop i gotowe), meza siostra pozyczyla a teraz ma moja k´przyjaciolka...a za moment wraca do nas
ooo podobna do tej
http://sprzedajemy.pl/super-holenderska-wanienka-ze-stojakiem-bebe-jouzestaw-gratis,8092497
Misi@, Nieukowa, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW połogu uhmmmm tak nacięcie krocza i szwy bola, mam taką poduchę wypełnioną grochem i na niej siadam...
Poza tym nic innego....oprócz bolących piersi... Nawał mleka trwa w najlepsze....
W ciąży przytyłam,20kg, a dziś się ważyłam i w porodzie spadło 11kg...
Oby tak dalej;-)
Misi@ maleńka to dopiero początek stresow, wiec dozuj je sobie racjonalnie...bo nie wytrzymasz.?
Yas..cieszę się że u Was wszystko w porządku

Kciukam za wizyty...
LaRa, Nieukowa, Smoczyca1, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Psotka, ja ma rowniez na 9

Nieukowa, ja z mojej wanienki bylam zadowloona, bo nieduza byla
ale wieksza niz np. ta mala turystyczna stokke. no a micha w wielkosci takiej by dziecko kolo 6 mies. moglo sie swobodnie kapac nie bedzie mniejsza od niektorych wanienek dostepnych na rynku
-
Oooooooooo Malenq kochane powoli powoli wszystko się wam w domku ułoży, przecież to wielka rewolucja! Ale najważniejsze że jesteście razem we własnym domku

A ból, wiadomo boli ale czego się nie wytrzyma dla takiej malutkiej kochanej istotki, niedługo o tym zapomnisz
Powodzenia kochani
Malenq lubi tę wiadomość
-
co sadzicie o takim kojcu? tutaj bardzo popularne. moja przyjaciolka ma i bardzo zachwala. zastanawiam sie nad kupnem.
moje dzieci na poczatku spaly ze mna (piersze kilka tyg.mies.) i bardzo sie balam ze moge ich przygniesc. w czyms takim beda rowniez bezpieczniejsze. z drugiej str. z 2 dalam rady bez tego
a na dlugo to to nie wystarczy 
http://www.supermami.pl/Kojec_dla_noworodka/92/Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 23:41
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH